Cautare

8340 de rezultate pentru "conferinta presa crin antonescu" (3.39 secunde)
Agentiile de presa informeaza:
De ce ar avea oamenii incredere in dvs sau in Crin Antonescu ca veti gasi o solutie la situatia actuala?
Si pentru ca a venit vorba de boicot, deputatul Crin Antonescu a fost expus ieri unui adevarat rechizitoriu, la care au participat toti cei trei lideri liberali constanteni.
Senatorul constantean Puiu Hasotti ramane liderul grupului PNL din Camera inferioara, dupa ce atat presedintele Crin Antonescu, cat si prim-vicepresedintele Ludovic Orban (foto), i-au acordat public sustinerea. ... "Atat eu, cat si Crin Antonescu i-am acordat public lui Hasotti sustinerea pentru functia de lider al grupului PNL din Senat.
M-a surprins virulenta cu care domnul Crin Antonescu i-a ripostat lui Victor Ponta pe tema cotei unice. ... Domnul Crin Antonescu, aparand principiile cotei unice - se solidarizeaza in fond cu aceasta mentalitate a lui Traian Basescu !
Cornel Nistorescu) Incercarea liberalilor de a-l numi pe Claudiu Saftoiu la conducerea TVR este una dintre situatiile care ne arata ca intre discursurile bine ticluite ale lui Crin Antonescu si ce fac liberalii cand ajung sa decida este o diferenta cel putin semnificativa.
Bogdan Chirieac) Crin Antonescu a reabilitat, sub cupola Parlamentului, demersul discutat si discutabil al suspendarii pe repede inainte a presedintelui Traian Basescu. Asa cum ne-a obisnuit, Crin Antonescu a avut un discurs exceptional, punctand argumentat si cu nerv alegatiile dlui Basescu.
Nu poate fi rupt USL nici macar sub pretextul intentiei, de acum extrem de transparente, a PSD de a nu-si mai tine partea sa de angajament legata de sustinerea lui Crin Antonescu in calitate de candidat prezidential.
Inainte de europarlamentarele din mai 2014, Crin Antonescu a anuntat netam-nesam ca va demisiona de la conducerea PNL daca partidul nu obtine cel putin 20 la suta. De mentionat ca lui Crin Antonescu nu-i ceruse nimeni din partid si din afara partidului un asemenea pariu.
Desi saptamana trecuta Crin Antonescu a fost "linsat" de catre colegii de partid pentru declaratiile sale impotriva lui Tariceanu si a lui Bogdan Olteanu, deputatul liberal a declarat ieri ca-si mentine integral parerea cu privire la anumite deficiente privind managementul Guvernului.
Dan Andronic posteaza pe blog, pe 19 noiembrie 2009 un pronostic negativ pentru Crin Antonescu, care rateaza turul doi. ... 'Crin Antonescu poate inca intra in turul doi.
Presedintele PNL Crin Antonescu i-a indemnat vineri pe alegatori sa voteze pentru Mircea Geoana, pentru ca acesta vine cu promisiunea unei echipe, unei schimbari, si ca aceste lucruri conteaza mai mult decat "cine cu cine s-a vazut", aluzie la intalnirea dintre liderul PSD si S.O.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seara, ca nu este deloc convins ca Traian Basescu isi va finaliza mandatul de 5 ani daca va continua sa se comporte "departe de realitate" cum face acum, mentionand ca este posibil inclusiv scenariul iesirii oamenilor in strada.
Delegatia Permanenta a liberalilor a aprobat, ieri, asemenea Biroului Politic Central de miercuri, modificarea Statutului in formula ceruta de actualul lider al PNL Crin Antonescu. Astfel, Crin Antonescu a castigat a doua confruntare decisiva cu Ludovic Orban, contracandidatul la presedintia liberalilor.
Emil Boc -PD-L, Crin Antonescu - PNL, Victor Ponta - PSD si Marko Bela - UDMR. ... Crin Antonescu l-a secondat: ... Nu au lipsit fireste nici contrele intre Boc si Crin Antonescu. ... "Va inselati, domnule Antonescu. ... "Sunteti demagog", i-a raspuns ulterior Antonescu.
Crin Antonescu: Daca Basescu se va opune guvernarii USL, il vom suspenda Liderul USL Crin Antonescu a declarat la Realitatea TV ca, daca Uniunea va obtine majoritatea la alegerile parlamentare, va guverna, pentru ca nu conteaza punctul de vedere al presedintelui Traian Basescu.
Crin Antonescu:
Antonescu: ... Vezi care Liderii USL, Crin Antonescu, Victor Ponta si Daniel Constantin, dar si primarul general Sorin Oprescu au raspuns, in emisiunea "Sinteza zilei", prezentata de Mihai Gadea, atacurilor presedintelui Traian Basescu.
"Antonescu da dovada de prea multa limbarita" "Crin Antonescu - lasindu-l iar nervii- a iesit la rampa pentru a ne anunta ca daca fostul lider PNL Calin Popescu Tariceanu va fi numit de Traian Basescu prim-ministru si el ar accepta, ei bine, ar urma excluderea sa din partid, si apoi suspendarea lui Basescu...
Antonescu: ... Liderul PNL, Crin Antonescu, a fost intrebat, miercuri, la Realitatea TV, daca crede ca se va ajunge la un acord cu presedintele Traian Basescu privind devansarea prezidentialelor. ... Daca se gasesc parghiile constitutionale, lucrurile pot fi impuse", spune Crin Antonescu.
google-analytics.com