Cautare

7407 de rezultate pentru "conferinta de presa bolnavi psihic tigveni" (2.72 secunde)
"Lovitura de stat" a USL anuntata pentru joi nu a avut loc Presa portocalie si-a mai tras un autogol de zile mari. Un articol care trebuia si a fost exploatat de PDL a intrat in categoria marilor dezinformari ale opiniei publice.
Binecunoscuta realizatoare tv si radio lanseaza un nou concept de eveniment: conferintele de sanatate si frumusete "Traieste Sanatos cu Simona".
Daca pana acum pedistul Ionel Manafu, directorul DADL, nu a raspuns invitatiei Organizatiei Municipale a PD Constanta de a participa la obisnuitele conferinte de presa de la inceput de saptamana, iata ca un alt coleg, directorul Casei de Pensii Constanta, Oscar Benes, a spart gheata.
Recent, a avut loc conferinta de ziua Internationala a Alimentatiei la Centrul Medical Neolife din Bucuresti.
Motiunea a fost semnata de 54 de reprezentanti ai grupurilor parlamentare ale PSD si PRM. Despre motiunea ce are ca tema "Sistemul sanitar in viziunea Guvernului de dreapta.
Pentru a nu risca sa-si piarda mandatul, doi dintre consilierii judeteni ai PD Bistrita-Nasaud, Lazar Ciroie si Viorel Marginean, au facut rost de adeverinte medicale de la sotia presedintelui de filiala a PNL, Sabin Iliesi.
Exista in Romania politicieni atipici, care se intereseaza de soarta persoanelor defavorizate si cu alte ocazii decat campania electorala.
Presedintele PD, Emil Boc, ramane in continuare neincrezator in legatura cu motiunea de cenzura anuntata de social-democrati. Potrivit democratului, motiunea ori nu va fi depusa, ori nu va fi votata nici de PSD-isti.
Un macelar din Valea Jiului, cunoscut în breasla drept un iubitor de pasari si animale, si-a deschis o ferma exotica, în apropierea fostei mine Dâlja. Omul are planuri mari si vrea sa ajute copiii bolnavi, cu diferite handicapuri locomotorii, iar animalele si pasarile sunt pasiunea lui.
Celebrul tenor ce va sustine in iarna un concert la Bucuresti celebreaza zilele acestea 25 de ani de la infiintarea fundatiei sale - "Fundatia Internationala Jose Carreras pentru lupta impotriva leucemiei"!
De cand a devenit parinte, CRBL devine sensibil cand este vorba de copii. Motiv pentru care a raspuns pozitiv cererii de a canta in cadrul campaniei:
de ce uram femeile (Autor: ... Ura fata de femei, sau desconsiderarea fata de o persoana pe baza apartenentei la un gen natural, este, insa, cat se poate prezenta si raspandita in intreaga lume. ... Tastati, in ordine, urmatoarele inceputuri de fraza:
La cinema, puteti viziona in curand filmul La cinci pasi de tine, in regia lui Justin Baldoni. ... 03.05.2019 Doi adolescenti grav bolnavi, ale caror vieti atarna de un fir de ata, se cunosc intr-un spital si se indragostesc iremediabil.
Accesul pacientilor la tratamente oncologice noi - o problema veche de peste 5 ani pentru pacientii din Romania Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer a marcat pe 4 februarie Ziua Internationala de Lupta Impotriva Cancerului, sub sloganul "Traim in Europa, dar ne tratam in Romania!".
Petru Calapodescu) Hodoronc-tronc, liderul Miscarii Verzilor, deputatul de Constanta Remus Cernea, ales cu sprijin PSD, s-a trezit sa lanseze pe piata teme generatoare de scandal, fie caduce, fie avand ca scop o cat de cat revitalizare a notorietatii fostului candidat la presedintia Romaniei.
www.taifasuri.ro (un articol scris de Catalina Tagarta) informeaza:
Se spune ca, dupa rastignirea lui Isus pe Cruce, indurerata, ea s-a retras in Efes, parasind locul care-i amintea de atata suferinta, pentru a-si plange durerea in singuratate, pe Muntele Bulbul (M. ... Drumul spre acest loc sfant incepe inainte de intrarea in orasul antic prin partea Teatrului Mic.
"Ajutorul oferit producatorilor autohtoni de medicamente, inseamna o sansa in plus la viata, oferita conationalilor nostri ", pe care o puteti citi in continuare :
Aproximativ un milion de romani sufera de BPOC (bronhopneumopatie obstructiva cronica), o boala a plamanilor despre care se estimeaza ca va deveni a treia cauza de deces la nivel mondial, depasind in urmatorii ani diabetul zaharat.
Grupul Medical Romgermed, alaturi de Tiriac Auto si Ford, a ajuns la sinistratii din Judetul Buzau, intr-o actiune umanitara. Caravana a dus oamenilor din comuna Glodeanu Silistea, satul Carligu Mare, medicamente, alimente si ajutor medical de specialitate.
google-analytics.com