Cautare

85 de rezultate pentru "clinici" (3.17 secunde)
Realizarea unei clinici private in curtea Spitalului Judetean "Sf. ... La sfarsitul anului trecut, in ultima sedinta a Consiliului Judetului (CJ), s-a dezbatut proiectul realizarii unei clinici private in curtea celui mai mare spital clinic din Galati.
Dezvoltatorii privati din domeniul medical vor construi sau reabilita, in urmatorii ani, 43 de spitale, clinici si cabinete private, conform Raportului Spitalelor si Clinicilor, realizat de compania IBC Focus, preluat de catre BankNews, care citeaza NewsIn.
in clinici particulare. ... Din pacate, multi pacienti romani opteaza pentru clinici particulare straine, "desi sunt cazuri ce nu pot fi rezolvate".
consiliere medicala, psihologica si juridica, informare si indrumare catre clinici din strainatate, contactare si mentinere legatura cu centre medicale din afara tarii pentru bolnavii care nu pot beneficia de tratament sau interventii chirurgicale in Romania. ... consilierea medicala si psihologica, accesul la informatii actualizate si verificate despre clinici, medici, tratamente.
Apoi trebuie facute toate analizele medicale la zi, vaccinurile obligatorii si unele suplimentare cerute de anumiti asiguratori si inscrierea in evidentele unei clinici veterinare autorizate.
"Semnele rosii constituie milioane de vase de sange amestecate (...)", potrivit reprezentantului unei clinici din Nottingham.
35, etaj 1, sector 3, Bucuresti, se deosebeste de toata celelalte clinici prin designul aparte regasit in fiecare colt al acestei clinici, dar si prin faptul ca orice produs, orice obiect din cadrul acesteia este autorizat si se incadreaza in normele cabinetelor si de igiena sanitara europeana.
Aceasta este ideea de la care au pornit reprezentantii celei mai mari clinici de vertebrologie de la noi din tara, atunci cand au lansat pachetele de vacanta si tratament destinate turistilor din strainatate, dar si de la noi.
Una din acestea este denumita Electronic Doctor Stem Generator si a fost creata de medicul roman Bogdan Vladila, pentru recuperarea in afectiunile maxilo-faciale si atenuarea ridurilor, iar din aceasta luna este folosita si in cadrul celei mai mari clinici de vertebrologie din Romania.
In 10 ani, cu ajutorul a peste 30 de medici, in 3 clinici din Bucuresti, 16.000 de persoane au slabit mai mult de 201.000 de kg si si-au rezolvat problemele de sanatate prin alimentatie.
O femeie de 79 de ani a murit chiar in fata unei clinici medicale din municipiul Vaslui. Aceasta a cazut la pamant, iar martorii au asistat neputinciosi la cumplitul incident.
In presa italiana se precizeaza ca in Romania si Bulgaria exista clinici private unde se efectueaza transplanturi de organe, departe de birocratia si controalele care fac astfel de operatiuni "imposibile in Italia".
Si-a facut studiile universitare si postuniversitate in clinici medicale universitare din Bucuresti, Franta si Germania. - Ce a mai ramas din toate aceste formidabile calitati in spitalul unde a profesat si care-i poarta numele?
Sectia Clinica de Neonatologie este Centru Regional (de excelenta) pentru ingrijiri perinatale si una dintre cele mai importante clinici din tara datorita faptului ca, avand un parteneriat cu Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare si Transplant, nou-nascutii cu malformatii cardiace complexe sunt internati in Clinica de Neonatologie inainte de interventiile chirurgicale.
Aici, pacientul merge la 3-4 clinici si medici ca sa i se confirme diagnosticul. Pe de-o parte, aceasta practica denota ca pacientul nu are incredere in clinica unde merge.
Andrei" din Galati, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca acest proiect ofera posibilitatea aparitiei unui sistem concurential atat intre medici cat si intre clinici sau sectii, in asa fel incat sa-si atraga cat mai multi clienti.
Funebriu, Oana Dobre si alti periferici clinici. Basescu pe viata, poza in clasa. Inclusiv la WC-uri. Ca tot ce facem, sa facem pentru el.
Una dintre principalele retele de clinici stomatologice private din Romania, Dent Estet, a obtinut anul trecut 20% din veniturile totale din servicii oferite cetatenilor straini.
La randul sau, secretarul general al World Medical Association (WMA), Otmar Kloiber, a spus ca, in prezent, medicii din anumite clinici din Germania lucreaza si ei 16-18 ore si ca acest program ar trebui redus.
Persoane cu probleme medicale vor exista întotdeauna, dar când vine vorba de clinici sau de centre private de diagnosticare, calitatea serviciilor si seriozitatea sunt elementele care fac diferenta. Centrul de Diagnostic Imagistic Prima Medical din Craiova este cel de-al doilea pe care compania Prima Medical l-a deschis în România, dupa cel din Bucuresti.
google-analytics.com