Cautare

12 de rezultate pentru "colgate" (4.05 secunde)
In cadrul expozitiei organizate la Crystal Palace Ballrooms exista si un stand al firmei Colgate, la care sunt prezentate noutatile. Periuta de dinti Colgate SlimSoft ofera ingrijire parodontala suplimentara. ... SlimSoft Colgate este marca nr. ... Detalii legate de periuta de dinti Colgate Slim Soft:
Compania americana Colgate-Palmolive va opri productia de pasta de dinti a fabricii de la Brat=sov, ca parte a unui program amplu de restructurare, iar intreaga productie va fi mutata in Polonia pana la sfartitul acestui an.Programul de restructurare al companiei americane nu vizeaza doar fabrica din Brasov, ci si alte trei fabrici din Europa:
Compania americana Colgate-Palmolive va inchide pana la sfarsitul anului fabrica de la Brasov, unde lucreaza 190 de angajati. ... Potrivit Gabrielei Popescu, Legal Director Colgate-Palmolive Romania, toti angajatii vor beneficia de consultanta pentru reorientarea profesionala si de un numar de salarii compensatorii, egal cu numarul de ani vechime in munca.
In acelasi an, in luna decembrie, compania Colgate-Palmolive isi muta productia din Romania, asa incat alti 118 oameni ramaneau fara locuri de munca. ... Erau nominalizate Nestle, Coca-Cola, Colgate-Palmolive, Friesland sau Bunge si Kraft Foods in ajun de An Nou 2009.
Accenture, Allianz, AON, Bank of America, BHP Billiton, BP, Boeing, Bristol-Myers, Squibb, Chevron, Texaco, Citigroup, Colgate-Palmolive, Deloitte Touche, Ernst & Young, ExxonMobil, Fidelity, Finnvera, General Electric, Grupo Santander, John Deere & Co, Merrill Lynch, Mitsubishi, Mitsui & Co., PricewaterhouseCoopers, Rio Tinto, SE Banken, Shell, Standard Chartered, Bank Sumitomo, Corporation Swiss Re, Total, Unilever.
Cele sase multinationale care participa la program, HR Catalyst Solutions, in colaborare cu Adobe, BCR, BRD, Kraft, Cosmote si Colgate Palmolive ofera tinerilor locuri de munca permanente sau temporare, precum si programe de internship.
- Colgate Palmolive a inchis fabrica de la Brasov si s-a mutat in Polonia (190 de angajati au fost trimisi in somaj).
Plecarea finlandezilor de la Nokia, relocarile facute de Colgate-Palmolive sau Kraft Foods sunt indiciile care ne arata ca al doilea val al crizei s-a abatut peste Romania.
Premiile sunt oferite de Carrefour si partenerii sai: Colgate, Nestle, RTC Proffice Experience, Savcom, Apollo Mod Distribution, Network One Distribution, Schneider - Write it si Lambo School.
Premiile sunt oferite de Carrefour si partenerii sai: Colgate-Palmolive, Nestle, Beiersdorf Romania prin brandul Nivea, RTC Proffice Experience, Savcom, Apollo Mod Distribution, Kandia, Tymbark.
Colgate-Palmolive, Nestle Romania, Danone Romania, Beiersdorf Romania prin brandul Nivea, Eurosport DHS, Samsung, Network One Distribution, Hewlett-Packard, Utok, Samsung, Scribant, RTC Proffice Experience, Savcom si Tymbark.
Mai multe informatii, atat despre regulamentul concursului traditional si online, cat si pasii de inscriere sunt disponibile pe site-ul http://carrefour.ro/concurs-desene/. Premiile sunt oferite de Carrefour si partenerii sai: Beiersdorf, Colgate Palmolive, DHS Distribution, RTC, Haribo si Savcom.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
google-analytics.com