Cautare

1623 de rezultate pentru "cojoc marian" (2.91 secunde)
Despre legionarul Marian Munteanu - fara partinire si ranchiuna (Autor:
Candidatura lui Marian Munteanu - renastere nationala, conspiratie antinationala sau oportunism politic? ... Marcel Radut Seliste) Candidatura liderului Marian Munteanu, din partea PNL, la functia de Primar al Capitalei, a declansat un scandal teribil si a tulburat multe cuiburi de viespi.
Viceprimarul comunei Corbu, Marian Galbinasu, actualmente candidat din partea Aliantei PNL-PD la functia de primar al acestei localitati, este angrenat intr-o lupta crancena, in justitie, pentru a readuce in patrimoniul Primariei suprafetele din Grindul Chituc care au fost smulse ilegal.
Tot la standul lui puteti gasi curele din piele - la 20 RON, 25 RON si 35 RON, portofele din piele - intre 35 - 100 RON, veste de cojoc - 300 RON, borseta de dama din piele rosie - 100 RON, vestute din stofa - 250 RON, vestuta din blana de miel - 600 RON, saci din piele - 240 RON, caciuli din cojoc - 80 RON,, manusi de blana - 40 RON, cojoace pentru adulti - 700 RON,, cojoace pentru copii - 300 RON, gentute colorate Erna, pansonate (se lucreaza pe suprafata pielii) - la 145 RON, genti din piele (sculptate) - la 165 RON, geanta Tibi cu doua compartimente -, gentuta tip borseta - la 120 RON, geanta cu talanga - la 280 RON, geanta visinie din piele - la 230 RON, rucsac din piele - la 200 RON, rucsac mic din piele - la 170 RON, botosei - la 60 RON, gentuta 2 in 1 - la 200 RON si alte genti din piele viu colorata - la 180 - 140 RON.
Tot la standul lui puteti gasi curele din piele - la 20 RON, 25 RON si 35 RON, portofele din piele - intre 35 - 100 RON, veste de cojoc - 300 RON, borseta de dama din piele rosie - 100 RON, vestute din stofa - 250 RON, vestuta din blana de miel - 600 RON, saci din piele - 240 RON, caciuli din cojoc - 80 RON,, manusi de blana - 40 RON, cojoace pentru adulti - 700 RON, cojoace pentru copii - 300 RON, gentute colorate Erna, pansonate (se lucreaza pe suprafata pielii) - la 145 RON, genti din piele (sculptate) - la 165 RON, geanta Tibi cu doua compartimente -, gentuta tip borseta - la 120 RON, geanta cu talanga - la 280 RON, geanta visinie din piele - la 230 RON, rucsac din piele - la 200 RON, rucsac mic din piele - la 170 RON, botosei - la 60 RON, gentuta 2 in 1 - la 200 RON si alte genti din piele viu colorata - la 180 - 140 RON.
Victor Ponta va fi presedintele unui birou de coordonare din care face parte si primarul sectorului 5 Organizatia PSD Bucuresti nu va mai fi condusa de Marian Vanghelie, ci de un birou coordonator din care va face parte si actualul primar al sectorului 5, a anuntat luni liderul PSD, Victor Ponta.
Valer Marian, senatorul PSD vizat de aceste posibile actiuni ale prim-adjunctui directorului SRI, reclama si faptul ca s-ar afla sub supravegherea si a altui serviciu secret, indicand-o pe Ioana Timofte - director adjunct al Colegiului National de Aparare, nepoata fostului director al SRI, Radu Timofte - ca fiind persoana care il fileaza.
Asa a facut si cand stateam la marginea patului in salonul de chirurgie a Spitalului Bagdasar-Arseni, ascultandu-l pe Marian Leustean vorbind despre infernul de la clubul colectiv. ... S-a marit rapid si a cuprins tavanul, explica Marian. ... Focul a fost ventilat, extins, insista Marian.
