Cautare

331 de rezultate pentru "confort" (8.38 secunde)
Cu o retea complet digitalizata, Romtelecom lanseaza pachete de servicii suplimentare la preturi mai mici decât pâna acum, mergând pâna la oferte cu minute gratuite nelimitate pentru convorbirile în retea, indiferent de ora si zi.Convorbiri gratuite si preturi scazuteCel mai ieftin dintre abonamentele cu care Romtelecom vrea sa rescrie istoria companiei se numeste Confort Nelimitat.
Toti clientii vor fi transferati la unul dintre noile abonamente ale Romtelecom - Confort Standard - fara minute incluse sau Confort 50 - cu 50 de minute incluse.
Iesi din zona de confort! Zona de confort este cel mai condamnabil partene. ... Adevarata evolutie, dezvoltare si tot procesul de actiune ulterior se face atunci cand IESI din zona de confort! ... Nu vei putea ajunge niciodata in acel punct sus-pus atata timp cat ramai in zona de confort!
Un metru patrat de teren in Mangalia sare de 300 euro Apartamentele cu doua camere, confort I, sunt intre 25.000 de euro si 45.000 de euro (mai mult, in zona centrala, sens giratoriu, un apartament confort 0, cu doua camere este scos la vanzare cu 50.000 de euro, iar un altul, tot cu doua camere, ce poate fi transformat in spatiu comercial, este achizitionat cu...
Doua camere confort "0" in zonele cele mai bune ale orasului sunt evaluate la aproximativ 50.000 de euro, dar exista si cazuri in care aceste imobile pot fi cumparate cu peste 55.000 de euro (contand in acest sens zona, dotarile si suprafata).
Daca te intrebi ce este Concorde Old Bucharest Hotel, afla ca inseamna confort de ultima ora intr-o cladire monument istoric recent reconstruita, cu multiple atractii turistice la un pas distanta. ... Poti gasi vibratii istorice si confort ultramodern in inima Bucurestiului vechi si nou totodata?
Initiativa Primariei Craiova, de a se cupla cu firma Rico Confort pentru construirea a circa 500 de locuri de parcare pe strada Ion Maiorescu, vizavi de cladirea Proiect, a trezit atentia unui mai vechi solicitant - SC Mercur SA, nimeni altul decat proprietarul Complexului Comercial Mercur.
Clientii care vor semna in aceasta perioada contracte de un an vor beneficia de instalare gratuita, abonament gratuit timp de doua luni (prima si a doua luna de contract) pentru linia telefonica principala (oferta este valabila pentru abonamentele Confort Standard, Confort cu 50, 200, 300 si 400 de minute incluse) sau pentru ISDN 2 Optima/ISDN 2 Optima cu optiunea PBX si doua luni abonament gratuit pentru una dintre urmatoarele optiuni de voce, in functie de alegerea clientului:
In plus, compania introduce modificari si la nivelul strategiei de branding, schimband numele abonamentelor pentru serviciile de telefonie din "Confort" in "Voce" si adauga 10 minute in plus, in fiecare luna, pentru abonamentul Confort 50, se arata intr-un comunicat al companiei.
Este vorba despre un spatiu mult mai generos (apartamente care pot depasi 100 mp), decoratiuni interioare si mobilier de lux, aparatura electronica si elctrocasnica de ultima generatie (masini automatice de spalat rufe si vase, combine frigorifice, bucatarii echipate cu cuptoare cu microunde, masini de gatit moderne si toate accesoriile necesare pregatirii mesei, televizoare unele chiar si cu plasma, sisteme audio-video scumpe, legatura la Internet-in unele cazuri chiar si computere performante- cablu TV, linie telefonica cu fax, aer conditionat), piscine, garaje (in cazul vilelor) si alte atribute ale unui confort iesit din comun.
De asemenea, pentru a economisi o parte din bani, edilul a precizat ca prefera sa lucreze in regie proprie, mai precis cu echipa de constructori de la Directia Publica de Confort Urban.
Alta categorie a vanzatorilor este a acelora care vand o locuinta cu o suprafata si un confort mai mici, pentru a achizitiona una cu o suprafata si un confort mai mari.
Confort si usurinta in manevrare la cel mai bun pret Seria limitata "Logan easy", construita pe versiunea Laureate, imbunatateste calitatea vietii la bord si are atuuri importante pentru a va seduce.
De altfel, chiar in momentul de fata, unitatea hoteliera de doua stele - dar care ofera clientilor confort de trei stele - gazduieste o importanta manifestare ce a reunit profesori din mai multe colturi ale tarii.
Acum au redus suprafetele, ceea ce este un lucru bun“, a adaugat Radut. Craiovenii vor confort În masura în care se va mari nivelul de salarizare, specialistii în domeniul imobiliar apreciaza ca se va ridica si standardul de viata si implicit pretentiile clientilor vor creste.
Nu este doar o senzatie, ci Fiesta beneficiaza de suficient spatiu si confort chiar si pentru pasagerii din spate in conditiile in care soferul are inaltime peste medie.
Sunt mici, fara imbunatatiri si au confort scazut, dar costa cat o masina.
Pentru unii, maldarele cu lucruri sunt o sursa de confort. ... Acest lucru este in mod special adevarat daca obiectele sau animalele le ofera confort.
Aceste culori calde evoca emotii de la caldura si confort, la furie si ostilitate. ... - creeaza o stare de confort psihic, inviorare si buna dispozitie;
Presedintele PSD a precizat ca intalnirea unei parti a conducerii centrale la hotelul Confort a reprezentat o parte a discutiei care va fi continuata in cadru formal, oficial".
google-analytics.com