Cautare

606 de rezultate pentru "coada" (2.91 secunde)
Ca pe vremuri, la coada la Gostat, cand nu plecai sa nu pierzi coada. Urma sa se dea ceva. De 2 ani, ni se da, deci, Asteptare.
Zerourile din coada leului au inceput sa dispara peste noapte, iar cumparatorii sa vada preturi mai mici in fata ochilor.
Desi sunt mult mai scumpe decat un credit obisnuit pentru bunuri de consum contractat la o banca, romanii prefera sa stea la coada pentru un astfel de credit.
Totodata, autorul articolului noteaza ca “avand in vedere numarul mare de investitori straini nemultumiti, care fac coada pentru a da in judecata Romania pentru sute de milioane de dolari din cauza nerespectarii intelegerilor, procesul cu Noble Ventures se poate dovedi un test important“.
Coada e mare, eu sunt pensionar, dar pentru mine reducerea de 10% inseamna cateva mese in plus", a declarat unul dintre multii pensionari care asteaptau cuminti sa le vina randul la ghiseu.
 Lipsa de spatii Alta sarcina pe care o are trasata fiscul se refera la reducerea numarului de contribuabili care asteapta la coada la ghisee. Potrivit directorului institutiei, „la coada nu trebuie sa stea mai mult de cinci persoane.
Multe au termene de plata asa de strânse încât trebuie programat orice banut care iese din casa pentru plata utilitatilor sau a serviciilor.  La coada pentru plata facturilor Daca pe timpul comunismului se statea la coada la produsele alimentare, acum, sirurile de oameni s-au mutat la banci sau la Posta, pentru plata utilitatilor si a serviciilor strict necesare.
Cei trei furnizori stau „la coada“ pentru a obtine terenuri în Parcul Industrial, dupa cum a afirmat ieri administratorul acestuia, Marin Nicoli.
Este un animal care traieste prin Etiopia si care, la un moment dat, se autodevora, incepand cu coada si picioarele. ... Este un animal care traieste prin Etiopia si care, la un moment dat, se autodevora, incepand cu coada si picioarele.
La partide, adesea gasesti ca nu au telefonul sau incalzirea platite." Ca un adevarat promotor al capitalismului de partid si un mare condamnator al comunismului, presedintele Basescu spunea de curand ca "nimeni nu vrea inapoi la 2 ore de televiziune si coada la tacamuri".
E cam coada - parca e mai multa lume ca anul trecut - dar o sa stau ca sa scap", a povestit pensionarul Marin Croitoru.
E cam coada - parca e mai multa lume ca anul trecut - dar o sa stau ca sa scap", a povestit pensionarul Marin Croitoru.
E cam coada - parca e mai multa lume ca anul trecut - dar o sa stau ca sa scap", a povestit pensionarul Marin Croitoru.
Sute de craioveni s-au asezat la coada ieri-dimineata, la sediul firmei de recrutare Manpower, pe bulevardul Nicolae Titulescu, nr. ... Noi doar ii inregistram, pentru ca procedura sa dureze mai putin, iar oamenii sa nu stea prea mult la coada.
Pe langa faptul ca un pahar de suc de 200ml costa 6 lei, adica dublu fata de pretul unei sticle de 1,25 litri, iar un hot-dog te usura de alti 10 lei, imediat dupa ce te asezai la coada erai anuntat sa pregatesti bani ficsi”.
Mai mult decat o coada de cal: ... Si, cu aceste codite impletite in forma unei bentite, o simpla coada de cal devine...o coafura nonconformista si foarte usor de pus in practica!
PARUL RIGID Niciun barbat nu va putea sa se joace cu degetele prin parul tau daca tu il tii prins intr-un coc bine definit sau intr-o coada impletita.
Canaliile sunt aici de veacuri Ele necontenit se reproduc Au biruit si sub fanarioti Sunt viermi in trunchiul falnicului nuc Ne nastem cu canalia de coada Canalia ne e certificat Oriunde-n lume ne legitimam Cu-acest puroi si cu acest rahat De care niciodata n-am scapat.
Si poate de atunci incolo o sa incep si eu sa scriu chestii cu cap si coada. ... Dupa cum se vede postul asta n-are nici cap, nici coada, nici o idee clara in el.
Fitoterapia Plantele medicinale ce pot fi folosite sunt:arnica,castanul salbatic,coada soricelului,ghimpele,macesul,musetelul,nalba mare,paducelul,salcia,tataneasa,troscotul. Ceaiuri recomandate:Rp1.castan salbatic(15 g)+salcie(15g)+coada soricelului(15 g)+troscot(15g)-se beau 3 cani /zi 18 zile.
google-analytics.com