Cautare

58 de rezultate pentru "comoara" (4.14 secunde)
Le dorim tuturor sarbatori fericite, sanatate si multa bucurie in suflet, asa cum am primit noi acum!" Maestrul Demis Roussos va sustine un concert de Craciun si la Cluj-Napoca, la Sala Sporturilor, pe 7 decembrie 2013, fiind pentru prima data cand artistul sustine un concert in orasul-comoara al Transilvaniei.
El este o comoara si un artist desavarsit. Te iubesc" a spus Depp, cu lacrimi in ochi, conform Hollywood Reporter.
Piese ca "Scrisori iubite", "Cina dragonului", "Intre vise", "Stem", "Stele", "Cel din rasarit", "Despartire", "Comoara", "Daca vrei" sau "Iarba prin par" vor fi rastalmacite de cei patru muzicieni legendari in varianta acustica, fiind cantate asa cum n-au mai fost auzite niciodata de catre publicul timisoarean.
Pacuiul lui Soare, comoara pierduta in adancul Dunarii In verile in care nivelul apei Dunarii scade, iese iveala una dintre cele mai misterioase cetati din Romania, Vicina, cunoscuta si sub numele de Pacuiul lui Soare.
Ca toata comoara mea sa o aduni in ceruri. Ah, de m-as elibera odata de autoamagire, care m-a incalcit intr-o mreaja cumplita a vietii inselatoare!
limba noastra-i o comoara. Si de cate ori, vai!, s-au simtit rusinati ca sunt romani, ca vorbesc romaneste, ca sunt de o stirpe cu sfintii si martirii neamului lor, cu eroii pe care manualul de istorie se sfiieste, in chip netrebnic, sa-i memoreze cum se cuvine.
Confruntat cu distrugerea ambitiei sale de-o viata, realizeaza ca mai are o singura sansa de a face sa straluceasca din nou pretioasa lui comoara â€" punerea in scena a celei mai grozave competitii muzicale din cate au fost vreodata.
SI-A SPART NAIUL DE SUPARARE Nu e drept sa furi ultimul galben al unui sarac, cand din el isi facuse comoara!
Simmons, Sullivan Stapleton, Ewen Bremner Distribuit de Ro Image 2000 si Prorom SINOPSIS RENEGATII e povestea unei echipe de puscasi marini americani aflati in misiune intr-o Europa destramata de razboi, si care descopera o comoara pe fundul unui lac, despre care se spune ca ar valora milioane de dolari.
105 minute Renegatii e povestea unei echipe de puscasi marini americani in misiune intr-o Europa destramata de razboi, si care descopera o comoara pe fundul unui lac, despre care se spune ca ar valora milioane de dolari.
Acest subiect mi-a fost adus in atentie in perioada in care am ocupat pozitia de ministru al Culturii si n-am putut asista impasibil la modul in care o asemenea comoara, in loc sa fie expusa, este depozitata in cutii sigilate, din cauza unei legi care s-a dovedit imposibil de aplicat.
Atunci o pereche de blugi erau ca o comoara din basm pentru un pusti ca mine, care nu aveam bani multi.
- Pentru barbat, ca si pentru femeie, cinstea e o adevarata comoara a sufletelor. Cine imi fura punga ia un fleac;
Continuand traditia pozitiva inceputa inca pe vremea tarilor, fondul urias de leacuri si terapii practicate mai ales in satele din taigaua siberiana au fost adunate si studiate ca o comoara de pret, introduse ca metode alternative in spitale, in vreme ce vindecatorii cu mare si recunoscuta experienta au fost incurajati sa-si practice mai departe tratamentele naturale.
Este posibil sa fiti tentati sa va intoarceti pe un teren vechi, unde veti descoperi o comoara fabuloasa. Luati taurul de coarne, nu va lasati influentati de prea multi "prieteni" si veti vedea ca se prefigureaza multe realizari.
Lumea pare a fi o comoara pe care vreti s-o strangeti intr-un loc stiut doar de dumneavoastra. In cazul in care va implicati in orice activitate de planificare financiara, aveti sanse de reusita doar daca tineti cont si de sfaturile unui profesionist.
Atmosfera la scena mica va fi animata de spectacole, baloane, multe cadouri si multa voie buna, iar concursurile de Karaoke, Aqua Dance, Miss Aqua Magic si Comoara Piratilor vor oferi copiilor bucurie din belsug.
O cunostinta se minuneaza cand constata ce comoara de informatii aveti de dezvaluit, desi la inceput v-a privit ca pe un om nu foarte bine informat.
O cunostinta se minuneaza cand constata ce comoara de informatii aveti de dezvaluit, desi la inceput v-a privit ca pe un om nu foarte bine informat.
Apa limpede a fantanilor din Izbiceni a fost pazita mai ceva ca o comoara de localnicii, care si-au ridicat si adaposturi langa puturi.
google-analytics.com