Cautare

606 de rezultate pentru "coada" (2.56 secunde)
Liviu Codarla n-a prea fost parlamentar pentru Galati In coada clasamentului celor pe care galatenii i-au trimis la Parlament se afla deputatul independent Liviu Codarla.
El a aratat ca, totuti, ii roaga pe cei care se pronunta asupra proiectului "sa-l citeasca de la cap la coada ti sa vada ca el respecta ti drepturile chiriatilor ti drepturile proprietarilor".
"Nu va inchipuiti ca umbla cainii cu covrigi in coada", a comentat Olteanu referitor la faptul ca "greii" partidului se inghesuie sa candideze in sectorul 1, acolo unde liberalul Andrei Chiliman a reusit sa castige un nou mandat de primar, singurul obtinut de PNL in Bucuresti.
Ion Popescu, inclus, dar la coada BPJ-ului Noul BPJ al PD-L Constanta are 50 de membri, iar Ion Popescu figureaza ca membru pe ultima pozitie.
Parlamentari cu activitate "slaba" Desi parlamentarii bihoreni nu sunt in coada listei la capitolul activitate, totusi trei dintre ei au primit calificativul "slab" in ceea ce primeste democratia participativa.
In opinia lui Tariceanu, Romania "se misca din inertie, dar suntem in situatia in care este de preferat inertia in locul unor masuri de stanga fara cap si coada".
În straie de sarbatoare, localnicii au facut coada la sectiile de votare, asteptand chiar si o ora, fara sa se planga de aglomeratie.
Bush la coada clasamentului. Barack Obama, cel de-al 44-lea presedinte al Statelor Unite, nu a fost luat in calcul in acest clasament, pentru ca este in functie.
Tragi-comedia de la Mangalia se anima pe zi ce trece, consilierii locali certati cu primarul Claudiu Tusac gasind noi metode de a-si demonstra dreptatea.
"Pentru mine, toti, de la cap la coada, sunt mafioti. Orice om care ar avea 20% cinste, ca sa nu sper mai mult, si ar putea sa faca politica in tara asta, este dat la o parte.
Cei care au dorit atunci sa-i adreseze cuvenitele urari au fost nevoiti sa stea la coada si sa astepte, rabdtori, sa le vina randul.
Nu e normal ca tot litoralul sa fie cap coada axat pe acelasi segment de turisti", a spus Mazare. Primarul a mai mentionat ca, pana in prezent, este multumit de colaborarea pe care o are cu ministrul Turismului, Elena Udrea.
In coada listei stau partidele politice, Guvernul si Parlamentul. Romanii au in continuare foarte mare incredere in Biserica 85%, Armata 79%, UE 61% si NATO 57%.
"Nu stiu daca ati vazut prezidentiabil cu par in coada de cal", a spus Popa despre Cernea, pentru a intari opinia sa sa acesta este, intr-adevar, un candidat non-conformist.
Este de remarcat insa ca europarlamentarii din tari precum Estonia, Letonia si Slovenia nu au obtinut nici macar o functie de conducere in cadrul legislativului european, iar un stat din vechea UE precum Irlanda se afla la coada clasamentului.
"E o treaba fara cap si fara coada, e o hartie de tot rasul. Vreau sa consult specialisti in dreptul muncii, sa ma lamuresc.
Este putin probabil ca unii competitori care acum sunt la coada clasamentului cu circa 2%, 3% sau 5% sa produca surprize majore si sa se califice in turul al doilea.
Odioasa, cea care atunci cand vedea din goana masinii o coada la alimente, zicea: "Viermii nu se mai satura". Acum, noua Elena face ce vrea cu banii publici.
fostii liberali au fost utilizati de PD doar pentru a-si adauga "L"-ul liberal in coada numelui, altfel spus pentru a trage o parte din electoratul PNL spre Basescu si a justifica trecerea democratilor la popularii europeni, adica de la centru-stanga la dreapta.
‘Coada‘ lui Basescu nu mai trebuie sa fie lasata in partid, fiindca ne transforma, treptat, dintr-un partid adevarat intr-o anexa, mai colorata si mai agitata, a PD-L", a afirmat liderul CN al PSD.
google-analytics.com