Cautare

606 de rezultate pentru "coada" (2.74 secunde)
Urmatorii pe lista au fost Mihai I, Carol II, Emil Constantinescu situandu-se in coada clasamentului. Indeplinirea criteriilor de aderare la UE, punctul tare al guvernului Tariceanu Aprecierile asupra manageriatelor guvernelor Adrian Nastase si Calin Popescu Tariceanu au inregistrat valori destul de apropiate.
Daca presedintele PSD, Mircea Geoana, anunta intentia de a introduce in programul de guvernare al formatiunii un capitol consacrat administratiei locale, astfel incit "viitorii primari ai PSD sa nu mai stea la coada unui ministru", citiva lideri judeteni ai partidului sustineau ca PSD nu este pregatit din punct de vedere financiar pentru alegeri anticipate.
Daca presedintele PSD, Mircea Geoana, anunta intentia de a introduce in programul de guvernare al formatiunii un capitol consacrat administratiei locale, astfel incit "viitorii primari ai PSD sa nu mai stea la coada unui ministru", citiva lideri judeteni ai partidului sustineau ca PSD nu este pregatit din punct de vedere financiar pentru alegeri anticipate.
ßedinta a fost intrerupta la putin timp de la inceperea ei, dupa ce PSD a cerut verificarea cvorumului prin apelul nominal al parlamentarilor. Dupa verificarea cvorumului, multi parlamentari au format coada la bufet pentru a-si lua o cafea sau o prajitura.
In rest, criticile lui Sorin Oprescu si ale lui Antonie Iorgovan, insotite de fluieraturi si huiduieli, discursuri fara audienta ale celorlalti candidati, autocritica si tonul moralizator ale lui Ion Iliescu, coada la vot si fotografiile din istoria PSD au fost ingredientele Congresului extraordinar.
Mii de romani au stat la coada in primele zile ale noului an pentru a vizita Palatul Parlamentului, ale carui porti au fost deschise pentru o saptamana la initiativa Camerei Deputatilor.
Craiova vrea 400 de hectare la statiuni Terenurile statiunilor de cercetare sunt vanate si de cetatenii Craiovei, care s-au asezat demult la coada retrocedarilor pentru a obtine o palma de teren intr-una dintre statiunile de cercetare bine cotate din punct de vedere imobiliar.
Liberalii au decis ieri sa participe la consultarile de la Palatul Cotroceni, la invitatia presedintelui Traian Basescu. Ca si social-democratii, delegatia liberala va da curs acestui demers doar din "respect pentru institutia prezidentiala".
Restructurarea guvernului ramane in coada de peste. In timp ce premierul Tariceanu a anuntat moartea Aliantei, dar a amanat remanierea guvernamentala, democratii il acuza pe primul-ministru ca incearca sa se asocieze cu PSD.
"M-a indignat coada de la ziua lui Nastase si am convenit sa nu mai facem asa ceva. Premierul mi-a transmis un gand bun", a afirmat Orban.
PSD Navodari a pornit razboiul impotriva primarului democrat Tudorel Calapod si a manierei in care acesta intelege sa "conduca" sedintele de Consiliu Local.
In timpul sedintei Biroului Permanent National al PSD de luni, vicepresedintele PSD, Dan Nica, a facut o estimare a cheltuielilor electorale necesare candidatilor care ar putea fi alesi prin vot uninominal pentru Parlament, consilii judetene sau primarii.
Social-democratul a lansat, atat pentru fotoliul de primar, cat si pentru cel de parlamentar sau sef de Consiliu Judetean, o serie de cifre cu foarte multe zerouri in coada, sume care i-au lasat masca pana si pe cei mai vechi membri ai partidului, dar si pe cei ai mai multor formatiuni politice, care au declarat ca nu vor avea niciodata atatia bani pentru a sustine macar o singura persoana pentru un asemenea post.
La Casa de Cultura din Mangalia a avut loc duminica, 10 februarie, o dezbatere publica convocata de consilierii locali Cornel Grama, Florin Maftei, Constantin Filimon, Florian Marin, Ion Minca si Ovidiu Ghita, pe tema Executiei Bugetare 2007.
Facand o incursiune pe site-ul www.domnuleprimar.ro, seful ecologistilor galateni, Florin Tupilatu, a ajuns la concluzia ca primarul urbei noastre nici nu exceleaza, dar nici nu se afla in coada clasamentului cand vine vorba de raspunsurile la petitiile pe care le trimit cetatenii.
Presedintele Partidului Alternativa Ecologista preciza ieri faptul ca, in cateva zile, vom sti exact daca va mai merge pe mana lui Marius Stan in lupta pentru Primarie sau va prefera o alta persoana.
De asemenea, a promis ca va acorda in continuare pachete pensionarilor, dar printr-o metoda imbunatatita, ce-i drept, deocamdata invaluita in mister, care sa nu mai duca la situatii jenante precum statul la coada ori transportul la domiciliu, pe care il considera o utopie.
In coada clasamentului lansarilor par sa fi ramas Partidul National Taranist Crestin Democrat, Partidul Romania Mare, Partidul Initiativa Nationala si Partidul Conservator, care, din cate au anuntat, se vor achita in scurt timp si de aceasta datorie.
Caseta In ceea ce priveste prezenta la urne, putem spune ca judetul nostru s-a situat iar pe un loc neonorant, undeva la coada topului.
Intrebat unde este celebrul grup de la Cluj, presedintele de onoare al PSD a raspuns: "E la coada clasamentului, acolo e!"
google-analytics.com