Cautare

493 de rezultate pentru "clubul mamicilor" (3.72 secunde)
Mai putini stiu insa ca in afara de sortimentele de pizza diverse, aceasta pizzerie gazduieste o expozitie senzationala de caricaturi, organizata de Clubul Caricaturistilor - Sorin Postolache.
www.stiripesurse.ro informeaza:Se pare ca problemele de la Clubul Colectiv din Bucuresti erau mai vechi si se poate lesne spune ca sunt niste recidivisti.
Tragedia din clubul Colectiv din data de 30 octombrie 2015. ... Tragedia din clubul Colectiv din data de 30 octombrie 2015 ne-a pus in fata unei situatii cumplite.
Asa a facut si cand stateam la marginea patului in salonul de chirurgie a Spitalului Bagdasar-Arseni, ascultandu-l pe Marian Leustean vorbind despre infernul de la clubul colectiv.
Cea de-a doua reuniune a fundatiei create de fostul presedinte Ion Iliescu, sub numele de "Clubul de la Bucuresti", a programat, marti dupa amiaza, o dezbatere cu tema "Romania si Uniunea Europeana.
Alertat de cele petrecute in Parlament la 6 iunie 2002, Clubul Roman de Presa - una dintre organizatiile neguvernamentale cele mai vocale, la vremea respectiva - reactioneaza puternic si solicita de urgenta o intrevedere cu presedintele tarii in scopul de a-1 determina sa nu promulge respectiva lege.
Funda de doliu pe pagina Google Romania in memoria victimelor din club Colectiv Tragedia de vineri seara din clubul Colectiv este comemorata si de Google Romania, printr-o funda de doliu, afisata pe prima pagina a motorului de cautare.
Clubul a fost inaugurat ieri, la ora 11.00, la initiativa presedintelui Organizatiei Municipale a PSD Mangalia, Claudiu Tusac.
Deputatul Adrian Nastase publica pe blog un text cu titlul "Dezbatere la Clubul Romania-UE", pe care il puteti citi in continuare. "Dupa mai multe intalniri parlamentare la Bruxelles, aseara, am participat la o dezbatere legata de problematica europeana (Tratatul de la Lisabona, viziunea romaneasca, etc), organizata de Clubul Romania-UE.
Dupa ce in ultima perioada mai multe persoane au declarat ca la clubul Colectiv ar fi fost o mana criminala, vicepresedintele Academiei Nationale de Securitate si Organizarea Apararii (ANSOA) intareste aceasta ipoteza. ... Ipoteza unui atac terorist la clubul Colectiv este vehiculata in Romania pe unele canale media.
Clubul Sportiv Otelul, in lichidare Potrivit aceleeasi surse, un alt mare datornic la bugetul consolidat al statului este si Clubul Sportiv Otelul, care se afla in lichidare. Restantele de plata acumulate de clubul sportiv se ridica la 173,36 miliarde de lei vechi.
Automobil Clubul Roman (ACR) il acuza pe primul ministru Calin Popescu Tariceanu ca s-a aliat cu un grup de interese, in scopul deturnarii sportului automobilistic din Romania, „tinut in viata timp de 100 de ani si fara bani publici“.
"Noi am vorbit deja despre initiativa constituirii acestei organizatii a societatii civile pe care am denumit-o Clubul de la Bucuresti si am avut, cu circa o luna in urma, o reuniune a membrilor fondatori unde am aprobat actul de constituire si statutul organizatiei.
In aceasta situatie se afla si patronii clubul Enjoy din Constanta, situat vis-a-vis de Teatrul de Stat, de pe bulevardul Ferdinand, care au decis sa vanda clubul sau sa il dea spre inchiriere.
El va inaugura pe 26 martie clubul de la subsolul hotelului Helin de langa Aeroportul International Craiova, unde vor canta DJ Project si Giulia. ... "Femeile nu vor plati niciodata intrarea in clubul meu. ... La inceput, pentru o perioada, barbatii vor plati intrarea in clubul lui Stroe.
cica mogulii Vantu, Voiculescu si Patriciu si-ar fi facut un club numai al lor, Clubul Mogulului Roman. ... Primul si ultimul loc in care a cautat clubul a fost Guvernul.
Clubul Pandurii Targu Jiu a ajuns la un acord cu FC Vaslui pentru transferul rebelilor Jaka Stromajer si Stojan Vranjes Pandurii ii trimite pe Vranjes si Stromajer "la pachet"
Clubul Glasgow Rangers, la care este legitimat si Dorin Goian, grupare confruntata cu o grava criza financiara, a cerut plasarea sub administrare judiciara, a anuntat tribunalul din Edinburgh, noteaza Mediafax.
Alaturi de Clubul Rotary Triumf, al carui membru este, designerul le-a facut acestora o bucurie, cu ocazia sarbatorilor care se apropie Designerul Dorin Negrau este adeptul actiunilor caritabile, dar nu ii place sa se laude cu astfel de fapte.
Vineri, 30 septembrie, la Clubul Taranului Roman, va avea loc lansarea compilatiei Romanian Ethno Jazz. ... Lansarea albumului va avea loc in cadrul concertului Cobzality, vineri 30 septembrie, Clubul Taranului, orele 21:00.
google-analytics.com