Cautare

828 de rezultate pentru "cobzaru video" (2.97 secunde)
Video-ul a fost filmat intr-una dintre cele mai cool locatii din Bucuresti, Qreator, iar din echipa de productie au facut parte: Iustin Andrei Surpanelu (regie), Sorin Florea (DOP), Silviu Mindroc (post-productie video si audio), Five's (sunet).
Are multe jucarii - cele mai noi telefoane, laptopuri, tablete, drona, camera 360, GoPro nu stiu de care, monopiede, trepiede, camere video pe care si televiziunile si le-ar dori, lumini, lavaliere, microfoane smechere, mixere de montat audio si video.
Iata cateva exemple: Loredana Palimaru: Link video: ... Link video: ... Link video: https://www.youtube.com/watch?v=pB34aoZVI_c Alice Nastase Buciuta:
Un documentar video al Radio Romania a fost selectat de juriul Festivalului International al Filmului Istoric si Militar din Polonia pentru participarea in competitia desfasurata la Varsovia, ce va desemna, la mijlocul lunii septembrie, cele mai bune productii care au subiecte militare.
Pentru sirop - 800 ml apa - 400 g zahar - 200 g miere - 1 baton scortisoara - 4 cuisoare - coaja de portocale Pentru budinca - 400 g gris - 200 ml ulei - 100 g migdale inmuiate in apa - 2 portocale - cardamom - 1 praf de sare - merisoare sau alte fructe usor acrisoare Afla din acest video cum se prepara halvaua de casa cu gris:
De la soferul agresiv care este gata sa faca praf orice masina mai putin puternica ce indrazneste sa-i stea in cale si pana la „posesorul de briceag“ care isi injunghie fosta partenera de video- casete porno, excesele de violenta par a fi pretul platit pentru a trai intr-o societate care se doreste democratica.
Cercetatorii spun ca jocurile video dezvolta memoria si reflexele copiilor. ... Studiile anterioare aratau ca jocurile video ii fac pe copii agresivi.
concepte de interventie si rolul sistemelor de supraveghere video in cresterea sigurantei publice; ... sistemele de supraveghere video reprezinta un instrument foarte important pentru ordinea publica, avand o actiune preventiva si furnizand informatii necesare prinderii autorilor.
In trei ani, primarii au semnat 8.300 de contracte pentru camere video. ... In Bucuresti, sunt peste 4.500 de camere video pe strazi si in cladiri. Specialistii sustin ca sistemele video nu respecta regulile GDPR.
La citeva ore dupa primele contestatii, SHOPING MARKET a mai depus o contestatie, prin care si-a ajustat cererile, solicitind de aceasta data comisiei sa reevalueze punctajul acordat, motivind ca societatea intruneste toate conditiile de siguranta referitoare la supravegherea video si la depozitarea hirtiei si a buletinelor de vot, pretinzind ca are si procentul de calitate cel mai bun, desi in oferta initiala aceste lucruri nu erau evidentiate.
Actualul sistem de roviniete va fi modificat anul viitor, prin realizarea unui sistem de camere video pe drumurile nationale pentru verificarea existentei si valabilitatii rovinietelor, a declarat ministrul transporturilor, Ludovic Orban.
afisarea de informatii cu forma de text, imagini si sunete, posta electronica e-mail, transferul de fisiere de date si informatii FTP, chat, aplicatii video si video on demand, servicii telefonie si telefonie cu imagine prin Internet de tip VoIP, posturi de radio si televiziune prin Internet, e-commerce, sondari de opinie, raspandirea stirilor prin metode RSS, toate genurile de grafica si muzica, lucrul pe un calculator de la distanta prin Internet, grupuri de discutii pe diverse teme, sisteme de jocuri interactive, distributie de software s.a.
in primul rand afisarea de informatii mai mult sau mai putin statice cu forma de text, imagini si sunete (asa-numitele pagini web), apoi posta electronica e-mail, transferul de fisiere de date si informatii, chat, video si video on demand, telefonie si telefonie cu imagine prin Internet, televiziune prin Internet, e-commerce, sondari de opinie, mediu pentru raspandirea stirilor, mediu pentru toate genurile de grafica si muzica, deschiderea unei sesiuni de lucru de la distanta, grupuri de discutii pe teme prestabilite, jocuri interactive prin retea, operatii bancare (Internet banking) si multe, multe altele.
Desi fatada Palatului Parlamentului a mai fost folosita pentru proiectii, este prima data cand este incorporata intr-un proiect de video-mapping, care presupune o imagine 3D complexa, ce anima prin forme si culori suprafata cladirii, folosind fiecare element arhitectonic pentru a personaliza si reinterpreta aria gigantica a constructiei, de aproximativ 20.000 de metri patrati.
Intrebarea ce se naste astazi este daca in contextul dezvoltarii fantastice a tehnicii video si a prelucrarii imaginilor pe calculator, ce mai ramane din acel aleatoriu care desavarseste pana la urma orice opera de arta si daca o camera video superperformanta nu inlocuieste total orice aparat de fotografiat.
In alte cazuri, fotografii sau clipuri video, cu fenomene naturale sau provocate de om, sunt pur si simplu gresit interpretate. ... Apoi, French sustine ca ar trebui sa abandonam toate dovezile radar, video sau fotografice, deoarece unele nu sunt valabile, ceea ce este un rationament defectuos.
dovezile din inregistrarile video, de la observatori militari antrenati, ori de la politisti, sunt mult prea multe;
Pe parcurs, ASFAN a primit si examinat rapoarte scrise, fotografii, inregistrari video si alte date (doar o mica parte din toate cazurile observate). ... Nu au fost facute fotografii sau inregistrari video.
Toata lumea are acum o camera video de inalta definitie. Avem inregistrari video cu lucruri rare care, stiti, s-au intamplat.
Prin expunerea sa, prezentata la conferinta SSE/IRVA, Puthoff a devenit al treilea membru al Academiei de Arte si Stiinta To the Stars care s-a angajat public sa discute despre informatiile si clipurile video publicate, incepand cu articolul din New York Times din 16 decembrie 2017.
google-analytics.com