Cautare

1080 de rezultate pentru "concurs grefier timis" (2.88 secunde)
De la purtator de cuvant si vicepresedinte al organizatiei locale a partidului, in 2000 devine Presedinte al Consiliului Judetean Timis si Vicepresedinte al Forumului Presedintilor Consiliilor Judetene al PDSR.
PDL Timis repeta ilegalitatile din 2008 Constat, cu regret si dezgust, faptul ca PDL Timis continua si acum aceleasi practici electorale abuzive si ilegale.
Ar trebui sa mearga la medic - tremura dimineata Ilie Sarbu, despre care Traian Basescu spunea ca ar trebui sa fie anchetat in dosarul retrocedarilor de terenuri din Timis, lanseaza un contraatac virulent la adresa presedintelui.
Ca director imi sunt suspendate raporturile de serviciu pana la 30 octombrie, cand trebuie sa se organizeze concurs la prefectura. ... In realitate, statutul sau va fi definitivat numai dupa ce postul de prefect se ocupa prin concurs (in cazul in care candideaza si castiga).
Fundatia Orange lanseaza in cadrul Digitaliada, un concurs ce ofera premii constand in echipamente electronice si IT pentru cele mai originale materiale digitale ce pot fi utilizate de profesori la ciclul gimnazial.
Smart Protection implineste 3 ani, sarbatoreste cu reduceri + CONCURS (Autor: Darius J.) Smart Protection implineste 3 ani de activitate astazi si, cu ocazia evenimentului, are o gramada de reduceri pe site dar si un concurs organizat cu noi, ArenaIT.
FLORI DE MAI- editia XXIX-a, Calarasi- 12 - 14 Mai 2017 Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi organizeaza in perioada 12 - 14 Mai 2017, cea de-a XXIX-a editie a Festivalului Concurs National de Interpretare a Muzicii Usoare Romanesti FLORI DE MAI.
PNL-PD Timis isi face campanie electorala in municipiul Timisoara, infasurand pe arbori si stalpi banderole de culoare portocalie pe care sunt fixate fotografii ale candidatului la Presedintie din partea Aliantei.
Nicolae Timis, primarul orasului Hateg, sapte consilieri locali si membrii din consiliul de conducere a filialei locale a Partidului Conservator si-au dat demisiile luni dupa-amiaza din formatiunea condusa de Dan Voiculescu.
Primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, a anuntat joi ca va candida pentru functia de presedinte al PNTCD Timis, ramasa vacanta dupa ce fostul presedinte, Marius Popovici, si-a dat demisia, in iunie, din toate functiile din partid, nemultumit de alianta locala cu PSD.
Gestul lui DIP a fost urmat de alti doi deputati social-democrati, Ioan Timis si Gheorghe Sarb, care nu vor ramane nici ei pe drumuri, primul descoperindu-si vocatia liberala, iar cel de-al doilea urmand sa se inroleze in partidul lui Emil Boc.
Gasca lui Igas" vrea sa puna stapanire si pe Politia Timis Ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas a aprobat propunerea Corpului de control care a propus cercetarea prealabila a 23 de lucratori de la IPJ Timis si va profita de acesta opertunitate pentru a numi inca un aradean fidel si portocaliu la comanda politiei timisene.
Desi are mai multe dosare penale, seful RAR Timis inca ocupa aceasta functie Va aduc la cunostinta situatia domnului Dorin Candea care ocupa inca functia de sef al Registrului Auto Roman din judetul Timis, desi in cursul ultimilor 15 ani a acumulat mai multe dosare penale.
"Victor Ponta e presedintele care uneste" - Interviu cu senatorul de Timis Ilie Sarbu, liderul grupului parlamentar al PSD din Senatul Romaniei • Domnule senator Ilie Sarbu, sunteti in campanie de aproape doua saptamani. Cum apreciati desfasurarea acestei confruntari politice in Timis si in general in Banat?
Pe fondul crizei economice si a lipsei de lichiditati, bancile din Romania se confrunta, de la luna la luna, cu o crestere a volumului de restante la credite, doar in judetul Timis acestea ajungand, conform statisticilor BNR pe luna octombrie, la aproape 900 milioane de lei.
Situatia alocarii fondurilor destinate investitiilor in sistemul de irigatii din Judetul Timis Conform deciziei de suplimentare a bugetului alocat investitiilor in irigatii , de catre Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, pentru Masura 125 - componenta a1 "Irigatii si alte lucrari de imbunatatiri funciare" , judetul Timis are alocata suma de 60 de milioane de euro , disponibili in cadrul sesiunii care se deruleaza in perioada 3 septembrie -15 octombrie 2012 .
Timis, l-au identificat si retinut, in municipiul Bucuresti, pe Valentin M., de 34 de ani, din Resita, judetul Caras-Severin, urmarit national si international din data de 17 iulie 2007.
Inspectoratul de Politie al Judetului Constanta a scos la concurs 30 de posturi de agenti de politie pentru structurile de ordine si siguranta publica din 12 localitati.
Larisa, evolutie ezitanta Intrata in concurs cu dureri, Larisa Iordache a dezamagit, nereusind sa se califice in vreo finala pe aparate. ... 45.733 - al treilea punctaj din concurs la acest aparat, dupa SUA si Rusia Rezultate sol:
Site-ul www.descopera.ro organizeaza un concurs inedit intitulat: ... Cei care doresc sa participle la concurs pot citi regulamentul, in continuare.
google-analytics.com