Cautare

84 de rezultate pentru "colon" (3.03 secunde)
miere de rapita (cel mai bogat sortiment de miere in Omega 3, scade colesterolul, laxativa si e buna si pentru colon), miere de salcam, miere de tei, miere poliflora, miere de brad, propolis brut (in starea lui naturala e un antibiotic natural), faguri, capaceala, tinctura (are foarte multe inrebuintari:
Celecoxibul este folosit pentru a trata polipoza adenomatoasa familiala (PAF), pentru a preveni formarea si cresterea polipilor in colon. Pentru ce afectiuni sunt folosite antiinflamatoarele steroidiene (sau corticosteroizii sistemici)?
- Suplimentele cu fibrele din guar nu se umfla la nivel digestiv si nu schimba consistenta mancarii, iar cand ajung in colon hranesc bacteriile bune , a mai spus medicul Mihaela Bilic.
Reamintim ca deputatul s-a stins din viata la varsta de 65 de ani, la spitalul Floreasca din Bucuresti, in urma unui cancer de colon.
Din referatul medical se mai arata ca detinutul avea tulburari de personalitate, colon iritabil, discopatie lombara, lues tratat sero-rezistent, microlitiaza renala si gostroduodenita cronica, pentru care medicul Gabriela Stan i-a prescris tratamentul cu medicatia necesara, infirmand existenta diagnosticului de hemofilie tip A reclamat de D.
Alte surse sustin ca presedintele a efectuat, totodata, un control la ficat si la colon. In septembrie 2007, presedintelui Basescu i-a fost extirpat lobul drept tiroidian, sub anestezie generala, interventia desfasurandu-se la Spitalul Militar Central fara incidente anestezico-chirurgicale.
A fost eliberat in 1999, dupa ce s-a imbolnavit in inchisoare de cancer de colon, de care apoi s-a vindecat.
Sunt sanatos!", alternand cu "Presedintele a fost la spital", musai sa induci telespectatorului mediu standard convingerea ca "ceva-ceva o fi, un colon, un ficatel, ceva la gat, poate ceva la cap".
este energizant general al organismului, prin furnizarea de combustibil gata de utilizat de catre creier, muschi, alte organe vitale, Nu in ultimul rand, spune dr Menci, magiunul previne aparitia diabetului de tip 2 (datorita indicelui glicemic scazut, 39/100 gr produs), a aterosclerozei, a bolilor cardio-vasculare, a bolilor vasculare cerebrale, a unor tipuri de cancer (in special a cancerului de colon), a bolilor Parkinson si Alzheimer.
La jumatatea lunii decembrie a anului trecut, Mihai Leu (45 de ani), fost campion mondial la box profesionist, s-a operat de cancer la colon.
Astfel, fetita a primit 4 organe - stomac, duoden-pancreas, intestinul subtire, colon - ce formeaza aparatul digestiv, plus cei 2 rinichi si ficatul.
A fost invitata sa cante la Carnegie Hall din New York, Teatro Colon din Buenos Aires si Centrul National de Arta din Beijing.
A fost foarte profund afectat de sinuciderea lui Robert E. Howard. In 1936 i s-a pus diagnosticul de cancer la colon si malnutritie.
Unul din doi pacienti cu boala Crohn are nevoie de o interventie chirurgicala majora in termen de zece ani de la diagnostic, iar riscul de cancer de colon e dublu la unii pacienti cu colita ulcerativa", sunt principalele concluzii ale unui studiu prezentat de dr.
vine de la unul din cei mai mari producatori de medicamente din lume, care spune ca, dupa mai mult de 20 de ani de teste de laborator, s-a dovedit ca extractele distrug celulele maligne din 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, san, de prostata, pulmonar si pancreas.
Diagnosticul de colon iritabil ,in MTC (medicina traditionala chineza) devine Sindrom de Umiditate-Caldura in Splina Tratamentul prin acupunctura a urmarit scaderea caldurii, eliminarea umiditatii si armonizarea organelor digestive.
provoaca dezechilibre majore ale microflorei in special a celei din colon, genereand disbioza care atrage dupa sine prabusirea sistemului imunitar si deschiderea portii catre toate bolile, inclusiv a cancerului.
Autorii cercetarii au studiat cauzele celor mai importante boli netransmisibile, cum sunt cele cardiovasculare, diabetul tip 2, cancerele de san si colon.
Astfel, in zona Bucurestilor si a Transilvaniei, BII si cancerul de colon sunt mai frecvente" , subliniaza prof. dr. Diculescu. BII sunt afectiuni cronice ale tractului gastrointestinal, autoimune, mai frecvente fiind boala Crohn si rectocolita ulcero-hemoragica.
Radu Vasile a decedat, miercuri, la varsta de 71 de ani, dupa ce a suferit mai multi ani de cancer de colon.
google-analytics.com