Cautare

331 de rezultate pentru "confort" (2.57 secunde)
"Dorim negocieri in conditii de confort, si nu sub presiune. Dupa ce vor fi consultati reprezentantii tuturor filialelor, va trebui sa decidem daca dam un raspuns negativ initiativei democratilor sau vom oferi o baza de negocieri.
Pe de alta parte, 755 de agricultori constanteni au depus solicitari pentru a intra in programul "Fermierul", 54 de proiecte fiind in lucru, iar cinci dintre acestea au primit deja scrisoare de confort.
"Va pot asigura ca mentinerea sefilor serviciilor de informatii si a procurorului general, mie imi mai creeaza un confort, si anume acela ca exista un nivel limitat de incredere, al meu in informatiile pe care le primesc, al lor in a discuta cu mine, ceea ce aseaza lucrurile exact acolo unde trebuie", a mai spus seful statului.
Motivul pentru care s-a intamplat asta e acel tipar financiar care le-a indicat fiecaruia cu cati bani e confortabil sa traiesti, astfel ca mintea lor a lucrat pentru a atinge acel confort.
Alergam clipa de clipa dupa slujbe banoase, cautam sa traim in mare confort material, ne ascundem adesea adevaratele sentimente si acum ne dam seama ce bogatie avem in noi si cum am putea sa revarsam aceasta bogatie spre semenii nostri.
Intr-o epoca in care religia conventionala este in declin accentuat, credinta in extraterestri super-avansati, undeva in Univers poate oferi un oarecare confort si inspiratie pentru oamenii ale caror vieti ar putea altminteri sa para plictisitore si inutile".
Atunci cand se priveste in oglinda din baie, femeia poate face diferenta intre sanul reconstruit si cel natural, dar atunci cand este imbracata cu sutien si rochie, micile diferente de forma si volum sunt insesizabile , ceea ce ii da un sentiment de confort fizic si psihic.
- Cu toate ca nu s-a dovedit prin studii impactul dietei asupra cistitei interstitiale, multi pacienti au observat cresterea starii de confort prin eliminarea sau reducerea consumului de alimente cu potential iritant pentru vezica.
Dupa o asemenea avalansa de informatii oferite de Oscar Benes intr-o singura conferinta, nu ne mai ramane decat sa concluzionam ca directorul de la Pensii ori a fost timid pana acum, dar si-a invins meteahna ieri, ori prezenta deputatului Laurentiu Mironescu i-a creat un confort psihic de care, intre zidurile institutiei pe care o conduce, se simte total lipsit.
Unul dintre cele mai senzuale semne astrale, Taurul, isi gaseste acesta placere in medii relaxante (muzica erotica, vin bun, confort) unde este prezent, pasional, un plus evident care te face sa traiesti fiecare senzatie la intensitate mare .
Dermofarm Antiperspirant pentru picioare reprezinta solutia ideala pentru a scapa de aceasta problema, redand senzatia de confort la nivelul picioarelor.
-O pisica care sta tolanita sau doarme arata faptul ca in momentul respectiv te afli in zona de confort, iar daca te joci cu animalutul, inseamna ca ai nevoie de interactiune si de acceptare sociala.
Principalul lucru este ca aceste zile iti dau un confort emotional complet. Apropo, poti elimina toti factorii iritanti, daca inveti sa le raspunzi prin ignorarea persistenta.
Investitii in confort Pentru imbunatatirea conditiilor de furnizare a agentului termic de la punctele termice de pe raza municipiului, conducerea societatii sustine ca s-au investit pana acum nu mai putin de 14 miliarde de lei vechi, bani proveniti de la Guvernul Romaniei, prin programul de modernizare si reabilitare a punctelor termice, si alte cinci miliarde de lei au fost alocate de la bugetul local.
Cei aproape 400 de caini fara stapan care cad victime lunar hingherilor din Craiova vor fi trimisi intr-o minivacanta de maximum sapte zile intr-un adapost canin cu confort sporit.
"Am observat din declaratiile premierului ca are o lipsa de confort sa mearga cu un guvern monocolor, avand in vedere numarul mic de parlamentari pe care il are PNL, prin plecarea PLD.
In acelasi timp, lipsiti de alternative, cetatenii sunt nevoiti sa cumpere astfel de locuinte, la preturi exorbitante, facand mari compromisuri legate de confort.
Solidaritatea genereaza constructie si confort. Am aflat acest lucru de atat de multe ori in istorie si sper sa ne reamintim, din nou, acest sentiment.
E vorba, pana la urma, de un anumit confort psihologic pe care Ion lliescu il intelege si il foloseste cu abilitate.
Potrivit acestuia, partidul a invatat din greselile trecutului, mai ales din "noaptea cutitelor lungi" de la Hotelul Confort, dupa acest episod urmand la presedintia Camerei Deputatilor un liberal.
google-analytics.com