Cautare

8338 de rezultate pentru "conferinta presa crin antonescu" (2.85 secunde)
Crin Antonescu: ... Presedintele Partidului National Liberal (PNL), Crin Antonescu, a declarat sambata, de la tribuna Conferintei Nationale a Tineretului National Liberal, ca este si va ramane liberal si un om de dreapta, denuntand propaganda "otravita" a calomniei care macina zi de zi.
Tariceanu, Orban, Vosganian si Stroe au fost trasi pe linie moarta Dupa ce l-a catalogat drept "comic" si "mincinos" si l-a invitat sa-si gaseasca alt partid, Crin Antonescu nu mai are rabdare ca Dinu Patriciu sa paraseasca singur PNL.
Incapatanarea lui Antonescu pune Sectorul 6 in bratele PDL (Autor : Laura Cernahoschi) Crin Antonescu merge pe ideea ca, daca Sectorul 6 nu va fi al lui, atunci mai bine sa nu fie al nimanui din USL.
Adrian Nastase crede ca in perioada urmatoare Crin Antonescu va trebui sa isi exerseze calmul (Autor:Ionut Baias) Fostul premier Adrian Nastase a declarat joi seara, la Reghin, ca liderul PNL, Crin Antonescu, este unul dintre oamenii politici cu cea mai larga cultura generala, ca indeplineste elementele unui profil de prezidentiabil, insa in ceea ce priveste personalitatea, in perioada urmatoare va trebui sa isi exerseze calmul, potrivit Agerpres.
Subiectul despre care vreau sa va vorbesc astazi este unul actual, cel al destramarii Uniunii Social-Liberale, dar mai ales subiectul demisiei din functia de presedinte al Senatului a lui Crin Antonescu, ambele evenimente fiind dezamagitoare pentru alegatorii care si-au exprimat increderea in USL.
Crin Antonescu pare a fi tot mai iritat de asocierea lui Klaus Johannis cu adversarul sau politic Mircea Geoana, pe care-l acuza ca se foloseste de imaginea lui Johannis pe post de "agent electoral", dupa ce pe blogul pesedistului a aparut o poza in care cele doua personaje sunt alaturate.
In sedinta Delegatiei Permanente, PNL a decis sa negocieze cu toate partidele si l-a propus pe Crin Antonescu prim-ministru. ... Antonescu, propunerea de prim-ministru a libe-ralilor La finalul sedintei conducerii largite, PNL a decis ca va negocia cu toate partidele formarea guvernului, excluzand ferm un guvern in jurul PD-L.
Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat vineri ca Victor Ponta este un lider promitator si cu mai multa substanta in comparatie cu Crin Antonescu, argumentand ca liderul PNL, desi este un produs politic atractiv, este perisabil si nu are suflul sa ajunga pana in 2014.
"Antonescu: ... ' Crin Antonescu a declarat la Realitatea TV ca a discutat cu PC despre o reprezentare pe listele electorale si s-a convenit ca noua alianta formata intre cele doua partide politice, PNL si PC sa ofere sansa Partidului Conservator de a avea grupuri in Camera Deputatilor si la Senat.
Antonescu, despre Lazaroiu:
Antonescu il lasa fara "justitie" pe Basescu Caz care risca sa duca la o noua suspendare? ... Liderul PNL Crin Antonescu refuza in continuare sa negocieze cu Basescu inventiile lui cu privire la numirea celor doi procurori, care sfideaza legea in vigoare.
Dupa ce saptamanile trecute Viorel Catarama cerea capul lui Calin Popescu-Tariceanu, liderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Crin Antonescu (foto), a facut ieri un apel catre liberali pentru a salva doctrina si identitatea unui "partid de dreapta infiintat acum 150 de ani".
Dezbaterile de ieri din Parlament au relevat doar cateva ciocniri intre premierul Tariceanu si liderul PSD, Mircea Geoana, precum si unele replici deplasate intre liberalul Crin Antonescu si social-democratul Victor Ponta.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ieri ca, daca in cadrul congresului partidului se va decide modificarea statutului, atunci se vor gasi si formulele juridice corespunzatoare pentru ca documentul sa nu poata fi atacat.
Antonescu ii raspunde lui Campeanu: Nu sunt suficient de dur sa-l dau pe usa afara Crin Antonescu nu lasa fara raspuns afirmatiile lui Radu Campeanu la adresa sa si ii raspunde la fel de dur fostului lider al PNL.
Sunt semne, totodata, ca aceasta partitura va fi interpretata de o parte a USL, in special de belicosul Crin Antonescu.
Intrebat care a fost reactia presedintelui Basescu atunci cand i s-a propus acest lucru, la intalnirea cu premierul Victor Ponta si presedintele Senatului, Crin Antonescu, de marti seara, Zgonea a spus ca seful statului nu a avut o pozitie.
Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban (foto) a declarat vineri, la Conferinta filialei PNL sector 1, ca actualul Guvern este unul format din "ipochimene", "facut din almanahe de succesuri", iar "blestemu" Romaniei de a alege intre "Iliescu sau Vadim", "Basescu sau Nastase" va fi ridicat de Crin Antonescu.
Prin aceste operatiuni ce incalca normativele privind protectia mediului, patronii crescatoriei aflate in patrimoniul societatii Crin Suin SA Pecineaga pun in pericol calitatea panzei freatice din zona, aspect ce poate constitui un pericol real la adresa populatiei din comuna, tinand cont de faptul ca, potrivit specialistilor, aceste dejectii au un potential cancerigen ridicat.
in paralel, trustul lui de presa, care parea sa aiba doar mici rafuieli personale cu Crin, incepe sa atace foarte dur si liderii marcanti ai PSD; ... Antonescu incepe sa discute despre posibilitatea de a fi nu candidat prezidential, ci doar premier al USL;
google-analytics.com