Cautare

331 de rezultate pentru "confort" (7.90 secunde)
El este echipat cu un sistem de injectie common rail de a doua generatie care ofera confort, suplete in utilizare si un consum redus, de numai 5,3 l la 100 km.
Pentru ca aceste produse din import provenite din afara spatiului comunitar sa fie certificate pentru a putea fi utilizate in Romania, organismele specializate ale statului verifica in permanenta noile produse straine aparute pe piata autohtona, pentru ca ele sa fie conforme din punctul de vedere al rezistentei, al protectiei la zgomot, al gradului de confort termic, al durabilitatii in timp a imobilelor construite din aceste materiale si, nu in ultimul rand, al faptului ca acestea sa nu aduca atingere sanatatii oamenilor.
Dotari si confort Exteriorul, sistemele de siguranta sau motorizarea XC70 sunt de nivel premium. In functie de optiuni, XC70 poate fi echipat cu cele mai noi sisteme audio si video.
Miercuri a fost lansat in Romania noul Iveco Stralis AS, evenimentul fiind marcat prin trei manifestari de mare amploare care au avut loc la sediul Cefin Romania, situat pe autostrada Bucuresti-Pitesti.
Spatiul destinat pasagerilor este mai mare decât în cazul primei generatii, atât în fata, cât si în spate, existând mai mult spatiu pentru genunchi, iar înaltimea mai mare decât a predecesoarei aduce un plus de confort pasagerilor mai înalti.
Acest model a inclus dotari de confort care in trecut erau disponibile doar la autovehiculele mai mari, o retea electronica de bord moderna, care a permis o comunicare rapida intre componentele electrice, si nu in ultimul rand, gradul de siguranta.
Pachetul Cosmo Confort include farurile cu xenon cu sistem de spalare prin presiune, tapiterie din piele, sistemul de monitorizare a presiunii din pneuri, oglinda interioara si exterioara sofer electro-cromatica, în timp ce oglinzile exterioare sunt rabatabile electric.Alt motor diesel, în toamnaAntara este propulsat de doua motoare diesel 2.0 CDTI ECOTEC, de 150 CP si un cuplu maxim de 320 Nm, cuplate la o transmisie în cinci trepte fie manuala, fie automata, urmând ca din toamna acestui an sa fie disponibil alt diesel, de 127 CP.
O îmbinare optima a practicii cu caracteristici de confort si un design iesit din comun atrag orice privitor. Ford, unul dintre liderii pieteiAlta prezenta importanta la Salonul auto de la Târgu Jiu a fost Ford.
Pe lista societatilor la care s-a inregistrat un numar mare de incetare a contractelor individuale de munca din vina angajatilor, in baza articolului 61, litera a din Codul Muncii, mai figureaza Confort SA (83 de cazuri) si Metacons Sun Blasting, societate care-si desfasoara activitatea pe platforma Santierului Naval Damen, in cazul careia 43 de salariati au fost dati afara din vina lor.
Sistemul de directie este electro-hidraulic, cu posibilitatea de setare (standard, confort sau sport). Nu am stat sa îl setam, ceea ce ar putea fi cauza a ceea ce spuneam mai sus.
De asemenea, institutia detine spatii moderne de invatamant, asigurand atat conditii de confort pentru procesul de invatare cat si conditii tehnice la cele mai inalte standarde europene.
„Totul depinde de cerintele fiecarui client, daca vrea sa plece de la un confort inferior la unul superior sau daca are banii cash sau apeleaza la un credit ipotecar“, a declarat directoarea de vânzari a agentiei imobiliare Balint, Corina Dragota.
Stiu însa ca nu este echipata cu o suspensie tare, ci una pentru confort. Pe strazile mai putin „europene“ ale Craiovei, multe si pline de gropi, ajung sa aduc multumiri suspensiei pentru ca nu ma pedepseste.
Totodata, beneficiarii nu vor mai fi obligati sa aduca scrisoarea de confort de la banca pentru partea de cofinantare. Sfaturi pentru primari Reprezentantii Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura, prezenti si ei la campania de informare a primarilor, i-au sfatuit pe acestia cum sa evite problemele în derularea proiectelor.
Interiorul reprezinta si el un adevarat „spectacol“, putând fi observate îmbunatatiri în ceea ce priveste calitatea tapiseriei, dar si dotarile amplasate în asa fel încât sa ofere lux si confort.
Dimensiunile mai mari îi confera mai mult spatiu la interior, pentru un plus de confort cotidian. Materialele folosite si calitatea asamblarii creeaza o ambianta placuta pentru sofer si pasageri.
Tot la investitii au fost incluse si realizarea instalatiei de climatizare la Complex Termal si Complex Nufarul in spatiile de cazare, de alimentatie publica si in baza de tratament, precum si in spatiile comune si in salile de conferinta, continuarea investitiei la Baza de Tratament Felix, pentru care sunt in curs de realizare proiectarea modernizarii Policlinicii si redesenarea fluxurilor in cadrul acesteia, in vederea aducerii la un standard superior si reabilitarea hidro- izolatiei la acoperisul terasei Complexului Poiana, proiectarea si inceperea lucrarilor pentru renovarea hotelului Lotus, care va fi modernizat si adus la un grad de confort superior, respectiv trei stele.
Avantaju dobânzii fixe este ca, pe lânga un oarecare confort psihic, asigura garantia ca rata la credit va ramâne aceeasi pe toata perioada de rambursare.
Avantaju dobânzii fixe este ca, pe lânga un oarecare confort psihic, asigura garantia ca rata la credit va ramâne aceeasi pe toata perioada de rambursare.
În ultimii doi ani, cererea de locuinte s-a focalizat pe mediul rural, unde casele ofera un confort sporit, un mediu nepoluat, iar preturile sunt accesibile pentru familii cu venituri usor peste medie.
google-analytics.com