Cautare

2271 de rezultate pentru "conferinta" (3.56 secunde)
Lasa deschisa varianta de a prelua FCSB ,,Este ultima conferinta de presa ca selectioner. ... Le-am comunicat baietilor", a spus Radoi la conferinta de presa. ... Ma duc a doua oara, sa ne certam iar?", a declarat Mirel Radoi la conferinta de presa dupa meciul cu Liechtenstein, scor 2-0.
Adi Mutu a vorbit la conferinta de presa despre meci si despre faptul ca s-au vandut toate biletele.
Ambitia Romaniei este ca Germania sa devina partenerul sau economic numarul unu, in conditiile in care parteneriatul propus Germaniei poate fi decisiv pentru aducerea economiei romanesti la nivelul de competitivitate al economiilor din tarile Uniunii Europene, a declarat, ieri, la Conferinta germano-romana pentru investitii de la Essen, premierul Adrian Nastase.
Presedintele CJ Brasov, liberalul Aristotel Cancescu, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca desi erau obtinute aprobarile legale pentru afisarea literelor "D.A." pe Muntele Tampa, cu exceptia avizului de mediu, Alianta PNL-PD a decis sa dea jos cele doua litere, cu conditia ca si Uniunea PSD+PUR sa ia din Piata Sfatului bannerele electorale afisate pe cladirile istorice.
In aceeasi zi, la orele 13.00, presedintele Filialei Constanta a Partidului Romania mare, Rau Comanici, va sustine impreuna cu membrii Biroului Executiv Judetean o conferinta de presa la Hotelul Tineretului din Constanta.
Denuntatorul care a anuntat procurorii Departamentului National Anticoruptie (DNA) Bucuresti ca viceprimarul orasului Ramnicu Valcea, Nicolae Dicu, si primarul Mircia Gutau i-au cerut mita pentru a-i elibera un certificat de urbanism, a povestit ieri, intr-o conferinta de presa, toate intalnirile si discutiile pe care le-a avut cu cei doi edili pe aceasta tema.
Dar, pe langa vizitarea unor obiective precum podul Giurgeni ori a lucrarilor demarate in vederea constructiei podului de la Galbiori, ministrul Orban a incheiat ziua nu inainte de a sustine o conferinta de presa alaturi de colegii sai liberali Puiu Hasotti si George Dragomir, cu aceasta ocazie precizand presei ca nu este de acord cu declararea Marii Negre ca zona strict protejata.
Scoala junilor pesedisti continua sambata cu un seminar "Strategii de campanie", urmat de o conferinta de presa sustinuta de Ion Iliescu, Ecaterina Andronescu si Victor Ciutacu. Evenimentul se va incheia duminica, cu un tur Mamaia- Constanta, la bordul unui autobuz etajat, si cu o conferinta de presa.
Sala Palatului Copiilor din Capitala s-a dovedit neincapatoare pentru delegatii si invitatii la Conferinta municipala Bucuresti a PSD. ... Conferinta Organizatiei Bucuresti a mai adoptat si rezolutia de sustinere a candidatului PSD la Primaria Generala, Marian Vanghelie, si l-a reconfirmat pe Dan Ioan Popescu in functia de presedinte al organizatiei.
Conferinta PSD Bucuresti desfasurata miercuri seara a fost un bun prilej pentru platit polite in partid. ... Iliescu locul 1, Nastase locul 2 Conferinta PSD Bucuresti a prilejuit si transarea candidaturilor la sefia partidului.
Devenita o obisnuinta saptamanala, deputatii PSD au sustinut, si in cursul zilei de ieri, o conferinta de presa.
Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a sustinut, in cursul zilei de ieri, o conferinta de presa prin intermediul careia a atras atentia ca Alianta PNL - PD nu intelege sa respecte votul democratic al cetatenilor, vot exprimat cu ocazia alegerilor.
47) va avea loc conferinta cu tema Romania si 10 de ani in Clubul Politic Balcanic. Turcia si Uniunea Europeana, sustinuta de fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu.
• 21 iun 2009 - Ministrul roman de Externe declara, intr-o conferinta de presa, ca nu are "niciun fel de reactie" fata de declaratii ale unor oficiali moldoveni, adaugand insa ca, daca vrea sa intre in UE, Chisinaul trebuie sa citeasca rezolutiile PE si CAGRE.
In cursul zilei de ieri, la sediul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta a avut loc o conferinta de presa la care au participat, alaturi de directorul general al CN APMC, Mircea Banias, respectiv directorul Vicentiu Petrescu, si deputatul PD Laurentiu Mironescu.
Atat eu, cat si fostul presedinte Emil Constantinescu, am fost invitati la dejunul oferit de organizatori la restaurantul "Casa di David", cat si la festivitatea de lansare a ziarului si la conferinta de presa, organizate, in aceeasi seara la Clubul Diplomatic.
Prezent la Conferinta Judeteana PSD Neamt, el a anuntat ca, in contextul viitoarei formule de la nivelul conducerii centrale a partidului, se pregateste un “guvern de rezerva“.
In prima sa conferinta de presa de dupa pierderea alegerilor, Vanghelie si-a tras aerul unui analist politic si a inceput sa caute tapi ispasitori in propriul partid, numindu-si unii dintre colegi “maimutoi implementati“. Vanghelie si-a varsat supararea intr-o conferinta de presa organizata luni seara.
In sala mare a Casei Sindicatelor a avut loc joi seara Conferinta Organizatiei Judetene a PSD Vilcea pentru analiza situatiei in care se afla in prezent fostul partid de guvernamint si, totodata, pentru alegerea unui nou lider.
Mult asteptata batalie pentru ocuparea functiei de presedinte al PSD Salaj s-a transformat, vineri, la Conferinta Judeteana a partidului, intr-o simpla formalitate.
google-analytics.com