Cautare

606 de rezultate pentru "coada" (4.19 secunde)
Pentru ca, pana la urma, aici se invartesc niste sume foarte mari de bani, atat de catre cei care investesc in fotbal, cat si de catre forurile tutelare, si in felul acesta se creeaza niste structuri care, intr-un fel sau altul, incearca sa puna statul si obligatiile catre stat pe un loc mai la coada.
Iar dovada cea mai clara ca PDL se teme tot mai tare de USL e intetirea vocilor portocalii care caineaza soarta liberalilor si a pesedistilor, le susura la ureche mieros sa desfaca alianta si le presara pe coada sondaje care ii arata in cadere.
Intre colegi nu se poate insa sa nu se gaseasca o cale de intelegere, prin urmare, pe coada barfei, s-a pomenit si despre posibilitatea renuntarii lui Frunzaverde la orice pretentii in cazul in care ar fi omenit cu functia de director al SIE.
Liderii importanti sunt bine ghiftuiti, trecerea in opozitie nu-i muta la coada, la cantina de ajutor social. Nici la nivel local micii alesi n-o duc prea rau.
Dupa ce si-a varsat din oful fata de limbutul sau tovaras, Nastase a negat cap-coada toate informatiile date de Teodorescu.
Avem judete care sint numarul 1, cum este Galatiul, si judete care sint la coada clasamentului, cum este Tulcea", a spus Dan Voiculescu.
Iar aici trebuie spus ca junii din PNL si-au aratat atat valoarea, cat si indemanarea artistica, astfel ca unul dintre proiectele prezentate de acestia a fost pur si simplu un desen care reprezenta un om portocaliu care calca pe coada un dinozaur.
Avea sapte de zero si un unu la coada. Faceam proiectare de arhitectura. Toata lumea facea proiecte in ‘90. Toti visam, nu?
Si si-a bagat coada politicul acum si s-a trezit ‘a, noi, politicul, nu suntem pe nicaieri, atunci hai sa vedem cum o mai amanam‘.
Matematic, cand ma asez la masa, dupa exact 30 de minute apare si coada de la SRI. Eu rezist prin faptul ca eu cred in Dumnezeu.
Biroul Permanent (BP) al Senatului a avut inclus ieri pe ordinea de zi un memorandum privind infiintarea unui post de televiziune propriu, solicitare semnata de seful Serviciului pentru presa, relatii publice si imagine, Mircea Hamza.
Cei care pana mai ieri poate visasera ca se afla pe primele locuri ca si punctaj, de astazi este posibil ca ei sa ajunga mai la coada listei.
cu opal peruan, jad din Noua Zeelanda, siraguri din iolit si bratari din iolit - la 300 RON (ambele), siraguri din jad australian, montate in argint, bratari din epidot, citrin, ametist, bratari argintate cu scoica paua - la 80 RON, pandante din os (semnele Maori) gen coada de balena, Coloana dubla a Infinitului, vase din fluorina, pentru ars tamaia si scoica cu lemn din Noua Zeelanda - la 90 RON", ne-a spus Cristina.
casete de bijuterii - la 45 RON, pandante din petale de mac - la 15 RON, coliere din coada soricelului - la 25 RON, casete din lemn vopsit, pentru bijuyerii cu flori naturale", ne-a spus Tudor Alin Robert.
26 â€" un tramvai bucurestean fara cap si fara coada, care se tot invartea pe mijlocul marilor bulevarde ale orasului.
Isi dorea mult sa-l reeditam, din pacate n-a fost sa fie, si-a bagat un drac coada. Apoi am publicat Cad castane din castani.
Pentru a nu lasa in coada de peste intreaga poveste, Mircea Basescu a spus-o pana la urma: "Traian, orice, numai turnator nu a fost!".
Presedintele PNG a atras insa atentia ca exista si un pericol, acela ca acum, cand partidul creste si unde Dumnezeu este, sa-si puna imediat si diavolul coada.
Am adus jucarii functionala din lemn, precum calareti din lemn, grebla de adunat fanul - la 55 RON, lacusta de tras, crocodil din lemn, un ursulet de lemn, un catel rottwailler care da din coada - la 29 RON, un iepure Nadia Comaneci care se invarte - la 29 RON, un pistol de lemn - 29 RON, masute si scaune in miniatura, un cilindru rotativ, o pasare superba din lemn - la 30 RON, ne-a spus Zoltan Bedo.
El a dat ca exemplu situatia din sanatate si faptul ca batranii stau la coada la medicamente, dar si intarzierile in derularea unor proiecte din domeniul educatiei.
google-analytics.com