Cautare

828 de rezultate pentru "cobzaru video" (3.18 secunde)
O suta de miliarde de lei vechi (10.526.000 RON) vor fi cheltuiti, in urma rectificarii bugetare operate de Guvern si, implicit, a suplimentarii bugetului destinat Camerei, pentru achizitionarea de calculatoare, imprimante, scannere, mode-muri, sisteme de inregistrare audio-video pentru conferinte, switchuri, routere, dar si pentru aducerea la zi a licentelor necesare aplicatiilor de soft.
Consilierii dintr-o comuna mehedinteana au votat sa li se cumpere celulare cu camera video ca sa filmeze sedintele si sa arate electoratului cum lucreaza.
De la data de 1 iulie, jandarmii au fost sprijiniti in activitatea lor si de un program pilot de supraveghere a plajelor cu camere video. ... Prima dintre ele s-a referit la eficienta acestui sistem de supraveghere video, precum si numarul de cazuri care au fost rezolvate folosindu-l.
Numarul doi in ierarhia retelei teroriste al-Qaida, egipteanul Ayman al-Zawahiri, i-a amenintat pe americani cu o serie de noi atacuri, "mult mai dure decat cele la care au asistat", in cazul in care Washingtonul nu-si modifica politica fata de statele musulmane "Va veti confrunta cu mania islamica (...) care va asteapta, in cazul in care continuati (politica actuala), si care este mult mai dura decat cea la care ati asistat", a avertizat Zawahiri intr-o inregistrare video publicata, miercuri, pe internet.
Presa audio-video In ceea ce priveste gradul de vizibilitate al deputatilor galateni in segmentul audio-video, prima pozitie este ocupata tot de conservatorul Bogdan Ciuca - 116 referiri si 101 aparitii in context neutru.
Armata americana a confirmat marti ca a acceptat difuzarea limitata a unei inregistrari video militare, clasata strict secret, care prezinta comentariile facute de doi piloti americani dupa ce au ucis din greseala un soldat britanic din Irak, in 2003.
Democratii au venit cu niste inregistrari video facute in cursul zilei de joi, pe care aparea la un moment dat chiar Vasile Gavrila, alaturi de o dubita Ford, cu numar de Bucuresti, din care se imparteau pungi rosii (culoarea PSD) satenilor.
Presedinte al Comisiei de cultura din Camera Deputatilor, cea care s-a autosesizat ca urmare a aparitiei materialelor, Catalin Micula, crede ca difuzarea probelor video si audio de catre TVR s-a facut la comanda "stricta" si "clara" de la Cotroceni.
Presedinte al Comisiei de cultura din Camera Deputatilor, cea care s-a autosesizat ca urmare a aparitiei materialelor, Catalin Micula, crede ca difuzarea probelor video si audio de catre TVR s-a facut la comanda "stricta" si "clara" de la Cotroceni.
Ziaristii, lasati în pace Cât priveste informatiile obtinute de ziaristi, senatorii juristi au decis, în primul raport, ca înregistrarile audio-video nu intra în categoria corespondentei, astfel ca ramân incriminate divulgarea continutului corespondentei, inclusiv cea electronica.
Ziaristii, lasati în pace Cât priveste informatiile obtinute de ziaristi, senatorii juristi au decis, în primul raport, ca înregistrarile audio-video nu intra în categoria corespondentei, astfel ca ramân incriminate divulgarea continutului corespondentei, inclusiv cea electronica.
Listele suplimentare, doar in sectii speciale, supravegheate de camere video El a mentionat printre aceste masuri faptul ca se va putea vota pe liste suplimentare doar in sectii special amenajate, destinate doar votului celor care nu au domiciliul in localitatea in cauza.
Pe lista se afla sistemul de acces pe baza de cartele magnetice si cel de supraveghere video sau cel de interfon, care stau nefolosite, si chiar refacerea blocului operator, pentru care s-au decontat aproape 1,5 milioane de lei. ... S-au pus camere video.
PD-L a trecut, in septembrie, in graba zeci de articole si amendamente la Legea pensiilor, anuntand o prezenta diferita de cea aratata de inregistrarea video. ... Inregistrarile video arata insa ca in sala se aflau aproximativ 80 de persoane pe durata dezbaterilor.
VIDEO Gabriel Mutu, candidat USL pentru functia de Senator in Colegiul 12 din Sectorul 6, a acordat un interviu pentru agentia de stiri Mondo News la sfarsitul campaniei electorale, inaintea scrutinului de duminica, 9 decembrie. ... http://www.mondonews.ro/ALEGERI-PARLAMENTARE-Interviu-cu-senatorul-Gabriel-Mutu-candidat-USL-in-Colegiul-12-VIDEO+id-48444.html
Mai am si un video, d a nu e nou, e second si un monitor de calculator ", incearca sa se mai imbarbateze.
Prezentari video pentru vizitatorii standului din Mangalia "Ca si anul trecut, la standul Mangaliei se asteapta un aflux foarte mare de vizitatori, pentru ca, pe langa ofertele turistice ale orasului, acestia vor mai fi intampinati si cu o ...
Deputatii au decis ieri eliminarea accizelor pentru dublu radiocasetofoane, camere foto digitale, camere video si DVD recordere, precum si reducerea cotei TVA pentru biletele la cinematografe, aproband in acest sens doua amendamente.
lipesc pe bancomat un copiator de carduri, identic cu fanta originala prin care se introduce cardul, in timp ce o camera video minuscula, ascunsa langa bancomat, inregistreaza PIN-ul tastat de posesor. ... in acest caz nu trebuie folosit cardul, pentru ca acolo s-ar putea ascunde o camera video a hotilor.
In consecinta, lumea jocurilor video este deseori acuzata ca ar fi de rau augur pentru dezvoltarea psihica a micutilor pasionati de acest gen de jocuri, iar asociatiile de aparare a minorilor fac totul pentru a obtine noi reglementari care sa protejeze tinerii.
google-analytics.com