Cautare

7407 de rezultate pentru "conferinta de presa bolnavi psihic tigveni" (3.14 secunde)
10 copii grav bolnavi din Ucraina au sosit ieri in Vama Siret. Cei mici au probleme oncologice, iar unii dintre ei sunt dependenti de dializa.
Mai mult, la sfat de seara, au hotarat sa le ofere o sansa si saracilor al caror teritoriu l-au pus la produs alaturi de al lor.
In iarna 2006-2007 epidemiologii nostri umblau sa gaseasca sponsori pentru a mai vaccina antigripal zeci de batrani care se temeau ca, daca se imbolnavesc de gripa, avand si alte boli, ar putea plati cu viata deoarece atunci Galatiul nu primise cat vaccin antigripal avea nevoie.
De ceva vreme, rasarit parca din neant, un medic constantean face valva pe plan national si chiar si international.
Pe nervii miilor de bolnavi de diabet care nu pot trai fara insulina. Pe nervii farmacistilor care au de ales: ori raman fara contracte cu statul, ori fac rost din pamant din iarba verde de insulina mai ales.
Francezii bolnavi de tiroida dau in judecata Agentia Medicamentului. Bolnavii au acuzat efecte adverse dupa folosirea noii formule. Merk a schimbat formula Levothyroxului in 2017.
"Atat timp cat toti cei prezenti la Congres si toti colegii mei de partid respecta votul care s-a dat sambata la functia de presedinte, cu atat mai mult eu respect votul dat pentru vicepresedinti.
Alianta Nationala pentru Boli Rare a organizat in zilele de 29-30 ianuarie 2016 la Hotel Ramada Majestic din Bucuresti conferinta nationala Colaborare pentru managementul bolilor rare - ColaboRARE in cadrul proiectului cu acelasi titlu, finantat de catre Mecanismul Financiar al Spatiului Economic European (SEE), Fondul ONG.
Presedintele Traian Basescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, ca, in urma consultarilor pe care le-a avut cu partidele politice parlamentare si a analizei punctelor de vedere exprimate de acestea, in baza prevederilor constitutionale a emis decretul de desemnare a primului-ministru in persoana lui Calin Popescu Tariceanu.
Intalnirea de ieri a greilor PSD cu reprezentantii social-democrati constanteni a decurs, punct cu punct, conform planului anuntat cu doua zile inainte:
Conducerea Consiliului Judetean Bihor a intrat in vizorul presedintelui PSD Bihor, Mihai Bar, care a inceput sa arunce sageti spre cei trei sefi de la CJ.
PDL, PSD si PNL au anuntat inca de ieri ca nu vor vota propunerile primarului Craiovei privind cresterea pretului gigacaloriei si majorarea pierderilor la Termoficare Sedinta de astazi a Consiliului Local Craiova se anunta furtunoasa, dupa ce ieri, atat reprezentantii PSD si PNL, cat si cei ai PDL - deci toate cele trei partide din legislativul local - au anuntat ca nu vor vota doua dintre proiectele promovate de primarul Antonie Solomon.
Tariceanu vrea alegeri pentru desemnarea prezidentiabilului Calin Popescu-Tariceanu a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa ca desemnarea candidatului PNL la Presedintie sa se faca printr-un scrutin intern, asa cum se intalmpla in alte tari, mentionand ca cel desemnat va trebui sa aiba sansele cele mai mari de a obtine mandatul prezidential.
PSD vrea sa colaboreze cu Iohannis Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, joi seara, o conferinta de presa. ... - Este prima mea conferinta de presa organizata dupa alegerile de duminica si vreau cu aceasta ocazie sa le multumesc tuturor romanilor care au participat la vot.
Cu munitia de la PSD, presedintele a oprit contraatacul la jumatate (Autoare: ... Klaus Iohannis nu a explicat de ce refuza cele doua propuneri, nu a oferit niciun temei. ... In prima instanta, Constitutia ii lasa presedintelui posibilitatea de a refuza, o singura data, o propunere pentru formula guvernamentala, motivat.
Romanii vor putea cumpara si monta sisteme energetice ecologice, subventionate in proportie de 90% de stat, prin programul Casa Verde, demarat ieri de Executiv. Programul Casa Verde este destinat tuturor romanilor care locuiesc la casa, dar si asociatiilor de proprietari sau companiilor.
Artistul italian Toto Cutugno a sustinut o conferinta de presa aseara, la Premier Palace Hotel & spa din Bucuresti. ... Orasul s-a dezvoltat foarte mult", a spus Toto la conferinta de presa. ... Cand aveam 20 de ani, bateam la usile caselor de discuri si mi se spunea:
Joi, 20 noiembrie, cu ocazia sarbatoririi Zilei Internationale a Drepturilor Copilului, va invitam la conferinta de presa care anunta lansarea Asociatiei Romane pentru Educatie Pediatrica in Medicina de Familie (AREPMF), sub egida Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania.
Societatea Romana de Dermatologie va invita in data de 15 mai 2018 ora 12:00 sa participati la conferinta de presa organizata cu ocazia lansarii campaniei Euromelanoma Day 2018. Conferinta de presa va avea loc in Bucuresti, hotel Crowne Plaza, sala Orhideea I.
Radoi a anuntat ca pleaca de la nationala. Lasa deschisa varianta de a prelua FCSB ,,Este ultima conferinta de presa ca selectioner. ... Am luat decizia finala de a nu continua. ... Le-am comunicat baietilor", a spus Radoi la conferinta de presa. "Imi pare rau de Edi (n.r.
google-analytics.com