Cautare

8340 de rezultate pentru "conferinta presa crin antonescu" (3.80 secunde)
Traian Basescu a atacat si a jignit cu sarg jurnalistii si trusturile de presa timp de cinci ani, dar a continuat sa se declare un aparator al libertatii presei, ajungand ca, in 2009, ziarele, televiziunile si mogulii sa fie principalul subiect de campanie pentru un nou mandat la Cotroceni.
Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, vineri, la Iasi, ca Traian Basescu a trecut la un santaj mizerabil, incercand sa sperie lumea ca FMI nu va mai da banii din transele de imprumut si ca nu vor fi bani de pensii, acelasi santaj fiind aplicat si Parlamentului prin sperietoarea dizolvarii acestuia.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca nu intra in "polemici de mahala" cu presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, si cu liderul social-democratilor, Victor Ponta.
Planul Antonescu-Frunzaverde de anihilare a PDL continua cu racolarea lui Mihai Stanisoara Dupa plecarea lui Sorin Frunzaverde la PNL, un al doilea prim-vicepresedinte PDL, baronul de Mehedinti Mihai Stanisoara, si-a anuntat ieri trecerea la partidul condus de Crin Antonescu.
Antonescu ii cere DEMISIA lui Basescu: Este indecent ca presedintele tarii sa comunice public despre bunastarea propriei sale familii Presedintele PNL, Crin Antonescu, ii cere demisia lui Traian Basescu din functia de presedinte a Romaniei. ... Este indecent", a declarat Antonescu intr-o conferinta de presa la sediul central al partidului.
Crin nu rupe USL pana la prezidentiale Am inregistrat prima criza majora din USL, dar e departe de a pune in pericol sanatatea politica a coalitiei.
Bogdan Tiberiu Iacob) Demiterea neasteptata a presedintelui celei mai mari organizatii liberale din tara, Andrei Chiliman, continua sa fie invaluita in mister, fie si pentru ca nici pana acum Crin Antonescu nu a furnizat public vreun motiv oficial.
Liderul deputatilor liberali, Crin Antonescu, a anuntat ieri ca va sustine Guvernul Tariceanu atat timp cat va respecta programul de guvernare.
Presedintele Camerei Deputatilor Bogdan Olteanu si liderul grupului PNL Crin Antonescu au fost facuti si ei responsabili de conducerea liberalilor pentru situatia creata de adoptarea in parlament a legii de majorare cu 50% a salariilor profesorilor, au declarat pentru NewsIn surse liberale.
Secretarul executiv al PDL, aranjata in stil Hollywood, a lansat, cu zambetul pe buze, o serie de atacuri la adresa liderilor PSD si PNL, Mircea Geoana, repectiv Crin Antonescu. Ea a afirmat, despre Crin Antonescu, faptul ca i-a luat "rezervarea la coafor".
Presedintele PNL Crin Antonescu si-a aratat ingrijorarea fata de faptul ca, in acest moment de recesiune grava, Romania nu este guvernata. ... Nici macar FMI, ci doar realitatea a demonstrat minciunile pe care le spun", a subliniat presedintele Crin Antonescu.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat la finalul sedintei Biroului Politic Central al partidului, ca acest for a decis ca liberalii sa nu participe la sedinta prin care Guvernul isi va asuma raspunderea pe pachetul de legi anuntat.
l-a acuzat pe Crin Antonescu ca e vinovat de moartea primei sotii si acum o da la intors.
Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, miercuri, dupa BPC, ca liberalii exclud orice participare la un Guvern "marioneta" al lui Traian Basescu, precizand totodata ca pentru PNL nu exista deocamdata un castigator al alegerilor prezidentiale.
Liderul PNL Crin Antonescu a declarat ca Victor Ponta devine cel mai tanar presedinte al PSD, cu misiunea dificila de a reforma partidul, tinand sa-l felicite si anuntand ca liberalii pot fi partenerii unui PSD modernizat, dar raman adversari ideologici, nefiind vorba de aliante.
Sondajele PSD il dau pe Antonescu castigator din primul tur al alegerilor prezidentiale Analizele sociologice si sondajele prezentate, luni, in sedinta CEx al PSD, de presedintele partidului, Victor Ponta, il coteaza pe presedintele PNL, Crin Antonescu, in topul increderii in politicieni, precum si castigator din primul tur al alegerilor prezidentiale.
De altfel, Cristian Anghel a detinut functia de vicepresedinte al PNL in mandatul de un an al lui Crin Antonescu la sefia PNL, apoi a fost membru al BPC si presedintele filialei Maramures a partidului.
Traian Basescu le-a spus lui Victor Ponta si lui Crin Antonescu, singurii reprezentanti ai USL trimisi la Cotroceni, ca i se pare rezonabila ideea de a avea mentine parlamentul bicameral in conditiile in care una dintre camere este reprezentanta regiunilor.
Presedintele Traian Basescu le-a spus lui Victor Ponta si lui Crin Antonescu, singurii reprezentanti ai USL trimisi la Cotroceni, ca i se pare rezonabila ideea de a avea mentine parlamentul bicameral in conditiile in care una dintre camere este reprezentanta regiunilor.
MESAJ CATRE CRIN ANTONESCU Am promis ca scriu altceva dupa postarea anterioara si a trebuit sa aman din cauza ca s-a revarsat paharul urmarindu-l pe Crin Antonescu la Antena 3.
google-analytics.com