Cautare

331 de rezultate pentru "confort" (4.79 secunde)
Volanul profilat arata bine si este usor de manevrat, asistarea directiei fiind un compromis intre sportivitate si confort. ... Motoarele sunt silentioase si ofera mai mult cuplu, ceea ce inseamna o mai mica implicatie in condus din partea soferului si, implicit, confort.
Acestea fiind spuse, ai toate motivele sa te astepti la un comportament rutier tipic masinilor in forma de bula, orientat spre confort, siguranta si cu teama de viteze mari si curbe stranse.
Acestea fiind spuse, ai toate motivele sa te astepti la un comportament rutier tipic masinilor in forma de bula, orientat spre confort, siguranta si cu teama de viteze mari si curbe stranse.
Scrisoarea de confort intarzie finalizarea proiectului In plus, acestia sustin ca bancile nu sunt alaturi de ei, iar atunci cand le acorda un imprumut nu renunta pana nu le omoara.
"Tinerele familii care au optat pentru un apartament in Evocasa Armonia au avut in vedere faptul ca diferenta dintre un apartament nou intr-un ansamblu residential care iti ofera confort si siguranta si unul vechi de 40 de ani, situat in aceeasi zona este de doar cateva mii de euro.
Cei care isi vor monta centrale termice vor avea parte de economii mult mai mari, dar si de un confort sporit si, implicit, de o calitate mai buna a vietii.
Open space se cauta acum! Oamenii vor experiente diferite si confort. In orice spatiu este obligatoriu sa creezi spatii de refugiu.
propune bucurestenilor un stil de viața orientat spre comunitate, spre interese comune ale locatarilor si pe un grad de confort net superior.
Te vei bucura de confort, eleganta, lux si gazde prietenoase, plimbari cu barca prin "cea mai spectaculoasa si neobisnuita lume romaneasca" (Radu Anton Roman) si, in acelasi timp, de cea mai curata piscina din zona.
Unele dintre ele, au in interior profil nervurat care favorizeaza circulatia aerului, asigurand un confort optim si fiind indicat pentru toate tipurile de mastectomii", precizeaza specialistul. ... Pot aparea neplaceri pana cand va exista un confort psihic adecvat.
Echipamentele lor, de unica generatie, ofera medicului dentist posibilitatea de a-si desfasura activitatea usor, dar in acelasi timp asigurand un confort maxim pacientului.
Aceste locuinte de inalta calitate ofera confort, lux si rafinament pentru un stil de viata deosebit. ... Finisaje de inalta calitate Toate apartamentele MTM Residence au finisaje de lux si echipamente moderne, pentru a oferi un nivel de confort maxim si pot fi achizitionate prin Becali Imobiliare.
Asta se intampla pentru ca noi am preferat "sa nu ne vindem" strainilor si sa n-avem dupa aceea bani sa facem turism, sa aducem turisti...Avem hoteluri construite, marea majoritate, inainte de '89, hoteluri care nu ofera confort sporit activitatilor adiacente cazarii si nici camerele nu au habitat corespunzator.
Partea romana si partea chineza au agreat in domeniul hidroenergetic o Scrisoare de confort in vederea realizarii proiectului Cheap Tarnita Lapustesti, intelegere semnata din partea romana de Dan Carlan, director companie de proiect Tarnita-Lapustesti, si din partea chineza — de Yun Lian, vicepresedinte executiv Sinohydro Corporation.
Ansambluri arhitectonice si rezidentiale de mari dimensiuni, proiectate atat pe orizontala, cat si pe verticala, dotate cu spatii comerciale si cele destinate birourilor pentru firme, cu locuri de joaca pentru copii, parcari acoperite multietajate si alte facilitati la cele mai inalte standarde internationale de confort, constituie proiectele care vor impanzi in urmatorii ani atat suburbiile capitalei Romaniei, cat si unele cartiere ale Bucurestiului considerate pana acum ca fiind fiefuri ale saraciei rezultate din conceptia comunista a cartierelor muncitoresti.
Societatea Turism, Hoteluri si Restaurante Marea Neagra scoate la vanzare mai multe unitati cu confort redus din statiunile Eforie Nord, Eforie Sud, Venus si Saturn.
Extrem de usor, BCA asigura siguranta si confort oricarui imobil construit din acest material. Compania anunta ca, pe piata de BCA, "cota detinuta este de 15%, estimata la trei milioane de metri cubi".
Liberalii au sustinut ieri cu tarie in fata sefului statului ca doua Camere sunt mai bune decat una! Liderii PNL, care au participat la consultarile cu presedintele Traian Basescu, i-au prezentat acestuia un document de sustinere a Parlamentului bicameral si a introducerii votului uninominal.
Reluarea garantarii avansurilor pentru fondurile europene fara a mai fi nevoie de scrisori de confort din partea bancilor. Sprijinirea producatorilor agricoli sa isi ia certificate europene de producatori BIO.
„Am apreciat mereu ca in CJ sint oameni de valoare, dar, pentru ca ei sa aiba rezultate, trebuie sa se bucure de confort psihic.
google-analytics.com