Cautare

1901 de rezultate pentru "comuna scorteni" (3.57 secunde)
Printre acestea se numara, dupa cum ne-a declarat primarul Avram Ghebenei, realizarea retelei de canalizare, amenajarea bordurilor si a trotuarelor, cat si ridicarea a inca patru sali de clasa pentru scoala din comuna.
Primarul din comuna Valu lui Traian, Florin Mitroi nu-si cunoaste contracandidatii.
Printr-un gest fara precedent, sefii principalelor formatiuni politice din judet au depus o contestatie comuna impotriva PC, solicitand transformarea reprezentantilor acestui partid in simpli observatori in sectiile de votare.
Biroul Electoral Central a decis, miercuri, anularea scrutinului de duminica din comuna ilfoveana Stefanesti si repetarea alegerilor din aceasta localitate, in 15 iunie.
Pe de alta parte, in comuna Gradina fostul primar Ion Melcea (PNL) a pierdut cursa pentru un nou mandat, cu cele 343 de voturi primite, in vreme ce contra-candidata sa, Gabriela Iacobici (PSD) a obtinut 417 voturi.
Reprezentantii Partidului Conservator, filiala Galati, au cerut instantelor de judecata sa anuleze numirea viceprimarului din comuna Corni si a unei decizii privind invalidarea mandatului unui consilier local din localitatea Balasesti intrucat s-ar fi incalcat legea.
Subiectul referendumului a incins spiritele in comuna Tulucesti, dupa ce consilierii locali au aprobat la finele anului trecut doua hotarari (HCL 28/2007 si HCL 2/2007), prin care se legaliza o noua consultare a populatiei pe subiectul infiintarii comunei Sivita.
solicitarea de dizolvare a Consiliului Local Mangalia, contestatiile legate de retrocedarile din comuna Corbu, petitii ale cetatenilor, solicitari ale reprezentantilor consulatelor din Constanta. ... Mai departe, dintre problemele “la zi” din agenda sa de lucru, Liviu Brailoiu a precizat ca insista asupra retrocedarilor facute in comuna Corbu.
Locuitorii din comuna Colonesti au, de duminica, un nou primar.
Roberta Anastase, secretar executiv al Biroului Permanent National al PD-L, este al doilea presedinte de Camera care vine la Ganeasa in aceasta campanie electorala, dupa ce, in urma cu mai putin de doua saptamani, in comuna s-a aflat tot in campanie electorala si presedintele Senatului, social-democratul Mircea Geona, alaturi de mai multi ministri.
In Afganistan si Pakistan "ne confruntam cu o amenintare comuna, o problema comuna si o responsabilitate comuna", a spus sefa diplomatiei americane, in primul sau discurs in fata colegilor din NATO, la Bruxelles.
Democrat-liberalii au formulat doua propuneri pentru ocuparea functiei de viceprimar din comuna Cumpana, desi liderul acestei organizatii, Dumitru Burcin (foto), este convins ca nu vor obtine postul. ... Potrivit lui Dumitru Burcin, comuna Cumpana nu are, de o luna de zile, viceprimar.
Automobilul a fost donat in 2001 de o organizatie nonguvernamentala din Germania, care a venit cu ajutoare in comuna. Masina a fost inmatriculata si a fost folosita pentru transportul bolnavilor la spitalele din judet, in special la cel din orasul Rovinari, cel mai apropiat de comuna.
In comuna Cernatesti, GPS-ul nu prea a avut ce identifica pentru ca in aceasta localitate nu exista nici o groapa de gunoi. ... Dar singurele locuri in care se arunca gunoiul sau mai bine zis hoiturile din comuna sunt trei puturi vechi.
Femeie surprinsa de o viitura in Covasna O femeie de 51 de ani din comuna covasneana Belin a fost surprinsa de o viitura ieri dupa-amiaza din cauza ploilor torentiale din zona.
Deputatilor le plac terenurile Deputatul PDL Mihai Surpateanu detine terenuri in comuna Bratovoiesti si Malu Mare si 8,1 hectare in comuna Cetate. ... A mostenit mai multe terenuri in comuna Mischii, si-a cumparat un autotursim Mercedes si traieste din salariul de parlamentar.
De altfel, parlamentarii USL nici nu participa la sedinta comuna a celor doua Camere in care Guvernul isi angajeaza raspunderea asupra Codul Muncii.
Potrivit unui comunicat de presa al UNPR, trei primari din Olt si unul din Ilfov au semnat o declaratie comuna prin care anunta ca vor candida din partea UNPR la alegerile locale de anul viitor.
Comuna Deveselu, unde se va plasa marele scut american, e scena unor batalii politice aprige intre principalele partide, si asta chiar inainte ca Pentagonul sa decida ca ea va gazdui dispozitivul militar.
• Situatia Romaniei, in perioada 2005-2008, a consemnat o participare comuna a Presedintelui si, respectiv, a Primului Ministru, la intalnirile la nivel inalt in Uniunea Europeana.
google-analytics.com