Cautare

476 de rezultate pentru "clubul" (2.68 secunde)
A cantat alaturi de alti prestigiosi artisti (Mircea Florian, Marcela Saftiuc, Doru Stanculescu) la primul festival studentesc de folk din anul 1971, la clubul "303" al Politehnicii bucurestene, apoi la clubul "Universitas", la "Casa de Cultura a Studentilor" si in Cenaclul Flacara.
Tambalistul roman Giani Lincan a lansat miercuri, la Clubul Taranului Roman, albumul Hore Concertante Romanesti aparut la casa de discuri Soft Records. ... - Ati lansat recent, la Clubul Taranului Roman, albumul Hore Concertante Romanesti.
Si sa plecam in situatia asta ar insemna sa nenorocim clubul, chiar daca clubul ne nenoroceste pe noi, fiindca joci fotbal ca sa strangi bani, mai avem cativa ani de fotbal si te duci acasa, degeaba ai 300 de meciuri la Liga 1, daca nu ai ce sa mananci acasa", a declarat Gradinaru dupa meci.
In iunie 2020, Clubul Sportiv al Armatei Steaua a ramas cu palmaresul echipei de fotbal din perioada 1947 si pana in 1998 si a pierdut perioada cuprinsa intre 1998, cand sectia de fotbal s-a desprins de CSA, si 2003, cand formatia a fost preluata de Gigi Becali, potrivit unei hotarari a Curtii de Apel Bucuresti.
Gigi Becali a anuntat ca isi doreste sa vanda clubul, fiind nemultumit de arbitrajele de care a avut parte FCSB in play-off. ... Invitat in emisiunea Sport Report, de pe Orange Sport, Florin Lovin a sustinut ca este sigur de faptul ca Gigi Becali nu va vinde niciodata clubul.
Romania ar putea deveni membra OCDE peste cel putin trei ani, a transmis responsabilul pentru acest proces, Luca Niculescu, intr-un interviu acordat pentru Euronews. Iar efectul aderarii in clubul bogatilor: mai multe investitii in Romania.
Candidatul PNTCD la Presedintie, Gheorghe Ciuhandu, a afirmat luni seara, in cadrul unei dezbateri organizate de Clubul Roman de Presa ca partidul sau va dori sa aiba negocieri cu Alianta PNL-PD, insa o colaborare post-electorala va depinde de includerea anumitor puncte in programul de guvernare.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie Traian Basescu a respins ieri, in cadrul unei dezbateri organizate de Clubul Roman de Presa, orice negocieri de sustinere pentru turul doi al alegerilor prezidentiale.
El a precizat ca a avut o intalnire cu reprezentantii unei firme de consultanta, care vor conduce si administra societatile din Grupul ANA, inclusiv clubul de fotbal Rapid.
SC Fotbal Club U Craiova nu-si platise nici macar chiria pentru folosirea stadionului, ca sa nu mai vorbim de faptul ca societatea care administra clubul intrase in procedura de faliment.
Atat eu, cat si fostul presedinte Emil Constantinescu, am fost invitati la dejunul oferit de organizatori la restaurantul "Casa di David", cat si la festivitatea de lansare a ziarului si la conferinta de presa, organizate, in aceeasi seara la Clubul Diplomatic.
Problemele ridicate acum 40 de ani de Clubul de la Roma au devenit foarte actuale prin gravitatea lor. Consumul actual de resurse naturale (de energie, materii prime si de hrana) depaseste limitele sustenabile.
Vorbind despre securitatea internationala, nu putem ignora marile probleme generate de conflictul dintre activitatile umane si efectele lor asupra mediului, inclusiv asupra schimbarilor climatice. Problemele ridicate acum 40 de ani de Clubul de la Roma au devenit foarte actuale prin gravitatea lor.
Asociatia Romanilor Refugiati va primi un sediu pe aceeasi strada, citiva metri mai incolo, in imobilul cunoscut sub denumirea de Clubul "Cecil”, mai spune Stefan Szabo, in timp ce prefectul Radu Bud isi atribuie si el paternitatea ideii.
Majoritatea tineretului nu a dorit sa participe la o mascarada politica, nu s-a lasat inselat de strategiile de mobilizare exersate atat in alegerile prezidentiale din 2014 cat si dupa incendiul din Clubul Colectiv.
Emil Boc, alaturi de ministrii PD Gheorghe Seculici, Vasile Blaga, Gheorghe Barbu, Ene Dinga, primarul general Adriean Videanu, parlamentari, secretari de stat si sefi de filiale, a prezentat miercuri, la Clubul Dacia, motiunea “Romania prospera, Romania democrata“, de orientare populara.
Clubul Parlamentarilor a fost amenajat pentru gazduirea biroului presedintelui Senatului, salii Biroului Permanent al Senatului, precum si pentru o sala de protocol a acestei institutii.
• In 4 august, un jaf armat a avut loc la o casa de schimb valutar apartinand Automobil Clubul Roman (ACR) Bucuresti din centrul municipiului Targoviste, unde un barbat l-a amenintat cu un pistol pe casier, dupa care a fugit cu suma de aproximativ 40.000 de lei.
Cheful Presei a avut loc luni seara, la clubul Silver Church din Capitala, fiind organizat de ActiveWatch - Agentia de Monitorizare a Presei.
Majoritatea membrilor Comisiei juridice a Senatului s-au pronuntat ieri pentru dezincriminarea partiala a infractiunii de calomnie, cu adaugirea ca o decizie in acest sens trebuie luata dupa o intrevedere cu Clubul Roman de Presa.
google-analytics.com