Cautare

2047 de rezultate pentru "comuna cumpana" (3.43 secunde)
Am locuit doua zile cu familia unui fost lacatus mecanic de la IMGB, mutat inapoi in comuna de unde plecase la inceputul anilor '80. ... Niculaita este fiu de taran mijlocas dintr-o comuna din judetul Botosani, „acolo unde se atirna harta in cui“, cum spune el.
Un tanar de 17 ani, din localitatea Voineasa, care pretindea ca este politist, a fost retinut luni de politisti in timpul unui flagrant organizat in comuna Barza - Olt.
In momentul de fata, a mai precizat Carjaliu, comuna are un buget de 91 de miliarde, bani care vor fi utilizati pentru infrastructura, scoli, gradinite etc., iar cele 160 de hotarari de consiliu nepuse in practica de fostul primar vor reveni in actualitate.
In clipele de cumpana, un popor isi dezvaluie prin fapte, veridic si real, trasaturi ascunse, care, chiar daca nu sint definitorii, sint totusi adevarate. ... Sinistratii mutati intr-o comuna vecina stateau pe ulite; ... Intr-o comuna, un sfert din locuitori jeleau, iar ceilalti chefuiau.
In clipele de cumpana, un popor isi dezvaluie prin fapte, veridic si real, trasaturi ascunse, care, chiar daca nu sint definitorii, sint totusi adevarate. ... Sinistratii mutati intr-o comuna vecina stateau pe ulite; ... Intr-o comuna, un sfert din locuitori jeleau, iar ceilalti chefuiau.
Presedintele Traian Basescu a apreciat la conferinta de presa comuna cu cancelarul Merkel ca vizita acesteia la Bucuresti este o onoare si o incurajare de a continua procesul de integrare.
Proiectul SAPARD pe masura 2.1 pentru pietruirea strazilor pentru comuna Cogealac a fost incheiat inainte ca Fantanele sa devina unitate administrativa independenta. Motiv pentru care in proiectul intocmit de primarul Cogealacului a fost trecuta si actuala comuna Fantanele cu cateva strazi.
Comuna Radovanu se afla situata la mica distanta de locul unde Argesul primeste apele Dambovitei.
Interesul ocult de a distruge limba populara (veche) Trebuia sa existe o asa-zisa limba comuna tuturor locuitorilor care alcatuiau un popor, pentru ca pana atunci, pe suprafata tarii respective existau foarte multe dialecte si oamenii nu se puteau intelege de la o regiune la alta.
Asezamantul manastiresc de la Coslogeni Urmand drumul de la Calarasi spre Fetesti, dupa numai 12 km, la intrarea in comuna Dichiseni, turla unei clopotnite, precum si acoperisul tuguiat al unei biserici de lemn construita in stil maramuresean, anunta ca esti in preajma unui asezamant manastiresc.
Sarbatorile Corodului au adus in comuna multe dintre fetele luminate ale politicii galatene. ... Ultimul episod al Sarbatorilor Corodului s-a consumat pe stadionul din comuna, unde a fost organizat un spectacol care l-a avut ca invitat principal pe Aurel Moldoveanu.
Ca toti primarii judetului Constanta, si cel din comuna Lumina, Ioan Roman, a tras linia si a concluzionat ca anul 2006 a fost unul bun pentru comuna pe care o pastoreste.
Deputatii si senatorii s-ar putea reuni saptamana viitoare, in sedinta comuna, pentru a da un raspuns la solicitarea sefului statului privind organizarea unui referendum pe tema votului uninominal.
O lista comuna UDMR-László Tökés ar creste sansele de reprezentare a maghiarilor la Bruxelles. ... Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat ca UDMR mentine oferta pentru o lista comuna cu László Tökes la PE.
In afara de bugetul local, care pentru comuna noastra este foarte foarte generos, vom atrage noi surse de finantare de la Consiliul Judetean Constanta, unde PSD are majoritatea, in plus beneficiez de sprijinul presedintelui CJC Nicusor Constantinescu, plus alte surse de finantare, adica fonduri europene nerambursabile.
Interesant de amintit este situatia inregistrata in comuna Vladesti, unde cei doi candidati care s-au infruntat in turul al doilea au fost despartiti in final de doar trei voturi.
Noul viceprimar al localitatii, Crisan Stanciu, va reprezenta comuna pana cand Curtea Constitutionala va solutiona exceptia de neconstitutionalitate formulata de varul primarului ales, Gheorghe Boldea, care incearca sa impiedice numirea lui Iancu Boldea in functie.
O noua campanie electorala cu bataie si focuri de arma a avut loc vineri, in comuna Colonesti, judetul Olt. Aflati intr-un mars electoral prin comuna, membrii PSD s-au luat la bataie cu cei de la PD-L.
Tensiunile politice din comuna Ciobanu au degenerat marti noaptea intr-un mod extrem de violent, fiind nevoie de interventia armata a politistilor pentru ca lucrurile sa nu se sfarseasca tragic.
Parlamentarii democrat liberali de Constanta, senatorul Mircea Marius Banias si deputatul Constantin Chirila au participat, ieri, la manifestarile ocazionate de "Ziua copilului turc", eveniment gazduit de Caminul Cultural din comuna Castelu.
google-analytics.com