Cautare

828 de rezultate pentru "cobzaru video" (3.11 secunde)
Vaulty Stocks Vaulty Stocks a fost creata pentru stocarea imaginilor si clipurilor video private.
Jocurile tale video sunt acolo unde ne-am sarutat prima oara. Laptopul tau este in locul din care am cumparat primul nostru joc video.
Urmeaza tabletele, televizoarele si abia apoi alte gadgeturi precum laptopurile, camerele foto si video. ... In clasamentul gadgeturilor, dupa tablete si televizoare, urmeaza cateva produse clasice, precum laptopurile si aparatura audio-video.
Orange va investi 30 de milioane de euro in platforma Dailymotion Orange va investi 30 de milioane de euro in site-ul de video sharing Dailymotion, noteaza Les Echos.
1x Micro-USB 2.0, 1x Micro-HDMI®, Micro-SD (pana la 64GB), dual-band 802.11 a/b/g/n si Bluetooth®, slot 3.5mm casti/microfon • Difuzoare stereo de inalta calitate cu Dolby® Digital Plusi • Camera in fata 2.0MP (captura video 1080p) si camera in spate 8.0MP (captura video 1080p) • Microfon dublu cu tehnologie beam-forming • GPS incorporat • Durata de viata baterie:
Netflix, serviciul de video-on-demand cu 33 de milioane de abonati, a fost nevoit sa ajunga la un acord cu Comcast pentru ca utilizatorii sa poata urmari materialele video intr-o calitate buna, la o viteza cat mai rapida.
Camera frontala cu unghi de vizualizare impresionant Camera foto principala Sony IMX 135 de 13 MP cu Auto focus si Led Flash pune la dispozitie utilizatorilor o serie de functii precum inregistrare video Full HD, fotografiere HDR, mod sport si foto panoramic.
In Chongqing, un oras din China in care locuiesc 12 milioane de persoane, se desfasoara in acest moment un proiect in cadrul caruia municipalitatea va impanzi orasul cu 500.000 de camere video.
Trei clipuri video detaliate, mai jos: http://www.buhnici.ro/2014/12/24/video-monitoare-monitor-office-gaming-photo-filme-ips/#more-12759 Un alt element demn de mentionat este faptul ca LG produce o mare parte din panourile IPS de pe piata, chiar si cele folosite de alti producatori pentru produsele lor.
VIDEO ASUS UX305 F - laptopul momentului - review complet Multa vreme mi-am permis doar desktop si chiar cand as fi avut bani de un laptop ieftin am ramas tot pe PC-ul cu carcasa mare. ... Iata-l in review-ul meu video.
Netflix, serviciul de video-on-demand cu 33 de milioane de abonati, a fost nevoit sa ajunga la un acord cu Comcast pentru ca utilizatorii sa poata urmari materialele video intr-o calitate buna, la o viteza cat mai rapida.
videotutorial.ro/Setari alimentare, performanta, eficienta, sleep, shut down, hibernate pe windows 7 - tutorial video/ DE CRISTIAN CISMARU Salut prieteni, astazi vom vorbi despre gestionarea energiei electrice si a performantei computerului, ne vom folosi pentru asta de sistemul de operare windows 7 si de optiunile pe care acesta le are pentru de Power Management.
Pokemon Go este un joc video pentru mobile, aparut in aceasta vara, si se bazeaza pe augmented reality, o tehnologie care integreaza elemente virtuale in lumea reala pentru a crea interactiune intre utilizator si aplicatie.
Cu un nou display Huawei FullView, Huawei Mate 10 Pro integreaza un ecran OLED de 6 inci si o rezolutie de 18:9, un raport ecran-carcasa mare si tehnologia HDR10 pentru o vizualizare dinamica a clipurilor video.
un video cu Jinx, o fantoma singuratica. Aceasta porneste in cautarea unui costum perfect. Prin ce peripetii trece aflati dand click pe animatia pe care v-o propune Google pentru Halloween, 31 octombrie.
Specialistii in securitate informatica va sfatuiesc sa lipiti ceva peste camerele video de la laptop, tableta sau smartphone. ... Anii trecuti, o fotografie a surprins laptopul lui Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, care avea lipita o banda adeziva peste camera video.
Practic logo-ul Depeche Mode a fost sursa de inspiratie pentru uriasele ecrane de proiectie ce vor asigura un spectacol video impresionant.
Programul "Europa creativa", care va avea un buget total de 1,46 miliarde euro1 in urmatorii sapte ani — cu 9% mai mult decat nivelurile actuale — va sprijini artisti, profesionisti din domeniul culturii si organizatii culturale in domenii cum ar fi arta spectacolului, artele frumoase, editarea, filmele, televiziunea, muzica, jocurile video, artele interdisciplinare, patrimoniul si jocurile video, astfel incat acestia sa ajunga in alte tari si sa isi dezvolte competentele necesare in era digitala.
Asadar, la Teatrul Itinerant Tandarica din Parcul Alexandru Ioan Cuza (fost IOR), la Sala Lahovari, la Sala Studio si la Teatrul de vara - Tandarica Etaj 5, vor avea loc spectacole de teatru atat din tara (Bucuresti, Ploiesti, Craiova, Pitesti) dar si din strainatate (Spania), workshop-uri sustinute de Toni Zafra si Mihai Gruia Sandu dar si proiectii video.
Special pentru sarbatori, artista si-a dorit sa ofere un cadou inedit publicului sub forma noului sau colind intitulat "Miracol de Craciun" si a clipului video ce insoteste aceasta piesa, primul videoclip scurtmetraj din Romania.
google-analytics.com