Cautare

476 de rezultate pentru "clubul" (3.13 secunde)
Banca Nationala a Romaniei gazduieste, in perioada 30 Septembrie - 2 Octombrie, reuniunea Adunarii Generale a Clubului de la Roma, prezidata de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, care este presedintele Asociatiei Romane pentru Clubul de la Roma (ARCoR), a anuntat BNR, luni, intr-un comunicat remis Amos News.
FC Steaua Bucuresti este alaturi de George Becali, omul caruia i se datoreaza performantele extraordinare din ultimul deceniu, perioada in care clubul nostru a reusit sa cucereasca trei titluri de campioana, o Cupa a Romaniei, o Super Cupa a Romaniei, 9 calificari consecutive in UEFA Champions League si UEFA Europa League, 5 calificari in "primavara europeana" si o semifinala de Cupa UEFA.
Clubul Sportiv Fair Play Craiova, singurul club de table si Backgammon din oras, organizeaza maine editia a doua a Cupei "Craiova.ro"
Organizatorii, clubul Fair Play Craiova, au oferit premii totale de peste 2.200 de lei. Premiantii la cele trei categorii au fost urmatorii:
Sportivii de la clubul Power Gym Craiova (practicanti de K1) si cei de la Box Club Universitatea Craiova (practicanti de box) au disputat, la inceputul acestei saptamani, meciuri de antrenament.
Pentru ca tacamul sa fie complet, fostul sef de stat a adaugat ca Adrian Nastase facea parte din „Clubul Trocadero” in cadrul caruia securitatea desfasura operatiuni de pregatire a unor cadre tinere care sa preia puterea dupa caderea regimului comunist.
Comisiile FRF au decis anul trecut ca U Craiova trebuie sa-i plateasca lui Victor Piturca despagubiri de 7.000.000 de euro, iar clubul a atacat hotararea in instanta civila.
Tehnicianul Marcello Lippi, campion mondial cu nationala Italiei in 2006, a fost numit, ieri, in functia de antrenor principal al echipei Guangzhou Evergrande, inlocuindu-l pe sud-coreeanul Lee Yang-soo, a anuntat clubul chinez, citat de AFP si Mediafax.
Un alt craiovean care s-a impus a fost Alexandru Ghinea, la 3.000 m obstacole, dar acesta a reprezentat clubul CS Universitatea Resita.
Clubul CS Turnu Severin si-a definitivat cel de-al doilea stagiu de pregatire din aceasta vara, Marius Balau si compania urmand sa fie cantonati in statiunea Kranjska Gora, din Slovenia, in perioada 2-15 iulie.
Recent a lansat single-ul "Sombiru", o explozie de culoare si energie, si a cantat live, alaturi de trupa sa de instrumentisti si de cele doua dansatoare, pe 25 ianuarie, in clubul B.O.A.
In timpul discutiei cu Oana Zavoranu, proaspat intrata in clubul blondelor, prezentatoarea de televiziune a marturisit ca nu are voie sa se vopseasca, chiar daca ar dori sa o faca.
Ultimul pe lista itinerariului nostru, Clubul "No Limit". Si aici, totul a fost aranjat ca la carte: cu alcool, muzica buna si streaptease masculin.
Ea a mai adaugat, referitor la Clubul parlamentarilor si la gardul care va delimita Parlamentul de Catedrala Mantuirii Neamului, ca nu s-a luat o decizie finala pentru aceste obiective, dar ca exista cateva ipoteze de lucru.
O ZI MARE - 10 MAI 1866 Muzeul Taranului Roman, in colaborare cu Fundatia Orient Expres, organizeaza miercuri, 14 mai, 2014 ora 18,00, la Clubul Taranului, o noua intalnire din " Serile Bucuresti strict secret".
Clubul Dreptei a organizat, ieri, la Hotelul Continental, o dezbatere cu tema "Proiectul PD - un mare partid de centru-dreapta", la care au participat Cristian Parvulescu, presedintele Asociatiei Pro Democratia, Ovidiu Vaida, presedintele CSPRI, oameni politici bihoreni, precum si directori si redactori-sefi din presa locala.
In urma tragediei de pe 30 octombrie, de la Clubul Colectiv, 64 de oameni si-au pierdut viata. Ne onoreaza gestul doamnei Margareta Paslaru.
O initiativa laudabila este infiintarea CLUBUL FOTOGRAFILOR BOTOSANI.
Domnisoara Roxana Antonie, fost presedinte Club Studentesc Liberal PNL este acum presedinte la Clubul Studentesc PD", a adaugat liderul PNL Mures.
Printre noutati se vor afla, in premiera la Bookfest, si bestsellerurile clubului de carte dedicat copiilor si adolescentilor - Clubul Printre Litere:
google-analytics.com