Cautare

657 de rezultate pentru "clinica orthoexclusive 2c specializata in ortodontie si ortopedie dentfaciala" (2.88 secunde)
Filozofia CAMBRA este introdusa in Romania pentru prima data de clinica OrthoExclusive si reprezinta o noua abordare pentru prevenirea si tratamentul cariilor dentare incipiente prin tratarea cauzelor  inaintea aparitiei cavitatilor carioase in  tesutul dentar.  Clinica OrthoExclusive este specilaizata in Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala iar una din preocuparile noastre principale este Preventia si Profilaxia.
Numai ca, la un moment dat, scopul nostru la aceasta petrecere a fost atins si trebuie sa plecam. ... Moartea clinica Unii oameni au parte, pe langa filmul final, si de o repetitie:
La numai 2 ani de la deschiderea primului sediu, Clinica Dr. Melnic, specializata in tratamente stomatologice (servicii de radiologie, chirurgie, implanturi dentare, parodontologie, edondontie, ortodontie, estetica dentara), anunta deschiderea celei de-a doua clinici stomatologice din Bucuresti.
La numai 2 ani de la deschiderea primului sediu, Clinica Dr. Melnic, specializata in tratamente stomatologice (servicii de radiologie, chirurgie, implanturi dentare, parodontologie, edondontie, ortodontie, estetica dentara), anunta deschiderea celei de-a doua clinici stomatologice din Bucuresti.
Trei antreprenori romani au deschis Dental Medical, o clinica stomatologica utilata cu echipamente de ultima generatie, in urma unei investitii care a depasit 300.000 de euro.
Licitatiile pentru concesionarea in regim de inchiriere a sectoarelor de plaja au iscat anul acesta multe scandaluri, care au avut la baza proasta organizare a acestora, dar si modul de desfasurare a lor.
Vezi LISTA romanilor internati la clinica din Podgorica! Cel putin 19 romani si-au pierdut viata intr-un accident de autocar care a avut loc, duminica, in Muntenegru.
Al XVI-lea Congres National de Ortopedie si Traumatologie se desfasoara in perioada 21-23 octombrie 2015, la Palatul Parlamentului din Bucuresti. Organizatorii evenimentului sunt Societatea Romana de Ortopedie si Traumatologie, Facultatea de Medicina Bucuresti, Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti.
In cadrul Congresului National de Ortopedie si Traumatologie ce se desfasoara la Palatul Parlamentului, printre expozanti se afla si Uniforma Medicala (www.uniforma-medicala.ro).
Am refuzat constant ceea ce toti pacientii si rudele acestora ofera in toate spitalele din tara.
Vedem rareori adulti si copii purtand aparate dentare, iar acestia sunt doar o mica parte dintre cei care ar avea nevoie urgenta de tratament ortodontic.
Recent s-a deschis prima clinica de nutritie din Romania, dedicata copiilor si adolescentilor, KiloStop Junior in prezenta jurnalistilor, bloggerilor si a persoanelor publice. ... alaturi de Lavinia Parva, Virgil Iantu, Dana Argesan, Patrizia Paglieri, Emilia Popescu si Raluca Moianu.
Atat la barbati, cat si la femei, pierderea podoabei capilare se intalneste foarte des, iar specialistii DHI Global Medical Group, clinica internationala specializata in implantul de par, au creat sampoane si lotiuni speciale pentru a trata si preveni caderea parului.
Incepand din aceasta luna, cea mai mare clinica de vertebrologie din Romania, Bio Ortoclinic - specializata in tratamentul tuturor tipurilor de dureri de spate si a herniei de disc fara operatie, precum si in proceduri de recuperare in urma oricarei interventii chirurgicale de ortopedie - a incheiat contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB), pentru recuperare medicala, fizioterapie si kinetoterapie.
duce lipsa de medici si asistente (Autoare: Magda Marincovici) Din 1999, este medic anestezist in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta. ... Este convins ca medicina inseamna vocatie si ca spitalul ideal este cel in care sunt multumiti atat pacientii, cat si personalul medical.
Reprezentantii Clinicii Marie Stopes din Londra au anuntat, joi, ca renunta sa ii mai faca avort fetitei de 11 ani din judetul Neamt, insa unitatea medicala s-a angajat sa o trimita la alta clinica din Marea Britanie si sa ii plateasca toate cheltuielile."Nu ii vom mai face avort fetitei, dar vom aranja pentru ea sa fie transferata la alta clinica din Marea Britanie pentru a i se face avortul", a declarat unul din reprezentantii Biroului de presa al centrului din Londra.
Art Implant detine topul aparatelor si al materialelor stomatologice. A fost prima Clinica din Europa care a comandat un Unit Dentar prototip (care nu se fabricase inca), Unit care are incorporata toata aparatura anexa, necesara intr-un cabinet dentar.
Dan Enescu ne prezinta o clinica unicat in Romania, destinata copiilor cu malformatii craniene si cardiace (Autoare:
Alianta Nationala pentru Boli Rare Romania (ANBRaRo), in parteneriat cu European Organisation for Rare Diseases (EURORDIS), cu sprijinul a numerosi suporteri organizeaza si in anul acesta Campania de Ziua Internationala a Bolilor Rare pe tot parcursul lunii februarie.
Depinde de noi sa traim mai mult si mai sanatos? Cata apa bem si cum o alegem? Stiai ca reziduul sec din apa e un concentrat de minerale si oligoelemente?
google-analytics.com