Cautare

130 de rezultate pentru "clinici osteoporoza" (3.08 secunde)
Aici, pacientul merge la 3-4 clinici si medici ca sa i se confirme diagnosticul. Pe de-o parte, aceasta practica denota ca pacientul nu are incredere in clinica unde merge.
Andrei" din Galati, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca acest proiect ofera posibilitatea aparitiei unui sistem concurential atat intre medici cat si intre clinici sau sectii, in asa fel incat sa-si atraga cat mai multi clienti.
Funebriu, Oana Dobre si alti periferici clinici. Basescu pe viata, poza in clasa. Inclusiv la WC-uri. Ca tot ce facem, sa facem pentru el.
Una dintre principalele retele de clinici stomatologice private din Romania, Dent Estet, a obtinut anul trecut 20% din veniturile totale din servicii oferite cetatenilor straini.
La randul sau, secretarul general al World Medical Association (WMA), Otmar Kloiber, a spus ca, in prezent, medicii din anumite clinici din Germania lucreaza si ei 16-18 ore si ca acest program ar trebui redus.
Persoane cu probleme medicale vor exista întotdeauna, dar când vine vorba de clinici sau de centre private de diagnosticare, calitatea serviciilor si seriozitatea sunt elementele care fac diferenta. Centrul de Diagnostic Imagistic Prima Medical din Craiova este cel de-al doilea pe care compania Prima Medical l-a deschis în România, dupa cel din Bucuresti.
Persoane cu probleme medicale vor exista întotdeauna, dar când vine vorba de clinici sau de centre private de diagnosticare, calitatea serviciilor si seriozitatea sunt elementele care fac diferenta. Centrul de Diagnostic Imagistic Prima Medical din Craiova este cel de-al doilea pe care compania Prima Medical l-a deschis în România, dupa cel din Bucuresti.
Din companiile de servicii medicale (clinici si laboratoare) s-a castigat excelent anul trecut. Doi craioveni ocupa locurile cinci si noua in top, cu venituri de 321.769 de lei, respectiv 302.575 de lei.
De asemenea, au fost incheiate parteneriate cu o serie de spitale si clinici private, ce au inclus dotarea a doua laboratoare complet automatizate, de mare capacitate, cu echipamente de inalta calitate si un concept inovator de ansamblu.
Le-am vazut si in banci, in hipermarketuri, clinici medicale, avioane, baruri sau saloane cosmetice, numarul lor luand amploare, fara sa ne simtim invadati, ca in cazul altor medii.
In acelasi an, Nietzsche, grav bolnav psihic, este internat in diferite clinici. Dupa cateva intervale de remisiune, in care se mai ocupa de reeditari, traduceri din operele sale si isi continua corespondenta, moare in 1900 la Weimar.
IBM a anuntat, la 4 mai a.c, realizarea unui parteneriat cu 14 clinici si institute americane specializate in tratamentul cancerului.
Mai mult, acestea chiar s-au acutizat in ultimele zile si au determinat-o pe artista sa apeleze de urgenta la ajutorul medicilor celei mai mari clinici de vertebrologie din Romania.
Banca Cryo-Save a eliberat deja peste 100 de probe, in clinici din Europa si USA. Terapia cu celule stem necesita cantitati mari de celule stem In anumite cazuri, numarul de celule stem procesate din sangele ombilical este prea mic pentru un transplant.
Consultatiile vor avea loc in cadrul celor 4 clinici Bioderm din Bucuresti: Eminescu, Pipera Nord, Floreasca, Vasile Lascar pe baza de programare telefonica la numarul 031 9101, incepand cu 18 martie.
In numai 2 ani, OncoFort a reusit sa isi creeze cea mai mare retea de clinici din Romania dedicata oncologiei, ce participa incepand cu 2010 la modernizarea oncologiei din Romania, fiind primul centru privat oncologic din Romania ce a implementat radioterapia de tip 3D conformational si IMRT.
E la moda sa se vorbeasca despre coruptie, despre conflictul de interese la medicii care lucreaza la stat pentru a nu avea voie sa-si deschida cabinete particulare sau sa lucreze pentru clinici private.
Desi in multe locuri este considerata o metoda neconventionala, vindecarea cancerului cu vitamina B17 este posibila in prezent in clinici din tari precum Anglia, Germania, Mexic, Elvetia si altele, iar pretul tratamentului variaza intre 2.000 si 5.000 de dolari.
In Romania sunt putine cabinete/clinici medicale unde se practica Shiatsu, fiind o terapie mai putin cunoscuta la noi in tara.
Pretul unui astfel de test este de aproximativ 500 de lei (in cazul in care nu se extrage lichid mamelonar este de doar 400 de lei, ceea ce inseamna, in general, ca femeia tanara este sanatoasa) si se poate realiza la clinici private, in perioada 1 - 16 august (primele zece femei care se programeaza beneficiaza de o reducere de 15%).
google-analytics.com