Cautare

61423 de rezultate pentru "comentarii din 10 09 2010" (5.23 secunde)
Liderul PSD, Mircea Geoana, a anuntat astazi ca majoritatea parlamentara PSD, PNL, UDMR si minoritatile vor modifica legea de organizatre a Guvernlui pentru ca actualul Cabinet sa poata veni in Parlament cu o schita de buget pentru anul 2010.
Proiectul de hotarare privind majorarea taxelor si impozitelor locale la Craiova de la 1 iulie 2010 conform prevederilor OUG nr.
Jurnalistii Wall-Street au ales 9 dintre cele mai importante momente economice din 2010 atat in functie de importanta lor pentru economia romaneasca, dar si prin prisma subiectelor de presa dezvoltate de-a lungului anului.
Claudia Pirvoiu publica pe HotNews.ro articolul cu titlul "Unde s-au dus 11 miliarde de lei din Fondul National de Dezvoltare? ... Un fond alimentat cu 11 miliarde de lei din privatizarea BCR si alte privatizari.
Pentru asta, statele din UE aloca dublu fata de Romania, ca procent din PIB, pentru servicii de acest tip.
Prevederile articolului 98 aliniatul 1 din Constitutia Romaniei nu lasa loc de interpretari: "Daca functia de Presedinte devine vacanta ori daca Presedintele este suspendat din functie sau se afla in imposibilitate de a-si exercita atributiile, interimatul se asigura, in ordine, de presedintele Senatului sau de presedintele Camerei Deputatilor.
Situatia expirarii mandatului unor membri ai Consiliului National de Integritate (CNI) la 27 iunie va fi reglementata, luni 28 iunie 2010, prin prelungirea acestuia pana pe 30 septembrie, au anuntat lideri ai Senatului.
'In data de 18 ianuarie 2011, ca reactie la declaratia politica (pe care am facut-o in fata Primariei municipiului Arad) prin care am solicitat primului ministru Emil Boc sa va demita de urgenta din functia de ministru al Administratiei si Internelor si sa dispuna anchetarea dumneavoastra pentru implicare in activitati de crima organizata, sub forma contrabandei cu tigari si a traficului de valuta, ati afirmat ca ma veti actiona in judecata pentru calomnie.
Primarul din prezent se jura pe Dumnezeu ca nu el este cel care i-a trimis pe politisti pe capul fostului.
• Vad multe tari din UE care au iesit din criteriile del Maastricht. ... • Interventia este mai usoara acum fata de momentul cand am ajunge la un nivel de indatorare de 70-80% din PIB. ... • Nu mai putem continua pe ideea scutirilor din interes electoral.
Comisia Europeana prognozeaza pentru România o reducere drastica a cresterii economice în 2009, precum si un deficit bugetar record, de 7,5% din produsul intern brut.
Guvernul s-a angajat in negocierile cu Fondul Monetar International (FMI) sa concedieze 74.000 de bugetari pana la finele acestui an, dupa ce a disponibilizat deja 27.000 de salariati, si sa renunte la minim 15.000 de angajati din sectorul public in 2011.
cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. ... Au aparut creditele pe scara larga, oamenii au invatat ca "Fram" nu este singurul frigider din lume. ... "Viata e frumoasa", spuneau capitalistii din noi.
Castigul bugetar din taierea salariilor cu 25% si majorarea TVA cu cinci procente este in buna parte inghitit, practic, de o contributie pe care administratia nu este capabila sa o echilibreze prin atragerea celor 20 mld. euro fonduri structurale (si alte peste 10 mld.
In perioada septembrie - octombrie 2010, lucratori din cadrul Politiei Sectorului 1 - Serviciul de Investigatii Criminale, impreuna cu lucratori din cadrul Sectiei 1 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, au desfasurat activitati in vederea documentarii unei grupari infractionale cu preocupari pe linia furturilor din societati comerciale, denumita generic "TAXI" .
Cine este "milionarul atipic" Elan Schwartzenberg, noul patron al Realitatea TV Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a confirmat sambata, pentru RealitateaTV, ca a achizitionat 92% din actiunile postului de televiziune, dupa ce in cursul zilei aparusera informatii legate de o tranzactie incheiata intre el si copiii lui Sorin Ovidiu Vantu.
La data de 28 octombrie 2010, ora 07.30, lucratori din cadrul Sectiei 15 Politie - Biroul de Investigatii Criminale i-au identificat si prins pe P.
Grupul infractional tintea furtul informatiilor de pe cardurile spaniolilor si polonezilor, apoi golirea conturilor victimelor prin intermediul unor colaboratori din SUA Procurorii Serviciului Teritorial Craiova al DIICOT au deferit justitiei, saptamana trecuta, un nou grup de carderi care isi stabilisera "cartierul general"
Presedintele Ford Europa a anuntat ca nu se vor face angajari la fabrica din Craiova pâna în anul 2010.
Presedintele Ford Europa a anuntat ca nu se vor face angajari la fabrica din Craiova pâna în anul 2010.
google-analytics.com