Cautare

7405 de rezultate pentru "conferinta de presa bolnavi psihic tigveni" (2.88 secunde)
Radoi a anuntat ca pleaca de la nationala. Lasa deschisa varianta de a prelua FCSB ,,Este ultima conferinta de presa ca selectioner. ... Am luat decizia finala de a nu continua. ... Le-am comunicat baietilor", a spus Radoi la conferinta de presa. "Imi pare rau de Edi (n.r.
Adi Mutu a vorbit la conferinta de presa despre meci si despre faptul ca s-au vandut toate biletele.
Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a convocat o conferinta de presa pentru a anunta ca nu e el de vina pentru lipsa apei calde, aruncand vina pe SNLO, guvern, justitie si chiar Fondul Monetar International Dupa ce, miercuri, i-a dat afara din primarie pe ziaristii care venisera la usa cabinetului sau, pentru a-l intreba de ce s-a sistat furnizarea apei calde in jumatate din oras, primarul Craiovei, Antonie Solomon, s-a gandit totusi sa convoace ieri o conferinta de presa, pentru a-si "pune cenusa-n cap".
A mai ramas doar o zi pana la debutul celui mai asteptat eveniment anual din industria cartii, de aproape un sfert de veac, prea repede scurs: Targul International GAUDEAMUS Carte de Invatatura!
"Strigatul de disperare al lui Patriciu ". ... Traieste si el, de ceva vreme, drama pe care au trait-o, inaintea lui, Viorel Catarama ori Valeriu Stoica, oameni care au ajutat PNL in momente grele si au sfarsit prin a fi injurati de liberalii insisi.
Duminica, 3 mai, vom celebra Ziua Mondiala a Libertatii Presei, sarbatoare instituita la 23 decembrie 1993 de Adunarea Generala a ONU.
Patru ani batuti pe muchie a stat comisarul-sef Costica Holca la sefia politiei botosanene, dar rezultatele acestui mandat ramin departe de ochii lumii pentru ca seful politiei a fost in tot acest timp prea ocupat sa stea de vorba cu ziaristii.
Senatorii vor sa dezincrimineze calomnia numai prin presa.
Presa romana titra in aceasta dimineata "Cristian Tabara, cercetat de procurori pentru viol". Pe numele sau ar exista un dosar penal, bazat pe plangerea depusa de o fetita de 12 ani, fiica uneia dintre fostele lui iubite.
Dinu Patriciu este arhitect de profesie si om de afaceri. ... 'Toata lumea incearca sa se foloseasca de orice mijloc de comunicare in masa. ... Si este la fel de normal sa refuz acest tip de relatii cu lumea politica.
in Senat." Fost consilier politic, fost consultant parlamentar, sef al biroului de presa al PSD, Alexandru Ion Giboi, este, de luni, jurnalist. Saltul a fost posibil odata cu numirea sa de catre premierul Victor Ponta in functia de director al Agerpres, agentie media de stat.
E foarte greu sa lucrezi cu oamenii, iar daca nu ai rabdare si diplomatie sau tupeu si perseverenta, dupa caz, nu rezisti in presa.
Cristian Tudor Popescu publica in Gandul un articol intitulat "Presa sufera de boala lui Basescu", pe care il puteti citi in continuare.
Conferinta judeteana de dare de seama si alegeri a Organizatiei Judetene Satu Mare a Partidului Social Democrat a avut loc ieri in sala mare de sedinte a Palatului Administrativ in prezenta vicepresedintilor PSD Ioan Mircea Pascu si Valer Dorneanu, a deputatei Mihaela Rusu si senatorului Sever Ster, ajuns in sala de sedinte doar pe ultima suta de metri.
Sala "Belvedere” a Centrului Roman de Afaceri "Marea Neagra" a gazduit sambata, 26 martie, Conferinta Organizatiei Municipale a PSD Mangalia.
Senatorul PSD Ilie Sarbu a fost ales sambata in functia de presedinte al PSD Timis, el fiind singurul candidat pentru aceasta functie. Sarbu a primit 369 de voturi “pentru“ din partea delegatilor la Conferinta Judeteana a partidului si patru “impotriva“.
Conferinta de dare de seama si alegeri a Organizatiei Judetene Constanta a PSD l-a reconfirmat ieri in functia de presedinte, de aceasta data prin votul tuturor delegatilor organizatiilor locale, pe Radu stefan Mazare.
Evenimentul nu a fost lipsit de fluieraturi si huiduieli. Vanghelie a declarat ca agitatorii de la Conferinta municipala extraordinara a filialei, a caror atitudine l-a nemultumit pe de Ion Iliescu, erau sustinatori ai lui Robert Negoita.
sedinta BPN al formatiunii, ca pe 21 si 22 octombrie va avea loc Consiliul National al partidului sau conferinta anuala.
In data de 19 iunie a.c. se va organiza la Bruxelles, in cadrul Parlamentului European, conferinta pentru Reglementarea statutului artistilor in Uniunea Europeana, in cadrul careia si artistii romani vor pleda pentru drepturile lor.
google-analytics.com