Cautare

331 de rezultate pentru "confort" (4.34 secunde)
In opinia reprezentantilor turismului de pe Litoral, inchirierea plajelor a condus la situatia ca turistii sa nu poata beneficia de nici un fel de confort pe plaja, hotelierii fiind pusi in situatia de a nu mai pune la dispozitie pachetul de servicii pentru care tour-operatorii straini au optat si au platit inca de anul trecut.
Din datele GfK Romania, preluate de portalul Euractiv.ro, inainte de toate, consumatorul isi doreste sa se simta bine, sa fie recompensat si sa fie valorizat. El pune pret pe siguranta, pe speranta si pe confort, pentru el si familia sa. (Senica Micu)
Motorul, compartimentul motorului, toba de esapament, habitaclul au fost realizate pentru a oferi soferului si pasagerilor un confort acustic elevat.
"Pretul de inchiriere a unei locuinte variaza in functie de confort, de zona, de etaj si de imbunatatiri. Tinand cont de aceste aspecte, apartamentele cu doua camere se inchiriaza cu sume cuprinse intre 90 si 250 de euro/luna.
Dintre acestea, doar 34 de proiecte au primit scrisori de confort din partea bancilor. Valoarea totala a proiectelor SAPARD care vor fi accesate prin intermediul programului Fermierul se ridica la circa doua milioane de euro.
Chirii in Craiova Pretul de inchiriere a unei locuinte variaza in functie de confort, zona, etaj si imbunatatiri. Pretul mai creste si daca imobilul e mobilat si utilat.
Iar acestea vor concura puternic preturile apartamentelor vechi si vor asigura un nivel mai ridicat de confort, potrivit lui Liviu Ureche, partener asociat la Agentia SATO Imobiliare, citat de Agentia Mediafax.
Primera este o masina potrivita pentru familie (ofera un confort deosebit atat soferului, cat si pasagerilor), dar si pentru oamenii de afaceri", a declarat Luiza Scarlatescu, director de vanzari la Redac, dealer Nissan.
acordarea cofinantarii pana la 950 de milioane RON si de credite bancare pentru stimularea investitiilor in agricultura beneficiarilor de scrisori de confort bancare emise pana la 31 iulie 2006, in limita sumei de 300 de milioane RON, precum si de preluarea riscului de catre fondul de garantare in limita a 100 de milioane RON.
Cei care doresc sa petreaca noaptea dintre ani aici, vor plati intre 500 si 2.000 de euro, in functie de cate zile de cazare doresc si de confort.
Casa, avantaje si dezavantaje Nevoia de intimitate, liniste si de confort sporit ii determina insa pe multi craioveni sa se orienteze catre o casa care le poate oferi in plus o bucata de pamant ce se poate transforma intr-o gradina, intr-un loc de joaca, o terasa sau, de ce nu, intr-o piscina.
Astfel, "veveritele" sunt acele persoane "strangatoare" care isi constituie economii pe care le plaseaza fie in fonduri private de pensii, fie in alte tipuri de plasamente cu grad mare de siguranta, pentru a benefica de un confort material in perioada cand se vor pensiona.
"Pentru ca ofera un confort mai bun, apartamentele de la ultimele etaje din blocurile care au acoperis cu pod se vand mai bine decat cele fara, iar pretul acestora este mai mare", a spus Teodor Popescu.
Acesta si-a adus o contributie definitorie in cresterea nivelului de confort al romanilor care altfel nu puteau achizitiona pro­duse electronice, electrocasnice sau IT&C, se mai arata in co­municatul transmis de retailer.
Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana impune norme stricte referitor la conditiile in care trebuie crescute pasarile. Potrivit acestor norme, persoanele care cresc pasari in gospodariile individuale au la dispozitie cinci ani pentru a transforma adapostul animalelor intr-un spatiu de crestere si hrana adecvat.
Astfel, romanii vor putea urmari filmele in sali modernizate care permit proiectia mai multor productii cinematografice in aceleasi intervale orare, in conditii de confort si auditie sporite.
Ratelor le e frica pe intuneric Legislatia europeana ii obliga pe tarani sa le ofere si celorlalte oratanii confort in gospodarii.
Acest lucru reclama investitii in infrastructura si in hotelurile cu confort sporit, pentru a fi in masura ca turismul de evenimente sa raspunda cererii care se va mari simtitor odata cu aderarea la Uniunea Europeana.
In mers, masina se comporta excelent, suspensia independenta pe toate rotile este buna, ofera un confort sporit, iar directia raspunde prompt.
In opinia sa, aceasta situatie repre-zinta un paradox, intrucat "intr-o tara unde se deplange de atata vreme "deficitul de locuinte", era cu putinta a se cumpara o gospodarie, uneori destul de bine constituita, cu doar 2.000-3.000 de dolari americani, adica la jumatate decat cea mai insalubra garsoniera fara confort din cele mai rau famate cartiere din Bucuresti".
google-analytics.com