Cautare

2270 de rezultate pentru "conferinta" (3.15 secunde)
Nu ii solicit eu sa raspunda, eu doar ridic un semn de intrebare, pentru ca vorbim despre un raspuns pe care cetatenii acestei tari au dreptul sa il afle", a aratat Firea intr-o conferinta de presa.
Joi, 20 noiembrie, cu ocazia sarbatoririi Zilei Internationale a Drepturilor Copilului, va invitam la conferinta de presa care anunta lansarea Asociatiei Romane pentru Educatie Pediatrica in Medicina de Familie (AREPMF), sub egida Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania.
Societatea Romana de Pediatrie organizeaza in perioada 1 - 4 aprilie 2015, Conferinta Nationala de Pediatrie, locatie Crystal Palace Ballrooms, Bucuresti. ... Pentru mai multe detalii despre conferinta, accesati site-ul www.cnped.ro .
Conferinta va avea loc in data de 7 mai 2015, orele 18:30, iar Simona, alaturi de invitatele sale, vor impartasi participantilor sfaturi privind protejarea si ingrijirea pielii la orice varsta.
Binecunoscuta realizatoare TV si radio, vine in ajutorul parintilor si propune o noua conferinta Traieste Sanatos cu Simona, cu tema:
Joi, 2 iulie, la restaurantul Zucchero din Bucuresti, a avut loc o noua conferinta "TRAIESTE SANATOS CU SIMONA" cu tema:
DAD Expertise SRL, SC Euro DSM Management si Consultanta SRL si Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana - a organizat în data de 26 octombrie 2015 Conferinta finala a proiectului Dezvoltarea Resurselor Umane in 19 Comunitati Rurale din Regiunile Centru, Sud-Est, Sud-Muntenia - PSCR2, contract de finantare POSDRU/135/5.2/S/126095.
In perioada 12 - 15 noiembrie 2015, sub auspiciile Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Geografie va gazdui conferinta aniversara Environment at CrossrOads: ... Conferinta va fi transmisa online prin intermediul partenerilor nostri externi EcoNat si Wirtschaft, care vor asigura mediatizarea acesteia in spatiul european si in America de Sud.
Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti, dorind sa marcheze Saptamana Europeana de prevenire a cancerului de col uterin (24-30 ianuarie 2016), organizeaza, in ziua de miercuri 27 ianuarie, cu incepere de la ora 13.00, o conferinta de presa. Conferinta de presa va fi deschisa de doamna Prof.
Alianta Nationala pentru Boli Rare Romania organizeaza conferinta de presa, organizata la ora 10.00 in data de 29 ianuarie, la Hotel Ramada Majestic din Bucuresti, ocazie cu care va fi lansata si Campania de Ziua Internationala a Bolilor Rare 2016.
Calea Dorobantilor 50 B, va avea loc conferinta "Bullying-ul asupra copiilor diagnosticati cu boli cronice". La conferinta vor participa: - Maria Culescu, presedinte fondator Asociatia M.A.M.E.;
Fundatia pentru Transplant si Federatia Romana de Fotbal organizeaza in data de 13 mai 2016 o Conferinta de Presa, la FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL MOGOSOAIA, incepand cu ora 17.30.
Autoritatea Nationala pentru Turism va invita azi, 15 iunie 2016, ora 10:30, la conferinta de presa, care are loc la Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie din Constanta, pentru prezentarea Rutei Istoriei Antice a Romaniei la Marea Neagra, realizata in cadrul proiectului ALECTOR - Collaborative networks of Multilevel Actors to advance quality standards for heritage tourism at Cross Border Level, proiect co-finantat in cadrul Programului Operational Comun de Cooperare in bazinul Marii Negre 2007-2013 - obiectiv principal valorizarea elementelor de patrimoniu tangibil si intangibil, si dezvoltarea de parteneriate regionale in zona Marii Negre in vederea crearii de produse turistice trans-frontaliere de calitate.
Societatea Romana de Dermatologie va invita in data de 15 mai 2018 ora 12:00 sa participati la conferinta de presa organizata cu ocazia lansarii campaniei Euromelanoma Day 2018. Conferinta de presa va avea loc in Bucuresti, hotel Crowne Plaza, sala Orhideea I.
Conferinta internationala, ce are loc in perioada 13-14 noiembrie 2018, este organizata de importante institutii internationale precum Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura (UN FAO) si Organizatia Internationala pentru Dezvoltarea Pescuitului si Acvaculturii in Europa (EUROFISH), in colaborare cu Ministerul Apelor si Padurilor.
- Florin Georgescu, adjunctul lui Isarescu, isi exprima la o conferinta nedumeririle in legatura cu capitalismul fara capital care se practica in Romania, in timp ce seful sau invoca teroristul financiar ROBOR, care a bagat Executivul in sperieti, incat acesta a dat o ordonanta trasnita.
Cati oameni obisnuiti stiu oare ca, intre 12 si 17 iunie 1992, la Massachusetts Institute of Technology (M.I.T.) din orasul Cambridge, langa Boston, deci la una dintre cele mai faimoase universitati din lume, a fost organizata o conferinta de 5 zile dedicata exclusiv problematicii presupuselor rapiri extraterestre?
Conferinta FCSB: "Trebuie sa ne trezim, daca vrem sa mai speram la ceva" Anton Petrea a sustinut o conferinta de presa inaintea partidei pe care FCSB o joaca joi seara in deplasare cu FC Arges, in penultima etapa din sezonul regulat.
Dan Petrescu s-a enervat la conferinta de presa de dinaintea partidei pe care CFR Cluj o va disputa cu UTA Arad. ... Vrei sa pierd cu 1-0?", a rabufnit Petrescu la conferinta de presa, vizibil deranjat de intrebarea reporterului.
In perioada 6 - 8 octombrie 2010 in Bucuresti a avut loc Conferinta bianuala a sefilor Politiilor Capitalelor Europene, la care au participat reprezentanti din Berlin, Munchen, Varsovia, Praga, Budapesta, Viena si Bucuresti. ... Participantii la aceasta Conferinta au prezentat diferite aspecte referitoare la cele doua teme abordate.
google-analytics.com