Cautare

2047 de rezultate pentru "comuna cumpana" (2.89 secunde)
Ministrul umanist al Economiei si Comertului, Codrut Seres, este acuzat ca a incalcat Legea electorala, efectuind simbata o vizita in Craidorolt, comuna in care ieri a avut loc turul II pentru alegerea primarului.
sedinta CJC a mai avut momente oarecum tensionate la interventiile primaritei comunei Cumpana, Mariana Gaju. Aceasta a fost invitata la CJC, impreuna cu o parte din consilierii comunali, pentru a sustine necesitatea reglementarii conditiilor de transport in comun, considerat deficitar pe ruta Cumpana- Constanta.
spectacol artistic sustinut de formatia "Romancuta" a copiilor din comuna Cumpana.
spectacol artistic sustinut de formatia "Romancuta" a copiilor din comuna Cumpana.
20% din primari au vrut site Reprezentantii firmei slatinene care s-a ocupat initial de crearea de pagini web pentru primariile din Dolj spun ca gospodarii-sefi din comune nu au prea inteles de ce e important ca o comuna sa aiba site.
Acesta a tinut sa precizeze ca in primele saptamini ale mandatului sau multi dintre functionarii Consiliului Judetului nu aveau habar ca Tepu e o comuna galateana.
Agitatie mare ieri in comuna doljeana Seaca de Padure, unde peste o mie de oameni erau asteptati la urne pentru a desemna viitorul primar.
Comuna Tulucesti, una dintre cele mai importante localitati din judet, a fost vizitata luni de liderii Organizatiei Judetene a Partidului Democrat-Liberal. ... De asemenea, democrat-liberalii galateni sustin cauza localitatii Sivita, si anume transformarea acesteia din sat in comuna.
Aflasem ca ajunsesera in comuna niste belgieni care invatau sa serveasca masa pe plaiuri romanesti (ulterior mi-am corectat informatiile: venisera 18 cercetasi din Bruxelles, pentru a socializa si a educa in spiritul cercetasiei copiii din comuna) si asa am batut in usa primarului.
El are o locuinta la marginea Craiovei si a inregistrat imobilul pe comuna Carcea, unde a si platit impozitul. ... Un barbat care are domiciliul in Craiova si-a cumparat, in urma cu cativa ani, o casa neterminata, situata la intrarea in comuna Carcea.
Locuitorii comunelor ar putea deveni simpli sateni "Dupa ce legea va intra in vigoare, prefectul va stabili centrele de comuna, urmand ca celelate comune sa devina sate si sa se alipeasca unde doresc cetatenii, organizandu-se si un referendum in acest sens.
Proteste la sedinta comuna a guvernelor:
Comuna Barcea este una dintre acele localitati din judetul Galati in care agricultura detine un rol important in economia locala. ... Comuna Barcea, ca si alte cateva comune din judetul Galati, are potential comercial.
Este vorba despre pozitia comuna a ministrului francez al economiei, Emmanuel Macron, si a vice-cancelarului german Sigman Gabriel, cu privire la nevoia de a relansa uniunea economica si sociala, de a initia un proces gradual de convergenta;
Mie nu mi se pare corect ca primarul unei comune de grad 1, cu peste 15.000 de locuitori, sa aiba o indemnizatie mai mica decat cea a unui viceprimar al unui oras care are doar 2.000 de locuitori", a declarat primarul comunei Cumpana, Mariana Gaju.
“Vizam cu precadere infrastructura rurala, unde propunerea de buget este cu 55% mai mica decat executia anului 2008 si fata de necesitatile reale - cu 72% mai mic", a declarat Mariana Gaju, primarul comunei Cumpana si presedintele A.
In ciuda incercarilor prefectului Danut Culetu, cat si ale primarului de Cumpana, Mariana Gaju, de altfel tot membru PSD, de a nu transforma o intrunire cu teme administrativa intr-o lupta politica, vicepresedintele Petre Stanca a parasit sala de sedinte, cerand sa fie urmat de toti primarii pesedisti.
Jonathan Scheele, seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania, a fost desemnat sambata "Cetatean de Onoare" al comunei Cumpana, in cadrul unei festivitati in care i-a fost inmanata si "Cheia comunei".
In locul sau, oarecum surprinzator, s-a inscris in cursa Mariana Gaju, primarita comunei Cumpana, care va candida la Congresul extraordinar al PSD de duminica pentru un post de vicepresedinte pe domeniul Statul social si relatia cu sindicatele.
Este, poate, si unul dintre motivele luate in calcul de politicienii constanteni care au preferat sa ramana acasa la cumpana dintre ani.
google-analytics.com