Cautare

1901 de rezultate pentru "comuna scorteni" (3.49 secunde)
Potrivit Constitutiei, Camera Deputatilor si Senatul pot retrage, in sedinta comuna, increderea acordata Guvernului prin adoptarea unei motiuni de cenzura cu votul majoritatii deputatilor si senatorilor.
In declaratia comuna se mai precizeaza ca membrii Coalitiei vor sprijini demersurile Guvernului in eforturile de refacere a zonelor calamitate in urma inundatiilor, in privinta integrarii in UE, precum si in vederea asigurarii transparentei declararii averilor, sustinerii capitalului romanesc si drepturilor minoritatilor.
In locul unui complex sportiv de toata frumusetea, care ar fi trebuit construit pe bani americani, liceul din comuna Tudor Vladimirescu s-a ales cu un maidan peste care se ridica un nor de praf dupa un meci de fotbal.
Brandul, originar din comuna Podari, de lânga Craiova, a ajuns în primele trei pe tara, dupa cum afirma directoarea de vânzari si marketing a Cargill Oil România, Angela Dinu. ... Initial produsa în Craiova, fabrica s-a mutat în imediata apropiere a orasului, în comuna Cârcea.
Ministrul de stat Markó Béla si o delegatie a Ministerului ungar de Externe, condusa de secretarul de stat Bársony András, au stabilit in cadrul unei intalniri la Palatul Victoria ca sedinta comuna de guvern romano-ungara sa se desfasoare in zilele de 20 si 21 octombrie.
Ministrul delegat a prezentat datele primite referitoare la situatia din comuna Cozmesti, aratand ca doar 22 de persoane dintre cei 50 de localnici prezenti la Parlament erau sinistrati, avand casele total sau partial distruse.
Presedintele UDMR, Markó Béla, a anuntat ieri ca in sedinta comuna de trei ore de astazi a celor doua guverne ale Romaniei si Ungariei se vor lua decizii si se vor stabili masuri in probleme de infrastructura, de protectia mediului, de invatamant si de cultura.
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a declarat ieri ca o sedinta comuna a celor doua Camere ar putea avea loc la inceputul saptamanii viitoare pentru stabilirea procedurilor legate de dezbaterea si aprobarea bugetului pe 2006, in comisii si in plen.
De la aceasta intersectie, traseul autostrazii urbane porneste spre nord pe un viaduct suprateran, traverseaza denivelat B-dul Iuliu Maniu in zona intreprinderilor Turbomecanica si I.N.M.T., apoi coboara la sol spre comuna Rosu.
Daca nu aplicam noi masura asta de redistribuire de la fermele mari sau foarte mari, de la o anumita dimensiune in sus, spre masuri de investitii, de modernizare, de inovare, de care pot sa beneficieze si fermele mari, vom fi judecati ca folosim ineficient banii din Politica Agricola Comuna si ca deci banii trebuie sa se duca in alta parte.
El a subliniat ca aceasta mutare este "vointa comuna a PUNR, exprimata in sedinta Biroului Permanent Central largita, de la Sibiu, din 17 decembrie 2005".
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a anuntat ieri, la finalul sedintei Birourilor Permanente reunite ale celor doua Camere, ca modificarea componentei Colegiului Consiliului National de Studiere a Arhivelor Statului (CNSAS) va fi discutata in sedinta comuna a celor doua Camere ale Parlamentului din 23 martie.
Liderii partidelor din Coalitia guvernamentala au convenit in sedinta de luni seara a CNC ca in comisiile permanente ale Camerei Deputatilor sa se incerce accelerarea adoptarii articolelor proiectului legii Statutului minoritatilor, desi nu s-a ajuns la o pozitie comuna privind articolul cinci.
Marin Ghita din comuna Buzescu participa zilele acestea la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu bijuterii vechi, din argint:
Consilierii PRM din Sanmartin au subscris la initiativa lui Magheru, sustinand ca in comuna lor cererile de retrocedare cuprind zeci de imobile si sute de hectare de padure.
La podul de peste paraul Recea din comuna Gogosu lucrarile au fost oprite dupa ce autoritatile cheltuisera aproape un miliard de lei pe lucrare, restul de 600 de milioane de lei fiind inapoiate la guvern la sfarsitul anului.
titularizarea comuna, pasiunea pentru scris, placerea efortului si a teoretizarii, atentia indreptata spre contemporani.
247/2005, revendicand 2.609 hectare tot in comuna Redea din Olt. Virgil Panduru a declarat ca problema restituirii pamantului cerut de doljeni este delicata, in conditiile in care comuna Redea mai detine doar 100 de hectare rezerva de teren.
5 ha de teren forestier, vandute in februarie 2006 In urma cu mai putin de doua luni, la data de 21 februarie 2006, Deaconeasa vinde prin acelasi notariat (al Elenei Paraschiv) si in numele aceleiasi firme - SC Soficarm SRL -, de aceasta data cu sediul in comuna Voineasa, strada Capra Foii, judetul Valcea, aproape 5.000 mp de padure, format din patru suprafete, la pretul de 850 de milioane de lei vechi.
"Nu exista o corelare intre grupurile parlamentare din Coalitie sau, in foarte multe cazuri, o pozitie comuna elaborata in cadrul Coalitiei si se creeaza fel de fel de aliante momentane pentru a impinge inainte o anumita lege sau o anumita initiativa", a explicat Béla.
google-analytics.com