Cautare

493 de rezultate pentru "clubul mamicilor" (2.52 secunde)
Din ianuarie 2019, cand a implinit 70 de anim ploiesteanul Cristian Mihailescu a intrat in clubul asilor caricaturii, un club restrand, select, de graficieni care au adus caricatura de presa pe prima pagina.
O explozie a avut loc, vineri noapte, in clubul Colectiv situat in complexul Fabrica Pionierul, sectorul 4 din Capitala. ... Potrivit unor surse Realitatea TV, clubul nu avea autorizatie de la pompieri.
Tragedia de vineri seara din Clubul Colectiv din Bucuresti a pornit de la efectele pirotehnice folosite in timpul concertului de lansare a unui nou album al trupei Goodbye to Gravity.
Unul dintre supravietuitorii tragediei din clubul Colectiv face o declaratie cutremuratoare. ... Paul, care se afla vineri seara in clubul Colectiv, a povestit cum a scapat de tragicul incident in care si-au pierdut viata 28 de persoane.
Colegiul Psihologilor din Romania, in parteneriat cu MedLife, pune la dispozitie o linie telefonica de urgenta â€" 021 9647, pentru victimele incendiului de la clubul Colectiv si pentru familiile acestora Colegiul Psihologilor din Romania, sub conducerea d-lui Prof.
Clubul pescarilor dunareni, in cladirea fostului acvariu (Autoare: ... Astfel, clubul pescarilor dunareni va fi infiintat in cladirea fostului acvariu, amplasata in Parcul Jirlau.
Au comentat tot ce se putea comenta, au declarat ca decizia comisiei de disciplina a FRF nu este cinstita si ca, de fapt, marele vinovat este clubul de pe malul marii, deci el trebuie sanctionat, in frunte cu patronul Gheorghe Bosanceanu, care ar fi facut si ar fi dres.
Clubul Rapid a fost amendat cu 25.000 de lei pentru incidentele pirotehnice produse pe stadion la meciul cu FC Brasov.
"Eu sunt aici de cateva saptamani si am spus ca apreciez foarte mult faptul ca suporterii ajuta din punct de vedere economic clubul intr-un moment foarte complicat, dar nu cred ca fanii trebuie sa conduca clubul Dinamo. ... Nu regret ca am venit, am venit sa ajut clubul.
Uite ce spune medicul ginecolog Una dintre temerile mamicilor care aleg sa nasca natural este ca perineul se va rupe si vaginul va ramane relaxat sau hipoton.
Acestea se adreseaza mamicilor care au cotizat macar zece luni la bugetul statului sau care si-au platit stagiile la casele de pensii.
Shades Beauty Lounge din strada Lisabona, nr 11 si Mamicaurbana.ro organizeaza in curand un eveniment inedit, dedicat mamicilor, ce isi propune sa aduca in atentia invitatelor cele mai exclusiviste coafuri pentru perioada sarbatorilor.
Retetele care nu contin ou sunt marcate pentru a usura munca mamicilor. Speram sa fie de mare ajutor celor care trebuie sa gateasca pentru un copil cu alergii - au spus autoarele.
Mai mult, ecograful este dotat cu un soft special, care le permite mamicilor sa descarce ecografiile si imaginile rezultate direct pe smartphone sau pe tableta, prin intermediul aplicatiei Hello Mom”, si sa le impartaseasca, in timp real, cu tatal, parintii, rudele sau prietenii, pe retelele de socializare.
Atelierul 'Incepe viata de mama cu dreptul ' a fost sprijinit de Biogenis, specialistii in celule stem si medicina viitorului, alaturi de ErFi, magazinul specializat in care gasiti toate produsele necesare gravidelor, mamicilor si bineinteles bebelusilor si copiilor, dar si Aqua Carpatica si Domeniile Samburesti.
Este recomandat mamicilor, pentru ingrijirea sanilor in perioada alaptarii, cat si bebelusilor ca protectie impotriva cauzelor iritatiilor de scutec. Recomandarea este ca Bepanthen Unguent sa se foloseasca in igiena zilnica ori de cate ori este nevoie, chiar inainte de aparitia ragadelor mamare sau a iritatilor de scutec.
Asadar, recomand tuturor mamicilor si nu numai, sa incerce o cura de detoxifiere intr-un loc exotic si plin de vegetatie luxurianta ca The LifeCo din Antalya.
Am inceput seria de evenimente Traieste Sanatos in 2015, impreuna cu echipa agentiei Replica Vedetelor Events si am fost uimita de reactia pozitiva a femeilor insarcinate si a mamicilor care au participat intr-un numar atat de mare de la o conferinta la alta.
Este recomandat mamicilor, pentru ingrijirea sanilor in perioada alaptarii, cat si bebelusilor ca protectie impotriva cauzelor iritatiilor de scutec. Recomandarea este ca Bepanthen Unguent sa se foloseasca in igiena zilnica ori de cate ori este nevoie, chiar inainte de aparitia ragadelor mamare sau a iritatiilor de scutec.
Gama de siropuri Meltus vine in sprijinul mamicilor si datorita faptului ca are efect antiinflamator, bactericid si imunostimulator. Practic, durata simptomatologiei suparatoare este cat mai scurta, iar organismul lupta mult mai eficient.
google-analytics.com