Cautare

2271 de rezultate pentru "conferinta" (2.92 secunde)
00, la Centrul Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale -CERONAV se va desfasura Conferinta Regionala "Responsabilitatea Sociala Corporativa-Gestionarea Fenomenului de Piraterie" la care sunt invitati sa participe reprezentanti ai Ministerului Afacerilor Externe, Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, ai Comisiei Parlamentare NATO, dar si ai unor entitati private din domeniul shippingului autohton cum ar fi Gheorghe Bosanceanu, presedintele Histria Group sau oficiali ai Agentiei de Shipping Barklav, a aratat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, dr.
Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca a cumparat 90% din pachetul de actiuni al trustului Realitatea, iar Sebastian Ghita va ramane managerul Realitatea Media.
Conferinta se va desfasura la Filarmonica "Oltenia", incepand cu ora 9.00. Printre speakerii la aceasta conferinta se regasesc:
Saptamana aceasta va avea loc cea de-a doua editie a UX Bucharest, prima conferinta de acest fel din Europa de Est, care se va desfasura in perioada 3-6 octombrie 2017, la Hotel Sheraton.
Vineri, 26 aprilie 2013, la ora 11:00, are loc conferinta de presa privind lansarea pe piata romaneasca a produselor cosmetice "LA DUCHESSE Romania", in cadrul targului COSMOBEAUTY Bucuresti, organizat la Sala Palatului in perioada 26 - 28 aprilie 2013.
Artistul italian Toto Cutugno a sustinut o conferinta de presa aseara, la Premier Palace Hotel & spa din Bucuresti. ... Orasul s-a dezvoltat foarte mult", a spus Toto la conferinta de presa.
Participantii la conferinta care au mame, fiice, surori, prietene cu numele de Elena sau Constantina vor avea sansa de a le invita alaturi de ei la conferinta. ... Taxele de participare la conferinta sunt urmatoarele:
Participantii la conferinta care au mame, fiice, surori, prietene cu numele de Elena sau Constantina vor avea sansa de a le invita alaturi de ei la conferinta.
Conferinta Traieste Sanatos cu Simona Dragomir, tema:
In cadrul Conferintelor de Craciun in Romania, aflate la a patra editie, luni, 28 noiembrie, de la 18.30, profesorul german Rolf Heuer va sustine, la Ateneul Roman, Conferinta Science Bridging Cultures and Nations:
In cadrul Conferintelor de Craciun in Romania, aflate la a patra editie, luni, 28 noiembrie, de la 18.30, profesorul german Rolf Heuer va sustine, la Ateneul Roman, Conferinta Science Bridging Cultures and Nations:
Joi, 11 iulie 2013, a avut loc Conferinta de incheiere a proiectului cu titlul "Practica in intreprindere simulata". ... La conferinta de inchidere au fost prezentate rezultatele obtinute pe parcursul celor 19 luni de implementare ale proiectului.
Barbu Vacarescu 164, Sector 2, Bucuresti, la conferinta de presa cu tema: ... La conferinta de presa participa: Doamna Adelaide Katerine Tarpan - Sociolog, Managerul proiectului "Si ei trebuie sa aiba o sansa!", Fundatia RAA, Domnul Dr.
Conferinta de incheiere a proiectului cu titlul "Dezvoltarea mediului rural prin antreprenoriat si angajare".
Conferinta regionala FAO este principalul forum si organism de conducere care convine asupra prioritatilor comune in regiunea mentionata in domeniul agriculturii, silviculturii, pescuitului si dezvoltarii rurale. ... Conferinta de la Bucuresti este structurata pe trei evenimente majore.
Magda Marincovici) In cadrul celei de-a IX-a editii a Simpozionului "Academician Nicolae Cajal" (12-14 mai, Bucuresti), patronat de Fundatia "Cajal" si Academia de Stiinte Medicale, se deruleaza si conferinta de primavara a Federatiei Europene a Academiilor de Medicina (FEAM). "Sunt doua subiecte majore abordate la aceasta conferinta.
Prima mentionare a Zilei copilului a fost la Geneva, la Conferinta Mondiala pentru Protejarea si Bunastarea Copiilor, in august 1925.
Cumnata mea, Irina Cuzino, a sustinut intotdeauna alaptarea", a spus la conferinta de presa Oana Cuzino, medic primar geriatru. ... Jack NEWMAN in Romania (aprilie 2012 si mai 2014) sau Conferinta Europeană
Cumnata mea, Irina Cuzino, a sustinut intotdeauna alaptarea", a spus la conferinta de presa Oana Cuzino, medic primar geriatru. ... Jack NEWMAN in Romania (aprilie 2012 si mai 2014) sau Conferinta Europeană
Conferinta a reunit pentru prima data peste 150 de participanti, personalitati ale mediului academic, medici, psihologi, pedagogi, reprezentanti ONG, ai directiilor de protectie a copilului, jurnalisti. Conferinta a fost organizata de Societatea Academica a Stiintelor Comportamentale din Romania (SASCR), condusa de lector univ.
google-analytics.com