Cautare

476 de rezultate pentru "clubul" (2.89 secunde)
Echipajele au venit la Clubul Ofiterilor, dar nu au vorbit cu nimeni si au disparut la fel de repede cum au aparut.
Tanarul a disparut pur si simplu dupa ce si-a salvat prietenii Claudiu Petre se afla in clubul Colectiv, vineri seara, cand s-a produs tragedia in care 27 de tineri si-au pierdut viata.
Dumneavoastra ce parere aveti despre modul cum s-a descurcat Bucurestiul cu ranitii de la clubul Colectiv? C.P: Cazul Colectiv este un subiect extrem de sensibil si intens mediatizat.
El a activat in mass-media in Sydney si Brisbane, Australia, in Washington DC, la Clubul National de Presa, la programe ale televiziune de stiri CBC si CTV Toronto, ca si la Universitatea din Toronto.
Primele meciuri televizate le-am vazut la un televizor Tesla, care duminica functiona non-stop la Clubul din Port, amenajat in fosta Gara construita aici la sfarsitul secolului al XIX-lea.
Asa cum a promis in conferinta de presa de la sfarsitul saptamanii trecute, consilierul judetean al PRM Bihor Vasile Garba a propus discutarea in sedinta CJ de ieri a situatiei in care se gaseste clubul FC Bihor la ora actuala.
Din acest motiv echipa care conduce clubul a luat decizia de a chema in rindul nostru oameni importanti din cultura, presa si mediul academic.
Din acest motiv echipa care conduce clubul a luat decizia de a chema in rindul nostru oameni importanti din cultura, presa si mediul academic.
Din acest motiv echipa care conduce clubul a luat decizia de a chema in rindul nostru oameni importanti din cultura, presa si mediul academic.
Batalia pentru ciolan este acerba. O sa intre partidul in manualele de istorie, iar ei o sa vina la clubul pensionarilor", a incheiat Mazare.
„Campusuri scolare pentru licee (2 obiective) si scoli de arte si meserii (2 obiective), baze sportive (bazine de inot, terenuri si sali de sport) pentru Clubul Sportiv Tecuci, Colegiul National “V.
Clubul Roman de Presa a solicitat ministrului Justitiei si Guvernului sa reanalizeze de urgenta prevederile ordonantelor care dau dreptul anchetatorilor sa intercepteze convorbiri telefonice si corespondente electronice.
Ambrus Burcea, presedintele Asociatiei Gaborilor cu Palarie din Cluj nu a fost lasat de agentii de paza sa intre in clubul "Venetia", din Sibiu, pentru simplul motiv ca era rrom.
La dosar este anexata si o "schema a relatiilor de afaceri" dintre cei doi, in care mai apar Loteria Romana, Fundatia ProRapid si Clubul Rapid.
"Daca Romania vrea sa ramana in clubul civilizat al UE, trebuie sa mearga mai departe cu reforma justitiei, cu reforma anticoruptie si cu independenta sistemului judiciar.
Referitor la referendumul legat de demiterea sefului statului, sub titlul "Campania pentru un referendum corect", Clubul APD Galati a anuntat ca-i invita pe toti cetatenii interesati de transparenta si corectitudinea referendumului din 19 mai sa se implice in pregatirea si derularea activitatilor de observare a acestuia.
Parlamentul Romaniei si Clubul Parlamentarilor vor organiza in Bucuresti, in perioada 15-16 iunie, a 14-a editie a Turneului european interparlamentar de tenis, la Arenele BNR, a anuntat ieri presedintele Clubului Parlamentarilor Romani, deputatul Corneliu Ciontu.
Am vrut neaparat sa amanam partida cu Bistrita, meciul cu Sevilla e cel mai important pentru clubul nostru, facem orice sa fie jucatorii odihniti, de-aia am si amanat in campionat.
Clubul Studentilor Liberali Constanta, in parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Tineret si ASETEC, a organizat in cursul zilei de ieri, 8 noiembrie a.c., la Targul de joburi "Pro Cariera".
Singura politica pe care o mai faceti este cea a impartirii ciolanului, adica a functiilor de conducere ale PD, prietenilor din clubul politic PLD.
google-analytics.com