Cautare

8340 de rezultate pentru "conferinta presa crin antonescu" (3.09 secunde)
Liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat ca si-ar dori ca presedintele sa fie ales in continuare direct de catre cetateni, si nu de parlament, si ca ar vrea ca scrutinul sa aiba loc "cat mai repede", mentionand ca ramane candidatul USL pentru prezidentialele din 2014.
Numirea lui Kovesi la DNA ii dezbina in continuare pe liderii USL Premierul ii da replica lui Crin Antonescu Victor Ponta si-ar fi dorit ca Crin Antonescu sa fie solidar cu el in chestiunea numirii procurorilor sefi.
Ion Cristoiu) Comentariul meu anterior, pus sub titlul Cind Comisia Europeana calomniaza presa romana, compara ironic, la un moment dat, transmisia in direct a Conferintei lui Mark Gray cu cea a purtatorului de cuvint al Inaltei Porti de pe vremuri;
"Maresalul Antonescu este vinovat in istorie pentru pogromul impotriva evreilor, pentru deportarea lor in Transnistria. ... Antonescu era prim-ministru. ... Ion Antonescu nu a fost doar prim-ministru. Nu poti zice ca Antonescu a fost prim-ministrul regelui in Romania asa cum Winston Churchill a fost fost premierul regelui in Anglia.
Un studiu sociologic care ar putea constitui, insa, semnalul ruperii de PSD nu doar la nivel politic, declarativ, ci si in ce priveste sprijinul de care social-democratii s-au bucurat din partea trustului de presa al afaceristului, ori din partea institutului sau de sondare.
In opinia lui Ilie Sarbu, "asistam la o unificare, alianta, nici nu stim pana la urma cum va fi, a disperarii, pentru ca in vedem pe Crin Antonescu tot mai demoralizat, cautand solutii.
Deputatul PNL, Crin Antonescu, a declarat ca partidul ar trebuie sa reconsidere functia de presedinte de onoare al partidului, pe care o detine Mircea Ionescu Quintus, pe motiv ca acesta a facut politie politica. Mai mult, Antonescu a anuntat ca va cere excluderea din PNL a Monei Musca.
Cum joaca Basescu si Antonescu ping-pong cu Ion Iliescu. Crin il trimite pe Ponta la Fondator". Crin Antonescu ataca PSD, sustinand ca nu este capabil sa scape de influenta fondatorului sau, Ion Iliescu. ... Dupa Traian Basescu, si Crin Antonescu pare a avea o problema cu Ion Iliescu.
Cum joaca Basescu si Antonescu ping-pong cu Ion Iliescu. Crin il trimite pe Ponta la Fondator". Crin Antonescu ataca PSD, sustinand ca nu este capabil sa scape de influenta fondatorului sau, Ion Iliescu. ... Dupa Traian Basescu, si Crin Antonescu pare a avea o problema cu Ion Iliescu.
Antonescu: Iohannis vorbeste putin si gandeste cat vorbeste Crin Antonescu s-a lecuit de politica. ... Spre deosebire de cei care au cazut in admiratia in fata lui Klaus Ioahannis si a lucrului bine facut, Crin Antonescu a ramas la fel de circumspect.
Atac de tip servicii secrete la Crin Antonescu Ghita nu se lasa Controversatul patron al Romania TV, Sebastian Ghita, acuzat de Sorin Rosca Stanescu ca este "ofiter acoperit" si de Ioan Niculae ca este "informator al SRI", incearca, in loc sa lamureasca acuzatiile care i se aduc, sa manjeasca imaginea unuia dintre adversarii lui Traian Basescu, Crin Antonescu, care nu a fost niciodata nici macar suspectat - precum Ghita - de legaturi cu serviciile secrete sau de afaceri oneroase cu statul ori de coruptie.
CRIN ANTONESCU, interviu la "Dupa 20 de ani".
Deputatii liberali au hotarat sa nu il demita pe Crin Antonescu din functia de lider de grup parlamentar. Ei s-au intalnit ieri pentru a discuta cazul Crin Antonescu si sanctiunile pe care sa i le administreze. ... Inaintea sedintei, Antonescu era convins ca va fi schimbat din functie.
Actioneaza dupa principiul dupa mine potopul!" Antonescu il compara pe președintele suspendat cu Nicolae Ceaușescu Președintele interimar Crin Antonescu a declarat, vineri seara, la Romania TV ca presedintele suspendat actioneaza precum imparatul Nero si ca, prin ceea ce face, da foc Romaniei.
Antonescu: ... Crin Antonescu a vorbit duminica intr-un interviu la Antena 3 despre atacurile lansate de Traian Basescu in ultimul timp la adresa Guvernului USL. ... El este presedintele Romaniei, care spune ca Romania nu are nici o valoare in fata altor tari", a spus Antonescu.
"Exista riscul ca Antonescu sa nu aiba suficient de multe voturi in USL ca sa fie principalul nostru candidat" Mircea Geoana sustine ca liderul PNL, Crin Antonescu, a pierdut "simpatia votantilor USL", iar daca va mai incerca sa castige puncte electorale atacand PSD, sustinerea social-democratilor va scadea si mai mult.
Liliana RUSE (foto) publica in Gandul articolul "Trista poveste a victoriei lui Che Ponta asupra lui Fidel Antonescu", pe care il puteti citi in continuare. ... Liberalul Antonescu ar fi preferat sa fie comparat cu Havel, dar, imbatat de perspectiva viitoarei guvernari, Antonescu a acceptat rolul alocat de Ponta.
Dupa ce Elena Basescu a promis la Ploiesti legalizarea drogurilor, Crin Antonescu s-a enervat si a exclamat: ... Asta e o tara care a facut vedete din toate pipitele!" Crin Antonescu a precizat apoi ca discursul sau a fost gresit inteles si interpretat de catre presa.
CRIN, PREA SUBTIL PENTRU CURVISIA EUROPEANA Presedintele Crin Antonescu a sustinut azi o conferinta de presa in care a cerut Comisiei Europene sa incheie mizeria de MCV, care oricum n-avea nici un sens, fiind doar o felatie prestata de porcuroarea comunista Macovei, o isterica sinistra - o criminala la propriu.
Analistul Bogdan Teodorescu a explicat ca, din sondajele care nu au fost date publicitatii, elaborate in laboratoarele partidelor, prezidentiabilul PSD Mircea Geoana este doar cu doua-trei procente in fata lui Crin Antonescu, lupta politica pentru turul doi fiind, deci, extrem de stransa.
google-analytics.com