Cautare

1080 de rezultate pentru "concurs grefier timis" (3.53 secunde)
"Daca am fi corecti, am spune ca se ascund (liderii PDL - n.r.), ca pleaca din Bucuresti, din zonele in care nu au nicio sansa si se ascund pe aici, pe la noi prin Banat, pe unde mai spera, pe la Popoviciu (Alin Popoviciu este deputat in Colegiul 5 din judetul Timis - n.r.), pe la Arad, la Gheorghe Falca.
A demisionat din Parlament in 29 iunie 2016, cand a cistigat alegerile locale si a fost ales presedinte al Consiliului Judetean Timis, functie pe care o ocupa in prezent. ... In anul 1996 s-a inscris in PDSR, care ulterior a devenit PSD si a preluat conducerea organizatiei Timis in 2015.
Actiunea de colectare de fonduri a fost organizata sub genericul "Ajutati Banatul!” si, potrivit primarului Iuliu Ilyes, a avut ca motivatie ajutorul substantial acordat satmarenilor in 1970 de banatenii din Timis.
Un timisean, care a incercat sa mituiasca un politist cu o mie de euro, a fost prins miercuri, in flagrant, de ofiterii din cadrul Biroului Anticoruptie Timis. ... Potrivit unui comunicat de presa al Politiei Timis, in 11 noiembrie, L.
Captura impresionanta de cereale in judetul Timis. ... "Politistii, in urma unor activitati specifice, au depistat in trafic doua autocamioane, despre care in urma verificarilor s-a constatat faptul ca transportau cereale", a declarat Marinela Apostolache, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.
Fondat in Evul Mediu, orasul a fost, pe rand, capitala regala a Ungariei, capitala a comitatului Timis, de sub autoritatea voievozilor Transilvaniei, apoi a fost cucerit de turci si a devenit capitala de pasalac. ... Prima atestare documentara a comitatului Timis este din anul 1175.
Ancheta in cazul unui copil din Timis mutilat de caini in urma cu un an si jumatate a ramas blocata Ancheta in cazul unui copil din Timis mutilat de caini in urma cu un an si jumatate a ramas blocata.
Acum, Ottley a realizat doua clipuri de prezentare a judetului Timis. Jurnalistul britanic a ramas impresionat de diversitatea culturala din Timis.
In urma incidentului, Garda de Mediu din Timis a demarat o ancheta. Imaginile au fost surprinse pe un camp din comuna Fibis, judetul Timis, la doar cateva sute de metri de casele locuite din zona.
Organizatorii festivitatii de lansare a candidatilor Aliantei PSD+PC pentru alegerile parlamentare s-au gandit sa le pregateasca celor aproximativ zece mii de participanti o surpriza, invitandu-l sa interpreteze o melodie pe cunoscutul Costel Busuioc, castigator al unui concurs muzical pentru imigranti in Spania.
Doljul (cu 707 persoane) face parte din randul celor trei judete din tara care au inregistrat cresteri ale numarului somerilor inregistrati, alaturi de Giurgiu (157 persoane) si Timis (16 persoane). ... Potrivit Danielei Dobrin, majoritatea angajatorilor cauta persoane cu experienta pentru locurile scoase la concurs.
Singura certitudine in acest moment pentru concurs este faptul ca a fost acceptat un singur dosar - deci nu poate fi organizat concursul, intrucat se asteapta ca cel putin doua persoane sa se bata pentru sefia IPJ Constanta. ... Al cui este, pana la urma, dosarul pentru concurs?
intocmeste proiecte de ordin privind constituirea comisiilor de concurs/contestatii, comisiilor de disciplina si paritara;
Colectionari de masini de epoca din toata tara s-au intalnit ieri la Peles la primul concurs de eleganta automobilistica din Romania. ... Colectionari de masini de epoca din toata tara s-au intalnit ieri la Peles la primul concurs de eleganta automobilistica din Romania.
Din volumul trimis la concurs, mi-au fost selectate, fara a fi fost consultat, trei proze. ... Peste vreo doua saptamani, am gasit la o librarie din Constanta o carte, la sfarsitul careia editorul - sus numita doamna - anunta un concurs de receptare a operei lui Voiculescu.
E vara, e soare, e #concurs! ... #poartaleasacumesti #concurs #mammamia #amazingclothes#ilovefashion #herewegoagain #glamour #romaniandesigners#haineunicat
Pe 20 iunie, Primaria Municipiului Mangalia va organiza un concurs pentru ocuparea mai multor functii publice de conducere si de executie, la ora actaula vacante in cadrul institutiei. ... Totodata, vor fi scoase la concurs, mai multe posturi la Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor.
In primarii, arhitectii sau tehnicienii care sa avizeze si sa supravegheze constructiile lipsesc, primarii nu vor sa plateasca din banii publici un specialist si nimeni nu se inghesuie sa ocupe posturile scoase la concurs.
Parlamentarul constantean a venit, duminica seara, la Predeal direct de la Onesti, acolo unde a patronat un concurs de culturism, in calitatea sa de presedinte al organizatiei nationale de profil.
Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, pune capat zvonisticii din ultimele zile, amintind ca desemnarea comisarului european intra in atributiile premierului, mai ales ca alegerea acestuia nu este facuta in urma unui "concurs de frumusete gen 'beauty contest'". ... Nici vorba de concurs de frumusete!
google-analytics.com