Dupa ce Marian Popa a spus ca va reveni in PNTCD pe o functie de conducere doar daca va primi o oferta de la nivel central, se pare ca centrul il vrea sef peste taranistii galateni.
PNL va RENUNTA la candidatura lui Marian Munteanu! ... PNL va renunta la candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, a anuntat sambata seara Alessandra Stoicescu la Antena 3. Anuntul a fost facut in prezenta lui Marian Munteanu, care insa nu a comentat.
Luni, 25 martie 2019, la orele 16.00, la Magazinul MUZICA de pe Calea Victoriei va avea loc lansarea albumului DIAMANTE MUZICALE al lui Marian Stere si Iustin Gondos.
Marian Sultanoiu publica in "Gandul" un documentar pe tema fierberii din PSD sub titlul 'Ziua in care apele s-au despartit in PSD. ... Am corectat o eroare din documentar (Marian Sarbu a fost ministrul Muncii si nu al Agriculturii) si l-am actualizat cu o stire de ultima ora:
Desi pana acum cateva zile fostul consilier local Marian Popa era in postura de presedinte inca nenumit al Organizatiei Judetene a Partidului National Taranist Crestin Democrat, lucrurile au luat o turnura mai mult decat neasteptata pentru ca, in urma discutiilor purtate la Bucuresti intre presedintele filialei Judetene a PNTCD, Constantin Telegan, Marian Popa si liderul PNTCD, Marian Petre Milut, s-a hotarat ca Popa poate reveni in organizatia taranista de la Galati, dar pe functia de prim-vicepresedinte.
N-a fost sa fie chiar pe sufletul marelui fotbalist, deoarece, chiar in spatele hotelului IAKI, adica acolo unde turistii care se cazeaza la el pot avea o priveliste minunata - nisip, mare, fete la plaja - un bucurestean pe nume Marian Alexe a pus sapa si lopata la munca si a inceput sa-si croiasca un chiosc cu o terasa.
caciuli din blana de nurca - la 220 RON, haine din blana de nurca - la 3.400 RON, caciuli din caine enot - la 200 RON, gulere de blana - la 200 RON, caciuli din astrahan - la 200 RON, manusi din piele - la 35 RON si manusi din blana - la 45 RON, curele din piele de vita - la 45 RON, bundite - intre 90 - 200 RON, borsete din piele - la 45 RON si la 60 RON, haine de piele - la 380 - 520 RON, portofele din piele - intre 30 - 45 RON, cojoc de copil - la 280 RON, manusi din piele intoarsa si piele, haina din blana de miele - la 580 RON si haina din vulpe polara - la 4.500 RON.
Casa de moda Christian Dior a fost acuzata de plagiat, mai exact ca a copiat motivele traditionale ale unui cojoc din Tara Beiusului.
"Marul discordiei" il reprezinta un mandat de consilier local, conservatorii galateni dorind ca Gabriel Constantinescu sa fie numit ales municipal in locul lui Marian Popa, care a devenit consilier local independent dupa ce si-a dat demisia din partidul pe lista caruia a castigat fotoliul respectiv.
Timp de 20 de ani, Marian Vanghelie a facut parte din viata mea.
De ce Marian Munteanu nu mai poate fi candidat (Autor: ... Cata credibilitate mai avea un presedinte neamt care viziteaza Yad Vashem din Israel, se reculege la Muzeul Memorial al Holocaustului din Statele Unite, dar defileaza acasa cu neolegionari gen Marian Munteanu la Bucuresti?
Fraiele birocratice ale Senatului se afla actualmente in mainile fostului senator PDL de Arad Ovidiu Marian. ... Dupa preluarea functiei, Ovidiu Marian a decis sa-l aduca la conducerea Directiei generale de control juridic si securitate interna pe Ioan Calin Stoenescu, al carui adjunct a devenit Karol Adrian Groholschi.
google-analytics.com