Cautare

2271 de rezultate pentru "conferinta" (2.61 secunde)
Liderul Grupului parlamentar al minoritatilor, Varujan Pambuccian, a declarat ieri, intr-o conferinta la Camera Deputatilor, ca impreuna cu reprezentantii UDMR s-a convenit asupra unei forme a Legii minoritatilor din Romania.
Presedintele Traian Basescu va sustine joi, de la ora 17.00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, seful statului precizand, dupa intalnirea cu presedintele Consiliului European, Herman van Rompuy, ca va da atunci mai multe detalii despre problematica europeana.
Ion Iliescu publica pe blog textul interventiei sale la Conferinta Internationala cu tema: ... 'Conferinta Internationala cu tema : "Securitate pentru lumea globala :
Am inceput o actiune de redeschidere a Procesului Referendumului Presedintele PSD Liviu Dragnea sustine o conferinta de presa, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD.
Vineri, 2 iunie a.c., conferinta organizata de Forta Democrata din Romania, filiala Constanta, a fost prezidata de Petre Roman, presedintele acestei formatiuni politice. ... De asemenea conferinta a avut ca scop prezentarea unui proiect de constituirea a unui pol politic de centru - stanga.
Tudor) a parasit partidul, dar a pastrat sediul filialei din Strada 13 Decembrie, ex-peremistii s-au razgandit in legatura cu plecarea si formarea unui nou partid si au anuntat ca vor convoca saptamana viiitoare Conferinta Judeteana a PRM Iasi.
La conferinta judeteana, care a avut loc la Casa de Cultura a Sindicatelor, au fost invitati sa participe citiva lideri de la Bucuresti, intre care:
Toata lumea a simtit o schimbare in genul acesta de manifestari”, a caracterizat, in cateva cuvinte, seful PD Salaj, Viorel Stanca, Zilele Cetatii din acest an, in conferinta de presa, desfasurata ieri.
Vlad Speriusi, seful PNA Timisoara, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca este posibil ca fostul demnitar sa fi sprijinit gruparea infractionala care a prejudiciat Electrica Banat cu peste 200 miliarde de lei vechi.
Vlad Speriusi, seful PNA Timisoara, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca este posibil ca fostul demnitar sa fi sprijinit gruparea infractionala care a prejudiciat Electrica Banat cu peste 200 miliarde de lei vechi.
Din totalul celor 531 de delegati care au reprezentat 6.950 de membri ai PNL Bihor la Conferinta Teritoriala a organizatiei judetene, care a avut loc duminica dupa-amiaza, 502 au votat in favoarea lui Cornel Popa, iar 26 s-au opus alegerii acestuia, trei voturi fiind anulate.
Intr-un final, dupa ce, in ultima perioada, Viorel Stanca a lansat o multitudine de "torpile" in directia lui Radu Capilnasiu, acesta a reactionat, organizand ieri o conferinta de presa.
Intre 31.03 si 01.04.2011 senatorul Ilie SARBU, lider al Grupului Parlamentar al PSD, iin calitate de membru al Comisiei pentru agricultura, silvicultura si dezvoltare rurala din Senat, efectueaza o vizita oficiala la Budapesta, pentru a participa la Conferinta Presedintilor Comisiilor pentru agricultura din parlamentele statelor membre ale Uniunii Europene.
Organizatia municipala a Partidului Democrat a anuntat ieri intr-o conferinta de presa depasirea momentului de criza si intrarea intr-o oarecare normalitate.
Simbata are loc conferinta judeteana de alegeri si, cu toate ca actualul presedinte, senatorul Mihai Tabuleac, este singurul care si-a anuntat oficial candidatura, in filiala s-a declansat o adevarata lupta pentru dobindirea sefiei.
Presedintele executiv al Partidului Democrat, Adriean Videanu (foto), a declarat ieri, într-o conferinta de presa, ca PD "dezavueaza categoric maniera de a face politica a PSD, bazata pe manipularea opiniei publice".
Edilul Constantei a organizat ieri o conferinta de presa ad-hoc, in Cazino, acolo unde se desfasura si sedinta Consiliului Local Municipal.
Presedintele Partidului Conservator Galati, Eugen Durbaca, i-a raspuns omologului sau liberal, Victor Paul Dobre, la afirmatiile facute simbata, intr-o conferinta de presa, referindu-se la o serie de aspecte din politica locala.
Dar ca sa ajunga un membru PD sa arunce cu noroi in colegii sai de partid, intr-o conferinta de presa a Partidului Conservator, mai rar.
Conferinta de ieri a organizatiei municipale a Partidului Democrat a fost una cu program politic redus, pentru a permite unui grup de copii reprezentand mai multe gradinite constantene sa ureze doamnelor si domnisoarelor prezente, precum si tuturor mamelor din lume, un gand frumos, cantat in legea lor.
google-analytics.com