Cautare

1623 de rezultate pentru "cojoc marian" (3.25 secunde)
Daca ar fi sa-i dam crezare lui Marian Butnaru (foto), seful Autoritatii Rutiere Romane (ARR) Constanta, institutia pe care o conduce nu face parte din "hora" descentralizatelor.
, in sedinta de consiliu, urmare a vacantarii a patru locuri de consilieri si validarea altor patru mandate, contracandidatul sau de la alegerile locale, liberalul Marian Saracila (foto) a reusit sa obtina functia de viceprimar.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, i-a intrebat, luni, la sedinta BPN, pe colegii sai ce stiu despre ministrul Muncii, pentru ca este plecat de cateva saptamani in concediu, apoi i-a reprosat lui Marian Sarbu absenta indelungata in timp ce reprezentantii FMI se aflau in tara.
Catalin Voicu, fost general SPP, este cunoscut pentru relatiile apropiate cu presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie. ... Catalin Voicu, fost general SPP, este cunoscut pentru relatiile apropiate cu presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie.
Vicepresedintele PSD Marian Sarbu este de parere ca lui Geoana nu i se pot pune imputa toate greselile deoarece in PSD au existat decizii colective la care au participat toti liderii, inclusiv Ion Iliescu.
Parlamentarii independenti au sustinut, in cadrul unei discutii pe care au avut-o luni cu reprezentantii sindicatelor, ca dialogul social va fi unul din pilonii preconizatei constructii politice, deputatul Marian Sarbu vorbind despre viitorul partid ca despre "un santier al renovarii societatii".
Social-democratul Marian Sarbu a trecut ieri la independenti, iar deputatul social-democrat Viorel Balcan si-a inregistrat tot ieri demisia din grupul parlamentar PSD si inscrierea in PD-L.
Presedintele UNPR, Marian Sarbu, ar accepta sa revina la conducerea Ministerului Muncii, precizand ca nu va ezita sa-si asume responsabilitatea "daca exista un program si o intelegere foarte coerenta".
Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a afirmat vineri seara, la Realitatea Tv, ca a primit o invitatie de la primarul Washington-ului, iar scopul vizitei sale este de a "capacita" personalitati si investitori americani sa vina in Romania.
Marian Vanghelie va merge, in prima zi a vizitei sale in SUA, la Departamentul de Stat, se va intalni cu directorul Serviciului Public de alimentare cu apa si retele de canalizare al Washington D.C.
Debarcat din fruntea PSD Bucuresti, Marian Vanghelie cauta sa-si ia revansa in fata lui Victor Ponta prin folosirea aceleiasi strategii cu care i-a dat peste nas lui Adrian Nastase in 2004: ... Marian Vanghelie, primarul sectorului 5, este pe urmele sale.
rfi.ro Klaus Iohannis se dezice de orice implicare in nominalizarea lui Marian Munteanu (Autor: Alexandra Cruceru, Redactor) Presedintele Klaus Iohannis nu a propus, nu a sustinut si nu a impus conducerii PNL candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Generala, transmite Administratia Prezidentiala.
Popescu, despre candidatura lui Marian Munteanu: ... Despre Marian Munteanu, jurnalistul spune ca acesta are discurs de Mesia si ca nu este cu adevarat interesat sa conduca Primaria Capitalei.
SCANDAL monstru in PNL din cauza lui Marian Munteanu (Autoare:
Ovidiu Iuliu Marian, presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, a declarat ieri, cu prilejul deschiderii oficiale a manifestarilor expozitionale organizate de CCINA Constanta - Tomis Ambient Construct, Salonul de Finantari si Asigurari pentru Locuinte si Salonul de Dotari Hoteliere si Alimentatie Publica - faptul ca institutia pe care o conduce a negociat la sfarsitul saptamanii trecute cu tur-operatorul international TUI World mentinerea si sporirea numarului de turisti straini care isi vor petrece vacantele pe litoralul romanesc.
Curtea de Apel Bucuresti va judeca marti contestatia depusa de procurori fata de decizia instantei inferioare de anchetare in stare de libertate a omului de afaceri Marian Iancu.
Astfel, cei care s-au ingesuit sa mai prinda un lot din complexul rezidential Beach Land s-a numarat si Marian Galiceanu, fiul Lucretiei Galiceanu, fosta directoare a Gradinitei "Pestisorul de Aur" din Navodari, care s-a "duelat" cu Mihai Iordan, imputernicitul lui Dragos Iulian Tudoran pentru lotul 60.
Presedintele Comisiei Finante-Banci din Senat, democrat-liberalul Ovidiu Marian, a declarat, luni, ca solutia pentru redresarea economica ar putea fi impozitarea pensiilor si reducerea TVA-ului. ... Este scenariul lansat de un democrat-liberal - Ovidiu Marian, presedintele comisiei de finante-banci. ... Asta este viziunea noastra", spune Ovidiu Marian.
Oltenii au plecat ieri la pranz spre Ardeal, iar starea de spirit era foarte buna, ceea ce l-a determinat pe antrenorul Marian Bondrea sa creada ca vor obtine un rezultat bun.
Fost coleg al lui Adrian Iovan, DEZVALUIRI INCREDIBILE despre TRECUTUL regretatului pilot Fost coleg cu Adrian Iovan la Scoala Militara de Ofiteri de Aviatie "Aurel Vlaicu", pilotul Marian Covache ne-a povestit cate ceva despre inceputurile carierei lor si ne-a dezvaluit ce porecle aveau.
google-analytics.com