Cautare

606 de rezultate pentru "coada" (3.80 secunde)
Victor Ponta publica pe blog textul intitulat "Cand isi baga Dracul coada!", pe care il puteti citi in continuare. ... Problema este ca Dracu are si coada, ca o baga nonstop in viata noastra amarata, dar ca mai ales dupa atatia ani inca reuseste sa aiba efectul dorit!
Era coada, la fel ca in ultimele doua luni. ... Nu exista nu se poate, este inadmisibil asa ceva sa iti lasi clientii sa stea la coada.
Coada la pasapoarte, coada la buletine de identitate, coada la cazier. ... Pentru ca a incercat sa deschida cu trei minute mai devreme, batranelul cel demn si-a pierdut randul si trebuie sa ia coada de la cap. ... Va rog sa stati, civilizat, la coada!
Din fericire, omul a fost politicos si m-a lasat sa trec, in timp ce batrinii care stateau la coada imi strigau sa stau la rind, pina s-au lamurit ca nu iau aspirina pe reteta compensate.
Ce spune un locuitor al Iasilor despre babele care stau la coada, an de an, la moastele Sfintei Parascheva.
In spectacolul "Coada", care va avea premiera pe 29 aprilie, la Studio Space (Gradina Icoanei), de la Teatrul Bulandra, solistul trupei Vama, Tudor Chirila, interpreteaza un personaj "indragostit iremediabil de Mozart".
In restul saptamanii stai la coada! Stai la coada, boule! ... Daca mergi la bambu si dat din buric, scutire de taxa si coada, daca nu... mars in pizda ma-tii la coada si asteapta sa iti vina randul sa fii jupuit!
Mii de romani au stat la coada, in prima si a in doua zi a anului 2007, pentru a vizita Palatul Parlamentului, cei mai multi admirand uimiti interioarele fostei Case a Poporului si uitandu-se cu invidie la salile in care parlamentarii isi desfasoara activitatea.
Mai multi deputati sunt nemultumiti de serviciile restaurantului de la Palatul Parlamentului, considerand ca trebuie sa stea foarte mult la coada pana ajung sa manance.
La polul opus, printre cei 51 de deputati care nu au adresat nicio intrebare sau interpelare de la inceputul mandatului se numara deputatii democrat-liberali Liviu Codarla si Constantin Petrea, iar la numarul mediu de interpelari pe tara Galatiul se afla aproape de coada clasamentului, cu un numar mediu de interpelari pe deputat de doar 12,7.
‘‘Orice primar de la Salaj, de la Botosani, de la Arad se duce si sta la coada, la o coada mare de primari, in biroul unui ministru din Bucuresti, de obicei in biroul aceleiasi doamne ministru.
Ponta si-a agatat acciza de coada (coada de pisuin, pisic plus porc, apud Basescu) si a iesit de la Cotroceni cu zisa coada intre picioare.
In aceasta saptamana, doljenii si-au gasit o noua ocupatie - statul la coada ore in sir. ... Totusi, de regula, cei ce stau la coada depun pentru mai multe firme", a adaugat Cotiga. ... "Dupa ce ca le dam bani, tot mai stam la coada sa le dovedim ca i-am dat.
Cei care stateau la coada au spus ca înaintau destul de repede la ghisee, fata de anii anteriori. Diana Voiculescu, de 30 de ani, a stat la coada cu copilul de un an si câteva luni în brate.
Cei care stateau la coada au spus ca înaintau destul de repede la ghisee, fata de anii anteriori. Diana Voiculescu, de 30 de ani, a stat la coada cu copilul de un an si câteva luni în brate.
In fata lor, imblanzitorul demostra, cu ruleta in mana, ca sarpele masoara 2 metri de la cap la coada si 3 metri de la coada la cap.
Dar stam in continuare la coada, ca avem nevoie urgenta de bani", a spus si Vasile Ilinca, pensionar. ... Pe strada Maria Tanase, zeci de oameni, majoritatea pensionari, stateau la coada si in interiorul bancii, si afara.
Acesta a stat la coada peste 60 de ore, pe temperaturi foarte scazute, pentru a fi primul cumparator iPhone, la un minut dupa miezul noptii.
aspect de femeie si coada de peste. ... Creatura ciudata prezinta mainile si chipul unei femei normale, pielea deschisa si solzi pe coada. Da, cealalta jumatate a corpului se termina intr-o coada de peste.
Statuia, care constituie piesa de rezistenta a muzeului constantean, infatiseaza un sarpe incolacit, cu cap de ovina, urechi si plete de om, iar coada e terminata printr-un smoc de par, cum este coada leilor.
google-analytics.com