Cautare

476 de rezultate pentru "clubul" (3.68 secunde)
Printre acestea, cateva proiecte se refera la aprobarea de PUD-uri, concesionari prin licitatii publice ale unor terenuri, dar si aprobarea unui act aditional la Contractul de Asociere si Participatiune a Orasului Navodari cu Clubul Sportiv Aurora, Clubul Sportiv Midia Navodari.
Primaria orasului Eforie, sprijinita de Clubul Sportiv Aktiv Bucuresti si Clubul Sportiv Aikido Constanta, a organizat ieri, 4 mai a.c., prima competitie sportiva intitulata "Tir cu arcul".
Bani pentru Clubul Otelul? ... Intrebat daca este de acord ca Primaria Galati sa finanteze clubul de fotbal, primarul a zis:
Ceremonia oficializarii cooperarii dintre Liga Navala Romana si Liga Navala a Statelor Unite ale Americii precum si infiintarea, la Constanta, a Consiliului Marii Negre, de catre Liga Navala a SUA, desfasurata ieri la Clubul Academiei Navale "Mircea cel Batran" a reprezentat pentru presedintele Traian Basescu (foto) un prilej de a aduce din nou elogii celor ce practica meseria de navigator.
, exista si un contract de inchiriere intre societate si clubul Bamboo, pe o perioada de 5 ani. Mai precis, terenul pe care se afla clubul apartine SC Mamaia S.
Autoritatile locale pot opta fie pentru preluarea bazelor sportive in administrare, fie pentru asocierea cu Ministerul Tineretului si Sportului si clubul sportiv municipal, a anuntat duminica ministrul Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi.
"In ASPOL (Clubul Politistilor Bucuresteni) pot fi membri ai clubului, dar si ceilalti din Politie. ... Organizam intalniri de Ziua Femeii si de Ziua ASPOL-ului, care este pe 17 iulie", ne-a spus Viorel Raicu, comisar de Politie, Presedinte ASPOL Clubul Sportiv al Politistilor Bucuresteni.
se numara automobilele exclusiviste (Rolls-Royce, Range Rover, Mercedes) si clubul la dispozitia sa. ... automobilele exclusiviste (Rolls-Royce, Range Rover, Mercedes), clubul la dispozitia sa… si asa mai departe", se arata in documentul remis CCIR, Camerelor de Comert Judetene si Uniunii Camerelor Bilaterale.
Geoana duce mai departe traditia lui Rus Mircea Geoana a lansat "Clubul de la Cluj", forum de dezbateri politice facut dupa chipul si asemanarea "Clubului de la Bucuresti", mosit de Ion Iliescu.
Programul simpozionului dedicat aniversarii a 25 ani de la primele alegeri libere din 20 Mai 1990 Sedinta se desfasoara sub inaltul patronaj al SENATULUI ROMANIEI si este organizata de catre Institutul National pentru Studiul Totalitarismului, Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989 si Asociatia Neguvernamentala Clubul C.P.U.N.
Clubul Sportul Studentesc nu a virat la buget peste 6,2 milioane de lei, reprezentand contributiile personalului cu stopaj la sursa mai vechi de 30 de zile, iar Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) va sesiza organele de cercetare penala, fapta fiind considerata infractiune, anunta un comunicat al Fiscului.
Rusul a investit in clubul londonez de fotbal aproape 837 de milioane de dolari in cei patru ani de cand este patron.
Organizatorul evenimentului a fost Clubul Intreprinzatorului Roman. ... Potrivit unui comunicat de presa emis de banca, aceasta este cea de-a patra sesiune de training organizata de Clubul Intreprinzatorului Roman.
Banii reprezinta foloase nerealizate de Clubul "Dunarea" pentru o subventie primita si neutilizata, la care se adauga plati fara baza legala si achizitii publice supraevaluate.
Directia de Impozite si Taxe a primariei a pus poprire pe conturile SC FOTBAL CLUB U Craiova SA, societatea care administreaza clubul de fotbal Universitatea.
Oamenii legii care au intrat in clubul Gossip din Mamaia au constatat ca cei de aici nici macar nu s-au sinchisit sa-si afiseze o casa de marcat, motiv pentru care administratorul societatii SC Club Gossip SRL, din Bucuresti, a fost amendat cu 9.
Este vorba despre Clubul Bellagio, care functioneaza, dupa amenajarile de rigoare si lucrarile de constructii aferente, in incinta fostului cinematograf Albatros din Mamaia. ... de altfel, si Primaria Constanta a amendat clubul in cauza, si tot pentru lipsa autorizatiei de constructie.
"In restaurantul Casa Vitan si in clubul E-Motion s-au investit 370.000 de euro. ... Restaurantul si clubul sunt deschise de la ora 9.00 pana la ultimul client.
Reactia oamenilor care au iesit in strada dupa tragedia din clubul Colectiv trebuie sa fie analizata foarte atent.
Am convenit ca domnul Borcea nu se va retrage din calitatea de actionar, el este presedinte executiv, iar domnul Savulescu este presedinte delegat Nicolae Badea, presedinte CA Dinamo Au fost ani cand ne-am ocupat mai mult de Dinamo decat de propriile familii si este pacat sa lasam acum clubul intr-un moment foarte greu Cristi Borcea, presedinte executiv Dinamo Zilele urmatoare voi avea o discutie si cu Dragos Savulescu, nu cred ca va fi problema de comunicare.
google-analytics.com