Cautare

699 de rezultate pentru "concurs" (2.71 secunde)
Am avut un concurs de idei. ... Au trecut doi ani de la acel concurs de idei. I.P.: Nu ne arde deloc aceasta problema.
Ori in cadrul MAI nu s-a intreprins nimic in acest sens, ci dimpotriva in anul 2009 la Politia Romana au fost dublate cifrele de scolarizare la agenti, astfel ca in acest an, mai precis in perioada iuni-iulie a.c., trebuia sa sustina examenul de absolvire 1700 elevi, examene ce au fost amanate in luna decembrie 2011 prin OUG nr.54/2011 pentru stabilirea unor masuri privind incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal din MAI pentru anul 2011, in anul 2010 au fost scoase din nou locuri la concurs si, mai mult decat atat, in anul 2011, an fatidic pentru personalul ministerului, s-au mai scos la concurs vreo 2000 de locuri per total minister.
Da, cei mai multi sefi de vami au fost promovati prin numiri temporare, fara a da concurs (deci pe criterii clientelare) - a declarat si Gelu Diacon.
Acestia au pregatire economica si au ocupat posturile prin concurs. ... Au pregatire economica si au dat un concurs pentru ocuparea acelor posturi si isi fac treaba.
In urma votului secret de vineri, Biroul Permanent Judetean al PNL a decis ca Nicolae Giurgiteanu sa fie propus pentru a asigura functia de subprefect pana la organizarea unui concurs.
Autorii acestui veritabil Armaghedon sustin ca "in dispretul celor mai elementare norme de organizare, asa-zisul concurs a promovat, asa cum era si de asteptat, pilele:
In conditiile in care singurele posturi din administratia locala romaneasca pentru care se poate organiza concurs sunt cele din cadrul directiilor de integrare tocmai pentru a mari capacitatea de absorbtie a fondurilor europene, Agentia Nationala a Functionarilor Publici a refuzat sa aprobe organizarea unui concurs pentru ocuparea a cinci posturi in cadrul directiei de specialitate din CJ Dolj.
Popescu Baleni, care a exprimat vii multumiri D-lui Caranfil, ministrul Aerului, care a dat concurs nelimitat pentru infiintarea aeroportului Calarasi si a destinat in acelasi timp un avion de pilotaj pentru Ialomita.
"Nu stiu ce s-a intamplat, dar am fost sesizata ca, in acea adresa, care este de fapt avizul pentru toate posturile care se vor scoate la concurs in 26 iunie, exista o apreciere cum ca, pentru locul de inspector clasa I, grad asistent, pentru activitatea de jurnalist, conditiile de participare nu sunt legale.
La inceputul anului 1991 a fost organizat un concurs national, cu scopul de a reconfigura zona Palatului Parlamentului. ... Pseudo-jurnalul Maine, editat pentru concurs de catre arhitectii Florin Biciusca si Dan Adrian, anunta rezultatele unui referendum national, conform caruia 85% din populatia Romaniei decisese ca edificiul este frumos.
"Teoretic, aceasta functie a devenit apolitica din acest an si ocupabila doar prin concurs. De aceea, nu vom ezita sa ne trimitem propriii oameni la acest concurs, mai ales ca avem si un fost prefect cu experienta", a spus Remetan.
Edilul a spus ca nu era vorba de un concurs, ci de o manifestare sportiva, astfel incit nu era nevoie de acea comisie. In schimb la Parchet exista acea cerere facuta de organizatori in care se arata ca e vorba de un concurs de viteza.
Acesta a mentionat ca sefa acestui departament, Elena Saia, si-a dat demisia si ca postul a fost scos la concurs. ... Si postul de director al Administratiei Domeniului Public a fost scos la concurs.
Ion Prioteasa, presedintele CJ Dolj, a precizat ca stadionul va primi bani inca din acest an, insa transformarea lui intr-un obiectiv profitabil se va face in urma unui concurs de idei. ... Vom lansa un concurs national si international de idei si proiectul castigator va merge intr-un parteneriat public-privat.
In plus, candidatul pentru ocuparea unui post didactic de conferentiar trebuie sa faca dovada ca are aptitudini didactice prin prelegere publica in fata unei comisii de concurs, dar si a unei grupe alcatuite din cel putin sapte studenti care au parcurs disciplina postului in concurs.
Presedintele organizatiei judetene a TNL, Ionut Spataru, a anuntat lansarea unui concurs de proiecte politice pentru tineri, presedintele juriului care va desemna castigatorii fiind Bogdan Olteanu, presedinte al Camerei Deputatilor si fost lider TNL.
Dedesubturile acestui concurs, cu notele obtinute de toti candiatii inscrisi in concurs si numele liderilor judeteni care au intervenit pentru scoaterea din cursa a democratei Emilia Ursein le vom dezvalui insa mai tarziu.
Hahui Oana, eleva in clasa a X-a si model la o agentie de modeling din orasul nostru, a facut public faptul ca, desi in luna martie a acestui an a cistigat locul al doilea la un concurs de frumusete marca Tineretul Social Democrat, nu a primit premiul promis de organizatori nici pina in momentul de fata.
Deputatul PD de Covasna Petre Strachinaru s-a aratat indignat de rezultatul desfasurarii concursului pentru postul de subprefect al judetului Covasna, concurs pe care, singurul candidat, Codrin Munteanu, preferat de PD, nu a reusit sa-l treaca.
El afirma ca au fost scosi din concurs 15 candidati pe motive de fond si ca "s-a urmarit bulversarea intregului concurs", prin faptul ca doar o parte dintre candidati au avut informatia completa, "anume acei care au fost doriti".
google-analytics.com