Cautare

130 de rezultate pentru "clinici osteoporoza" (5.55 secunde)
Iar cazurile ce nu poate fi rezolvate aici sunt dirijate spre clinici din strainatate. Vestea buna este ca, in curand, la Spitalul "Marie Curie" va fi inaugurata si departamentul de chirurgie cardiovasculara.
"In cadrul proiectului implementat pe o perioada de 3 ani au fost instruiti 3.000 de specialisti si 120 de formatori - grupul tinta vizat, care lucreaza ca manageri si/sau angajati atat in domeniul public, cat si privat in medicina dentara, dar si manageri de clinici si cabinete dentare", a declarat managerul de proiect Conf.
sesiuni interactive intre clinici de boli infectioase din toata tara, comunicari stiintifice prezentate de specialisti romani si din strainatate privind metode moderne de diagnostic in patologia infectioasa, antibioterapie, virologie etc.
Campania pentru depistarea BPOC se va desfasura intre 4 si 30 noiembrie 2013, in numeroase clinici si spitale de stat.
In continuare, pacientii nu pot face multe investigatii medicale in spital si sunt nevoiti uneori sa mearga la clinici particulare, pe banii lor.
Campania pentru depistarea BPOC se va desfasura intre 4 si 30 noiembrie 2013, in numeroase clinici si spitale de stat.
Andreea Marin a vorbit despre beneficiile acestui produs, ea apeland in vara la un tratament de detoxifiere al unei clinici renumite din Turcia.
Cu investitii de milioane de euro, care se regasesc atat la nivelul dotarilor, dar si al pregatirii personalului medical din clinici si din laboratoare, Romgermed are acum in plan extinderea peste granite.
dr Peltecu, nasterea sub apa este "un moft" lansat de unele clinici particulare doar cu scopul de a atrage cliente.
Consultatiile s-au desfasurat in 32 de clinici din 16 orase (Bucuresti, Brasov, Constanta, Craiova, Focsani, Iasi, Suceava, Bacău, Satu Mare, Timisoara, Pitesti, Oradea, Cluj Napoca, Ploiesti, Targoviște și Arad).
Trebuie spus ca acest protocol poate fi aplicat si in tara noastra, cu rezultate remarcabile atat in unitati medicale de stat, cat si in clinici private.
In termeni clinici, este greu de tras o linie intre credinte religioase "normale" si iluzii religioase "patologice". Freud a sugerat ca toate credintele religioase sunt delirante.
Probele de celule stem pot fi utilizate de clinici cu renume in tratamente specifice, cu conditia ca aceste probe sa dovedeasca prin autorizatiile bancilor ca au folosit tehnologie, substante si proceduri acceptate si dovedite stiintific.
Cercetarea s-a facut in 7 clinici diferite din Statele Unite. Concluzia studiului este ca testosteronul si alti hormoni sexuali au un rol minor, limitat, in declansarea dorintei sexuale la aceste femei.
Ei vor beneficia de medicamente noi, de radioterapie efectuata inclusiv in clinici private si decontata prin asigurarile de sanatate. Daca ne referim la oncologie, numai avem liste de asteptare.
Am primit numeroase solicitari prin care ne cereau informatii despre clinici si spitale care trateaza diferite afectiuni, dar si despre institutii care vin in ajutorul bolnavului cronic din Romania.
Relatia cu clientii trebuie sa fie una exceptionala mai ales in cazul institutiilor de sanatate, deoarece cand un pacient apeleaza la serviciile unei clinici nu ii ofera doar increderea si banii lui, ci chiar sanatatea sa.
Asa spune literatura de specialitate, asa ne spun profesori celebri din clinici celebre. Si, totusi, nu cedam. Fetitele sunt la noi, la reanimare, si sunt intubate.
Astfel de clinici exista in peste 50 de tari, iar toate au la baza cartea englezului Allen Carr, care a descoperit metoda in 1983, pe cand fuma 5 pachete pe zi, scrie doctorulzilei.ro O sesiune include alte doua intalniri, de back-up, pentru cei care nu se lasa din prima, dar si suportul terapeutului 24/24, la anaghie.
Situatia este cu atat mai dezechilibrata cu cat in numeroase clinici de dimensiuni mai reduse fondurile alocate raman deseori necheltuite, in timp ce in clinicile mari se creeaza liste de asteptare foarte lungi spre nemultumirea pacientilor.
google-analytics.com