Cautare

61423 de rezultate pentru "comentarii din 10 09 2010" (5.49 secunde)
Cei 33 de europarlamentari romani, alesi in urma scrutinului din 7 iunie, si-au primit, joi, certificatele, in cadrul unei ceremonii organizate la sediul Biroului Electoral Central.
Nu este suficient de spectaculos, spun analistii din platouri. ... Nu de consens are nevoie clasa politica, ci de spectacol, spune faimosul guru din Gagesti. ... Klaus Iohannis inseamna, intr-un fel, o schimbare de paradigma in viata publica din Romania. ... Ele vor scandal, reactii, comentarii, conflict pentru a-si creste audientele.
Absent si din stadion si din imn (Autor : ... Si de pe stadionul de fotbal, unde nationala Romaniei s-a batut cu nationala Frantei, dar si din imnul de stat.
CEDO a decis ca Mircia Gutau, fostul si actualul primar din Ramnicu Valcea, a fost condamnat pe nedrept la 3 ani si 6 luni de inchisoare. ... Din descrierile sale, facute in presa scrisa si pe la televiziuni, cosmarul trait in arestul Capitalei este comparabil cu un Guantanamo pe uscat.
ca Dinca a cerut, si i s-a aprobat, sa discute intre patru ochi cu un anume politist indicat de el care nu facea parte din dispozitivul operativ al anchetatorilor. ... Articolul este urmat de cateva comentarii. Reproducem unul dintre aceste comentarii in continuare.
Care au rolul fie sa compromita adversarii politici ai puterii sau persoane din societatea civila identificate drept ostile, fie, prin devoalarea in final a diversiunii construite anume in acest scop, pot compromite redactia sau jurnalistul care lanseaza pe piata o stire sau o dezvaluire falsa.
Corpul de Geniu al Fortelor Terestre ale Statelor Unite din Europa (USACE), in colaborare cu Agentia de Aparare Antiracheta - U.S Missile Defense Agency (MDA), Comandamentul European al Statelor Unite - U.S.
FARCAS) Asa cum am mai avut ocazia sa scriem pe aceasta pagina a revistei Magazin, pe 20 iunie 2013, s-a incheiat publicarea celei de a zecea si ultime transe din documentele OZN ale Ministerului Apararii al Regatului Unit. ... In urma acestui anunt au fost bineinteles numeroase comentarii.
Fara alte comentarii, trec direct la subiect, Universitatea - Poli Iasi 3-3. ... Au fost destul de penibili, mai ales ca incearca sa arunce pisica in alte curti, refuzand sa vada realitatea din propria curte.
Liderul PSD Mircea Geoana doreste ca parlamentarii PSD sa se concentreze pe buget si nu pe functiile din PSD. Unii au interpretat aceasta dorinta a lui Geoana ca fiind determinata de comentariile din ultima vreme la adresa partidului si a situatiei acestuia.
Un alt site de socializare ii innebuneste pe tineri" Se pare ca Facebook are o sora mai mica, care atrage de partea sa din ce in ce mai multi tineri pusi pe distractie si rautati.
Nu alaptati bebelusul, cu autobroanzatul pe piele O mama din Marea Britanie a avut o experienta din care celelalte mame ar trebui sa tina seama. ... Postarea a provocat rasul, dar si numeroase comentarii, culmea, unele de sustinere a mamei fara minte, dar sincera.
Premierului Taricenu i-au trebuit cateva zile pentru a se dezmetici din socul loviturilor primite in ultimul timp. ... Un singur aspect a ramas nelamurit si ofera, in parte, explicatia acestui razboi ascuns, dar nemilos care se poarta in ultimele zile in preajma celor mai puternici oameni din tara:
Dumitru Nicolae l-a devansat, in turul al doilea, pe Andrei Lisinschi, obtinand un nou mandat de edil sef, cu un procent de 71,19%, care nu lasa loc de alte comentarii, dar fiind ales de doar 22% dintre cetatenii cu drept de vot.
"Dragi prieteni, Pentru a evita orice speculatii ori comentarii inutile care ar putea aparea, am decis sa va informez ca eu si Daniel am divortat de comun acord, anul trecut.
Cand sa-mi imaginez ca municipalitatea s-a dotat cu elicoptere si nu sesizeaza ca traficul (nu aerian) in Constanta este din ce in ce mai dificil si cu capcane la tot pasul - apropos, un individ mi-a desumflat cauciucurile pe motiv ca am parcat langa el - Doamne, mare e Gradina Ta!), la ultima sedinta de consiliu taman problema in cauza a fost discutata.
Cum Internetul face parte din viata fiecaruia dintre noi, pe Internet putind gasi tot ceea ce te intereseaza sau cel putin citeva piste in acest sens, am incercat sa vedem cit de vizibili sint parlamentarii galateni pe paginile virtuale.
Cei din Comisia Europeana tin foarte mult la imaginea lor. ... Referitor la acelasi subiect, presedintele Organizatiei Judetene PD Galati, secretar de stat Mircea Toader, ne-a spus ca nimeni nu poate face comentarii despre subiectul "comisarul Romaniei" in acest moment.
Cei din Comisia Europeana tin foarte mult la imaginea lor. ... Referitor la acelasi subiect, presedintele Organizatiei Judetene PD Galati, secretar de stat Mircea Toader, ne-a spus ca nimeni nu poate face comentarii despre subiectul "comisarul Romaniei" in acest moment.
Se fac diverse comentarii cum sa fie Guvernul; ... (...) Vad ca se fac diverse comentarii, cum sa fie Guvernul ca sa nu performeze ca un Trabant si sa performeze ca o masina de Formula 1. ... Intrebat daca tensiunile din PSD afecteaza Coalitia, Tariceanu a raspuns:
google-analytics.com