Cautare

827 de rezultate pentru "cobzaru video" (2.68 secunde)
Camere video termice, senzori spirala sau fibra optica vor pazi cu strictete zona aeroportului, conform ultimelor norme internationale. La prima vedere pare un gard inofensiv, nicidecum un gard de securitate care, imediat cum este atins, va sti imediat locul exact si va transmite imaginile video dispeceratului.
Pentru a imortaliza petrecerea in aer liber, este nevoie de aparate digitale sau, de ce nu, de camere video. ... Tot aici, pentru o camera video cu ecran LCD, in valoare de 1.000 de lei, primiti cadou cinci casete.
Compania RCS&RDS a semnat un contract multianual de extindere a capacitatii sale de distributie video pe plaforma 1 West.
Sistemul video este instalat în centrul habitaclului, o camera video este montata lânga oglinda retrovizoare, iar echipamentul de înregistrare este amplasat în spatele scaunelor.
De aici am pornit acum multi ani si suntem bucurosi ca ne putem intoarce cu o oferta unica pentru domeniul foto-video din Oltenia, aducand pentru prima data intreaga gama de produse Nikon", a precizat Claudia Dorobantu, directoare generala Angelosoft (firma care promoveaza divizia foto-video sub brandul Digiland).
"Marea revolutie globala a secolului XXI se va petrece in domeniul energetic iar alternativa la sursele clasice de energie, poluatoare, o reprezinta pe termen lung energia produsa de hidrogen", spune fostul sef de stat roman Ion Iliescu, intr-un interviu acordat in exclusivitate in studioul video Forum Invest, in preambulul forumului Energy in Central & Eastern Europe organizat pe 2-4 noiembrie 2009 la Bucuresti.
Este un clip senzational cu grafica 3D, pentru realizarea caruia a fost folosita cea mai moderna tehnologie video, similara cu cea care a stat la baza faimosului "Avatar".
Proiectul "Extindere si modernizare sistem de supraveghere video cu dispecerat, pe linia sigurantei publice si prevenirea criminalitatii, la nivelul municipiului Ramnicu Valcea" vizeaza cresterea gradului de siguranta publica, prin extinderea si asigurarea functionalitatii sistemelor de supraveghere video pe principalele artere din oras.
Anul acesta, juriul compus din cele mai influente nume de pe piata management-marketing din tara, a acordat Roton Romania doua premii, la categoriile Audio Video si Viralul Anului.
246 de tarabe supravegheate video Pe locul fostei piete Obor s-a ridicat pe 4.000 de metri patrati o cladire cu subsol, parter si doua etaje. ... Totul va fi pazit si supravegheat video dupa lasarea intunericului.
Implementarea acestui sistem integrat presupune ca in fiecare tramvai sa fie montate un computer de bord, validatoare duale si echipament de supraveghere video, in timp ce in statiile de calatori se vor gasi automate de vanzare a biletelor si reincarcare carduri, panouri de informare a calatorilor si subsisteme de supraveghere video.
Evenimentul a fost inaugurat printr-un video care a trecut in revista principalele sectoare in care isi desfasoara activitatea societatile italiene din Romania:
• In ceea ce priveste preturile, Roman Esterbauer, reprezentant Alpine Bau GmbH (Video), sustine ca in Austria preturile sunt aproximativ egale cu cele din Romania. La randul sau, Francesco, reprezentant Miglio Impregilo SpA (Video), spune ca pretul la care a castigat contractul este foarte mic.
SIMULARE VIDEO 3D Bucurestenii mai au de asteptat zece luni pana cand vor putea circula pe pasajul suprateran Mihai Bravu. ... VEZI VIDEO CU PASAJUL FINALIZAT Pasajul suprateran Mihai Bravu-Splai Unirii va fi terminat in aprilie 2012, potrivit ultimelor declaratii ale primarului general, Sorin Oprescu.
Va iubesc pe toti Postul national de televiziune din Africa de Sud a publicat un video emotionant in memoria Reevei Steenkamp, impuscata mortal de atletul cu proteze la ambele picioare Oscar Pistorius.
n ceea ce priveste costurile acestor investitii, reprezentantii Municipalitatii au explicat ca, aceste imbunatatiri, inclusiv mentenanta la toate sistemele din stadion (sistem de iluminat, sistem de monitorizare video, circuit TV, sistem de incalzire a gazonului, sistem audio, sistem de climatizare stadion, schimbare gazon, intretinere cub video etc.) au costat in jur de 900 de mii de euro si sunt incluse in contractul de mentenanta multianuala.
Sistem de supraveghere video stadion si cai acces stadion 9. Generator de rezerva pentru sistem de supraveghere video 10. Parcare pazita min.
Potrivit site-ului Reuters, accesul la aceste materiale video va fi posibil in urma semnarii primului parteneriat comercial dintre cunoscutul site si Warner Music Group.
Imagini ale modelului de top au aparut deja pe Internet, si din cate se vede si din poza, vom asista la aparitia cele mai lungi placi video din istorie, peste 31 cm lungime in varianta OEM, respectiv 24 cm in varianta Retail.
Nu ii lipsesc cele doua camere digitale necesare unui veritabil telefon 3G: una de 3.2MP cu autofocus si cealalta pentru efectuarea apelurilor video. ... tuner radio FM, player audio si video.
google-analytics.com