Cautare

747 de rezultate pentru "coada la buletine" (3.78 secunde)
Sondajul CURS, comandat de Antena 1 a indicat, la orele 21.00, ieri seara, ca Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD + PUR a obtinut 41,1% din voturi, iar candidatul Aliantei "D.A.” PNL - PD, Traian Basescu a fost preferat de 35,2% dintre alegatori.
Batranelul se agita iritat, privind cu insistenta cand "Pobeda" veche de la mana, cand spre ghiseul taiat in usa de placaj, plina de anunturi avertizatoare, din incinta Sectiei de politie 12, biroul evidenta populatiei. ... Coada la pasapoarte, coada la buletine de identitate, coada la cazier.
Romanii sunt asteptati duminica la urne pentru a-si alege primarii, consilierii locali si judeteni, precum si presedintii Consiliilor Judetene, fiecare cetatean cu drept de vot urmand sa puna stampila "VOTAT" pe candidatul sau pe lista de candidati de pe fiecare dintre cele patru buletine de vot.
PDL sesizeaza public autoritatile statului asupra faptului ca pentru alegerea Consiliului General al Municipiului Bucuresti, Monitorul Oficial a tiparit 33.600 buletine de vot in plus fata de necesarul si rezerva prevazute de lege, se arata intr-un comunicat al PDL remis marti publicitatii.
Din acest motiv cei care au buletine pe vechile adrese din Galati au fost nevoiti sa se duca pentru a vota la sectiile arondate domiciliului anterior. Un astfel de caz e cel al familiei Patoi Costel, care locuieste de cateva luni la blocul S7, apartamentul 13.
Ieri pana la ora 18.00 Biroul Electoral Municipal primise 18 sesizari privind fraudarea alegerilor.
La randul lor, fiecare partid parlamentar romanesc mizeaza si pe propriile echipe mobile, special create pentru a se supraveghea reciproc si monitoriza evolutia alegerilor de duminica. ... La randul lor, democrat-liberalii au emis directive catre propriile filiale pentru a monitoriza si semnala orice incercare de turism electoral sau de fraudare.
Victor Ponta publica pe blog textul intitulat "Cand isi baga Dracul coada!", pe care il puteti citi in continuare. 'La o emisiune de curand la Realitatea, Mihai Tatulici a incercat sa ma bage in corzi cu intrebarea -"Cum scapati de Dracu?".
Era coada, la fel ca in ultimele doua luni. ... Nu la Distrigaz, pe ei ii doare la basca, la fel ca la toate regiile.
Greselile facute la completarea datelor in procesele-vebale au determinat Alianta D.A. ... Aceasta i-a cerut Biroului Electoral Central (BEC), printr-o adresa oficiala, anularea scrutinului din 28 noiembrie si a depus, totodata, o plangere la Parchetul ICCJ si la Politie.
Biroul Electoral de Circumscriptie al Municipiului Bucuresti (BEM) a anuntat marti la pranz ca toate buletinele de vot nule, din toate sectoarele Capitalei, vor fi reverificate. ... "Vom solicita deplasarea sub paza a buletinelor de vot nule din toate sectoarele, la Biroul Electoral Municipal, pentru reverificare si renumarare.
Situatie de neimaginat in teritoriu, unde, conform datelor centralizate de Biroul Electoral Judetean, au fost declarate nule circa 35.000 de buletine de vot, ceea ce reprezinta peste 12% din totalul voturilor valabil exprimate.
PDL a obtinut 46,88% din voturile exprimate de romanii din diaspora, pentru Senat, fiind urmat de PNL, cu 23,35% ti PSD+PC, cu 13,19%, in timp ce la Camera Deputatilor, PDL a obtinut 46,6%, PNL- 20,45% iar PSD+PC- 14,82%, dupa numararea a 93,21% din voturi.
In caz de balotaj se organizeaza un nou tur de scrutin la doua saptamani de la primul tur (24 iunie 2012) la care vor participa doar candidatii care se afla in aceasta situatie. ... Alegatorul primeste 4 buletine de vot.
Peste 18 milioane de alegatori sunt asteptati duminica la urne pentru a alege consiliile locale, consiliile judetene, primarii si presedintii consiliilor judetene. Alegerile locale din 10 iunie vor incepe la ora 7.00 si si vor incheia la ora 21.00. ... Alegatorii vor primi patru buletine de vot.
Peste 20,7 milioane de buletine de vot" Alegerile prezidentiale vor avea loc in 18.550 de sectii de votare din tara si 294 in strainatate, urmand sa fie pregatite 20.745.068 de buletine de vot si 94.220 de stampile cu mentiunea "Votat", a declarat joi vicepremierul Gabriel Oprea.
Din fericire, omul a fost politicos si m-a lasat sa trec, in timp ce batrinii care stateau la coada imi strigau sa stau la rind, pina s-au lamurit ca nu iau aspirina pe reteta compensate.
Conform obiceiului deja stiut, putini dintre ei s-au prezentat la vot in prima parte a zilei, statisticile inregistrand, la ora 17.00, o prezenta de doar 34,26% in capitala - cu 6 procente mai scazuta decat media pe tara.
Ce spune un locuitor al Iasilor despre babele care stau la coada, an de an, la moastele Sfintei Parascheva. ... Casa ei se afla chiar pe drumul ingradit an de an de jandarmi care duce la moastele Sfintei Parascheva.
In spectacolul "Coada", care va avea premiera pe 29 aprilie, la Studio Space (Gradina Icoanei), de la Teatrul Bulandra, solistul trupei Vama, Tudor Chirila, interpreteaza un personaj "indragostit iremediabil de Mozart".
google-analytics.com